Goed, duidelijk, correct

Prima opleiding, zou goed zijn om bij de opleiding de leerstof ook als pdf te leveren.

Gewoon goed

Het is veel beter dan dat ik had verwacht, dit is echt voor mensen die van vliegen houden, en daar naast mooie foto's willen nemen tijdens het vliegen.

Goede ervaring, snel geleverd.

Niet meer toe te voegen eigenlijk. Mankeerde niks aan de service en levertijd. Dankjewel

Prima en betrouwbare levering

Duidelijke website. Eenvoudig bestelproces en snelle levering. Kortom geen klagen!

Goede onderdelen en snel geleverd

hebben veel onderdelen voor dji drone

Alles vlot verlopen

Geen speciale opmerkingen

Snel

Snelle levering. Product verwacht als omschreven

Snelle en goede service

Nadat de post mijn adres niet vond hadden ze mij persoonlijk van dronekenner opgebeld om te overleggen voor een andere leveringoptie. De dag later in huis!

Super ervaring.

Super service. Aanspreekbaar, behulpzaam en vriendelijk. Toffe ervaring.

Zeer goed!

Goede uitleg aan de telefoon. Snelle levering.topservice dus!

Zeer positief.

De ND filters voor mijn drone waren direct uit voorraad leverbaar en de volgende dag bezorgd, bij de anderen (the big boys) niet. Goede service snelle levering, top!

Mooi product snelle levering

Komen prima de afspraken na, snelle levering. Niets te klagen!

Super snel

Juiste producten voor een goede prijs. Snelle levering.

Super snel!

Prima en snelle levering.

Prima.

Goede klantenservice, snel geholpen en geleverd.

Zowel bestelling, betaling als levering verliepen vlekkeloos en snel

Niks te klagen snelle levering.

Goede service en snelle bezorging

Accu tas werd snel bezorgd. Helaas verkeerde maat (eigen schuld). Retour zenden en betaling retour ontvangen

Supergoed, eerlijk

Ik heb al vaker producten bij dronekenner besteld en iedere keer wordt dat zeer goed behandeld. Laatst helaas een retourzending moeten doen wegens het verkeerd bestellen van mijn kant, dat is ook geen probleem. In een woord geweldig bravo

Super service, snel en adequaat

Zie boven

Vlotte levering en goede kwaliteit

Betrouwbare leverancier en vlotte levering. Kwaliteits propeller voor mijn drone.

Prima service!

Snelle levering en prima service! Ik kom graag hier terug.

Prima ervaring

De automatische email voor de DJI Care refresh kwam niet gelijk door. Reactie van klantenservice was snel en heel volledig. Op dit soort momenten zie je of een bedrijf klantvriendelijk is en dat is in dit geval zeker zo!

Uitstekend en snel

Uitstekend en snel

Snelle levering.

Vandaag besteld,was op voorraad, volgende dag in huis. Prima!

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire