Correct en snelle service

Al eerder een bestelling gedaan maar ook nu weer een correcte en snelle afhandeling. Goede kwaliteit voor een niet al te hoge prijs.

Ok

Simpel bestellen, snelle levering

Snel en goed geleverd

Pakket zeer snel verzonden

Zeer vlotte afhandeling

Kennis van zaken en gedreven hulpvaardig

Prima response op bestelling en eventuele vragen.

Een van de weinige echte drone specialisten

Voor mijn Mavic air 2 zocht ik naar accessoires om een tablet als monitor te gebruiken. Op Dronekenner.nl vond ik snel de spullen die ik nodig had en omdat de website heel specifiek aangeeft welke accessoires bij mijn drone horen was dit een eitje. Enige puntje van kritiek: De look van de site mag wel een beetje gemoderniseerd worden.

goede service

goede service

Dronekenners denkt mee en geeft goede advizen.

Wisselend

De eerste maal met bestelling erg behulpzaam. De tweede keer was anders.

perfect service

Snelle levering, goede prijs.

Een paar weer wat besteld prima verlopen Ik zou zegen ga zou door Groetjes Martin

Phenomenal courses, great support

A wonderful company, who got me flying

prima hulp bij aanschaf

altijd vriendelijk en behulpzaam waar mogelijk... Absolute aanrader! Ook als er niet meteen omzet tegenover staat, staan ze voor je klaar... Absoluut betrokken in plaats van dozen schuiven...

Goede producten en snelle verzending

Ik heb hier hele goede aftermarket propellors gekocht voor mijn Dji Mavic Air 2 en vlieg hier al een aantal weken met veel plezier mee rond

Goede klanten service en vriendelijk personeel.

Snelle levering en kwaliteits artikelen tegen redelijke prijzen!

zeer goed

Zeer snelle levering, top

Correct en snel.

Twee jaar geleden een Mavic 2pro aangeschaft en heel tevreden.

Goed assortiment, snel geleverd.

Goede site, hebben wat ik nodig heb, en voor een goede prijs.

Zoals het hoort.

Levering zoals belooft, geweldig product, kortom super.

zeer goede service

besteld snoertje werkte niet, binnen 24 uur een nieuwe thuisgestuurd. prima!

Na bestelling van verzekering voor dji mini 2 bleek de activering niet te werken. Na een telefoontje een nieuwe code gekregen en toen werkte de activering. Daarbij opgemerkt dat er snel een telefonische verbinding was. Dat dat mankeert nog al eens bij diverse webwinkels

vlotte en correcte levering

blij met de drone en de extra batterijen

Schrikbarend snelle levering. :-)

Ik bestelde om 10 uur s'avonds en de volgende dag om 11.15 in huis. Ik schrok er van. :-) Heel fijn natuurlijk. Deze winkel heeft wat je zoekt en op voorraad is op voorraad. Dat heb ik we anders meegemaakt. Kortom Top Shop.

Molenbaan 7

2908LL Capelle aan den IJssel

Over Dronekenner

Kenners.nl is een online warenhuis met verschillende webshops die zich elk richting op een specifieke niche, onder leiding van tenminste één Kenner die wordt ondersteund door ons support center. Wij streven naar het aanbieding van hoge kwaliteit producten, heldere communicatie, uitstekende bereikbaarheid en betrouwbare levering van uw bestelling. En dat alles voor een gunstige prijs en de beste service. Ons motto: kennis maakt het verschil! We kennen onze producten, geven u graag eerlijk advies en helpen u ook ná de verkoop met eventuele vragen en problemen.