Pluspunten

gaven een goed advies op mijn vraag, waar ik wat aan had.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk, en snelle levering

Pluspunten

Ophalen op lokatie is prettig voor als je de drone meteen wilt ophalen. Er wordt prettig meegeholpen en mee gedacht. Zo werd mij geadviseerd voor het vliegtuig een aparte batterijtas aan te schaffen. En deze heb ik echt nodig gehad, anders was ik mijn batterijen kwijt geweest.

Geen voor mij

Pluspunten

Veel expertise aanwezig. Telefonisch goed bereikbaar. Reageren snel op mail.

Op dit moment geen.

Pluspunten

Ok, snelle correspondentie

Verzending mag sneller, fietskoerier is dan wel milieuvriendelijk, maar je moet even geduld hebben

Pluspunten

Via chat persoonlijk contact gehad, snel antwoord, snelle levering.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering.

Ik had mijn bestelling net afgerond, valt mijn oog op nog een item die ik graag had willen bijvoegen. Dat ging niet meer (was op een zondag). Heb het tweede artikel niet gekocht omdat ik dan de dubbele verzendkosten had. Het zou wellicht makkelijk zijn als je voor dat de bestelling in behandeling is genomen, de bestelling kan aanpassen.

Pluspunten

Wegens het opblazen van mijn drone (soldeer foutje) had ik snel een nieuwe nodig, net een paar uur voordat ik op vakantie ging. Dronekenner was bereid om buiten de normale openingsuren te zorgen dat ik toch met een gloednieuwe drone op vakantie kon. Heel erg bedankt Dronekenner & ik zal zeker vaker zaken met jullie doen!

Ik kon op de dag van aankoop niet pinnen op locatie, maar volgens mij was dat een tijdelijk probleem en via een simpele overschrijving betalen was ook prima.

Pluspunten

persoonlijke benadering, kundig, ik had een goedkopere gezien maar iom dronekenner eigenaar "H", volledig achter product en service van deze firma

Pluspunten

Goed op de hoogte gehouden van de levertijd. Na levering tips en trics toegestuurd gekregen. Op voorhand op de hoogte gebracht dat de DJI care refresh niet via hun leverbaar was. Proactief een alternatief aangeboden. Erg tevreden!

Pluspunten

Bijzonder klantvriendelijk.

Pluspunten

Vlak na de bestelling werd ik netjes opgebeld met de melding dat mijn adres zo dicht in de buurt was dat ik de drone dezelfde dag nog kon ophalen als ik wilde i.p.v. te wachten op de verzending. Ik ben vervolgens erg netjes geholpen en we hebben naderhand een hele poos nog staan kletsen over drones. Dit soort persoonlijke aandacht verdient van mij 5 sterren.

Pluspunten

Snelle en correcte leveringen

iets meer online reclame. een hoop mensen kennen de Dronekenner nog niet

Pluspunten

Herman en Joyce, bedankt voor jullie perfecte info en service (beste wat ik ooit hebt meegemaakt}

Pluspunten

goede service, als iets niet op voorraad is wordt je gebeld

Pluspunten

zeer goede service - vriendelijk personeel - professionele kennis - vlotte levering- mogelijkheid tot chatten is een pluspunt.

Pluspunten

Super service. Bij bestelling op een zaterdag was er een klein foutje gebeurd. Ik probeerde asap hulp te krijgen (telefonisch, mail, chat) maar door drukte op zaterdag lukte dit niet meteen. Op de mail kreeg ik zaterdagavond reeds antwoord en alles was meteen rechtgezet. Op maandag kreeg ik dan telefoon of alles naar wens was. Dinsdag werd dan mijn pakketje afgeleverd. Pas op vrijdag had ik de tijd om alles na te kijken en vreesde is dat er wat mankeerde. Een telefoontje leverde al snel de nodige verklaring dat ik beter moest zoeken en inderdaad ik had een zakje over het hoofd gezien. Dat is toch gewoon een super service! Op vrijdagnamiddag hing ik al meteen in de lucht om mijn eerste foto's en filmpjes te maken. Geweldig toch!!!

Ik kan er niet meteen een opnoemen

Pluspunten

Op de hoogte houden van de status van de bestelling

Pluspunten

Ik was aan het twijfelen over de mavic pro platinum of de DJI Phantom 4 pro. Hiervoor Dronekenner benaderd en op hun aanraden uiteindelijk gekozen voor de mavic pro platinum met flightcase met eigen camera beschermer. De levering ging niet geheel over rozen omdat ze net een nieuw software systeem aan het implementeren waren. Flightcase per ongeluk dubbel besteld, maar hierop netjes geattendeerd. Het teveel betaalde geld werd direct teruggestort en de levering van de drone werd netjes uitgevoerd. Ik kom hier zeker terug als ik weer wat nodig heb voor mijn vliegende vriendje...

euh, ff denken. Nope, Dronekenner is voor mij nu het vaste adres voor mijn vliegende vriendjes ;-)

Pluspunten

Super service, zeer snelle levering en top communicatie!

Ga zo door!

Pluspunten

service via telefoon is fantastisch

Pluspunten

Eerste telefonisch contact gehad omdat ik een paar technische vragen had en werd binnen 5 minuten teruggebeld door een persoon die alles van deze drone afwist. Alle vragen werden keurig beantwoord. Spullen vervolgens besteld en 13 uur later was het al bij mij thuis. Echt klasse.

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire