Snelle levering en netjes verpakt

Het boek is een goede staat aangekomen.

Good collection of Books

Good collection of Books on leadership and personal development. But I was not able to find any books in English which was bit disappointing. I would suggest to keep some books in English as well for user to order and read. Thanks in advance.

Duidelijke en compacte communicatie.

Prima, alles volgens afspraak en geen overbodige mailtjes.

Mooie zet kaarten

Erg blij met de kwaliteit en keuze van de afbeeldingen.

Snelle levering, uiterst tevreden.

Het boek kwam de volgende dag netjes in brievenbus. Goed verpakt, het had de regen doorstaan. Zal er wel vaker gaan bestellen.

Snelle en goede service!

De boeken die ik had besteld, had ik binnen een dag in huis.

Belachelijk dat een epub boek dat op voorraad is niet direct geleverd wordt.

Nog nooit eerder meegemaakt dat een leverancier er zo'n 10 dagen over doet om een eboek te emailen.

Snel en goed

Snelle levering en goed boek.

Prima levering en ook goede terugkoppeling bij probleem met bezorging

Prima levering. Helaas ging het bij PostNL mis met bezorging waardoor het leek of boeken op verkeerde plaats terecht waren gekomen. Er is heel adequaat gereageerd op de mail hierover, hetgeen heel prettig was.

perfect

super snelle en nette levering

Zeer positief

Ik heb meerdere boeken besteld via de website. De website is zeer klantvriendelijk in gebruik, het plaatsen van een bestelling is eenvoudig en ik werd goed geïnformeerd over de [verzend] status. Pakket was snel bezorgd en boeken waren goed verpakt, klasse!!

Te snell inleveren

Te snell inleveren

kortingscode zou nog geldig moeten zijn, maar deed het niet

Op 31-12 ontving ik een kortingscode xxxx24. Diezelfde dag heb ik een bestelling willen doen, maar deze werd geweigerd "niet geldig". Hierop heb ik een mail gestuurd, waarbij ik (wel snel) als reactie kreeg "In principe is deze code geldig t/m vandaag......" Erika heeft de code verlengd en toen deed ie het wel, maar in principe klopt de eerste reactie niet en wekt irritatie bij mij op. Geen empathie en blijkbaar heeft Thema geen behoefte om de oorzaak te vinden (of ze hebben een fout gemaakt welke ze willen verdoezelen) en haar dienstverlening te verbeteren. Ook bij deze beoordeling is het raar dat ik mijn Plaats verplicht moet invullen. Voegt niks toe.

1 dag later bezorgd.

Goed verpakt en snel geleverd.

jammer dat alles in delen wordt geleverd

50 stuks boekjes besteld. En dit wordt in delen geleverd. Heb er inmiddels 3 ontvangen.

Keurig optijd geleverd.

Super gedaan.

Goed geregeld.

Snel binnen.

Snelle levering. Aanrader ik ben erg tevreden

Snelle levering. Aanrader ik ben erg tevreden

Levering zoals beloofd

Na het bestellen van mijn boek had ik het zoals aangegeven wordt in de webshop inderdaad de volgende dag in de brievenbus. Enige minpuntje was de grote A4-doos voor het kleinere A5 boek.

Fijne boeken gevonden en ze werden snel geleverd.

Interessante boeken, die super snel geleverd worden.

Fantastische service

Mijn bestelling was niet afgeleverd in mijn brievenbus terwijl ik wel de melding "bezorgd " kreeg. Mail naar Thema en kreeg vrij snel reactie terug. Op advies van Thema nog een paar werkdagen gewacht op de bestelling. Helaas nog steeds niets. Thema heeft mij alsnog de bestelling gestuurd en ik kon deze de volgende dag afhalen bij een post nl punt. Top Thema! Echt super service. Dank julie wel.

Snelle levering, duidelijke communicatie

Ik kreeg mijn boeken snel geleverd en deze was ook goed aangekondigd zodat ik wist welke levering er wanneer zou komen. Boeken waren goed en netjes verpakt.

Snelgeleverd en topproduct!

Bij Thema hebben ze mijn agenda supersnel geleverd en is het een topproduct! Chahuna

Snelle service en klantvriendelijke afhandeling

Van Heemstraweg West 5

5301 PA Zaltbommel

Over THEMA

Al 30 jaar is Thema de uitgever die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van content voor het verbeteren van het persoonlijk functioneren van mensen, op de werkvloer, in teams en daarbuiten. We maken boeken, spellen en waaiers die de professionele kwaliteiten van mensen en de organisaties waar zij werken verstevigen en verdiepen.