Fijne site en snelle levering

Alles is tot nu toe vlekkeloos verlopen en we hadden onze drone snel in huis. Onze drone werkt nog steeds super, dus van de klantenservice oid hebben we gelukkig nog geen gebruik hoeven maken, maar ik denk dat dat ook gewoon goed geregeld is.

Alles prima gegaan. Niets aan te merken

Zoals boven.

Had product besteld en bleek uiteindelijk niet direct leverbaar. Upgrade werd aangeboden, snel geleverd en perfect afgehandeld.

super!

Perfect alles geregeld, gewoon top!

Snelle nette levering

De artikelen die ik besteld had waren volgens beschrijving en netjes verpakt. Daarbij was de bestelling snel geleverd.

goed besteld en keurig de volgende dag geleverd zo als het iegelijk hoort

Denken actief mee voor een passende oplossing

Fijn

Goed zaak met goede advies

Betrouwbaar bedrijf!

Alles wordt altijd op tijd geleverd. Men houd je keurig op de hoogte over de status van je bestelling. Voor mij een vertrouwd adres geworden voor mn bestellingen. Zelfs een keer telefonisch gebeld voor een advies. Men nam hier rustig de tijd voor en legde het goed uit.

Alles goed aangekomen als vragen heb word netjes beantwoord.

Makkelijk, snel en betrouwbaar

Dronekenner website is alles makkelijk te vinden. Bestellen is eenvoudig en snel geleverd. Geen enkele reden om te twijfelen aan hun betrouwbaarheid.

Prima service, snelle levering!

Uitstekend, op alle gebied!

Vlotte levering en prima product. Aanrader!

Duidelijk en snel

Moest een bepaald soort kabeltje hebben. En dit makkelijk kunnen vinden op de site. Ook het leveren ging heel snel.

Goed en snele levering

Doe ik later

Super snel geleverd!

Snel en het juiste geleverd

Snelle levering en goede service.

Heb al enkele keren een bestelling gedaan, en de volgende dag al in huis, en netjes verpakt. Ook met een probleem kun je prima contact onderhouden via mail, snel antwoord terug.

Snel reactie op vragen via mail

Goed!

Gemakkelijk bestellen, snelle levering, goede service.

Zeer Goed

Ik heb een zeer goede ervaring met Dronekenner. Bestelling gedaan, product blijkt niet op voorraad waarna ik hiervan op de hoogte wordt gebracht. Wel besloten om te wachten en tot mijn verrassing krijg ik na enkele dagen een update mail. Na nog enkele tijd weer een email kunnen product eerder aanleveren dan eerder was gecommuniceerd. Alles werkte na wens na ontvangst.

Topbedrijf

leverde mooi op tijd. Goede kwaliteit

Snel accuraat, goeie aftersales

Had een datakabel nodig voor mijn tablet om die te linken met mijn DJI mavic air. Eenvoudig op gezocht op de site besteld en de andere dag in huis! Top!

Prettige na-service

Ik heb vandaag een belletje gehad van uit hun bedrijf. Hierbij legde hij uit waarom het zo lang duurde en wat er fout is gegaan met mijn bestelling. Het is mij nu zeer duidelijk. En het was een zeer aangenaam gesprek. Kortom een aanrader om hier te bestellen.

Goed bedrijf, service gericht

Gebeld om te vragen of het product op voorraad was, werd onderbroken maar ze belden terug. Na bevestiging online besteld, de volgende dag via DHL bezorgd. Zeer content met product! Snelle service en levering.

Molenbaan 7

2908LL Capelle aan den IJssel

Over Dronekenner

Kenners.nl is een online warenhuis met verschillende webshops die zich elk richting op een specifieke niche, onder leiding van tenminste één Kenner die wordt ondersteund door ons support center. Wij streven naar het aanbieding van hoge kwaliteit producten, heldere communicatie, uitstekende bereikbaarheid en betrouwbare levering van uw bestelling. En dat alles voor een gunstige prijs en de beste service. Ons motto: kennis maakt het verschil! We kennen onze producten, geven u graag eerlijk advies en helpen u ook ná de verkoop met eventuele vragen en problemen.