Prima en snel

Bestellen was eenvoudig. Mijn bestelling is snel geleverd. De verpakking had kleiner gekund. Deze agenda is voor mij ik denk al zo’n 10 jaareen vast item. Eenvoudig, niet te veel poespas, zw eer prettige indeling met voldoende schrijfruimte.

Fantastische ervaring

Ik kreeg een bericht dat het boek was afgeleverd door de brievenbus, maar dat is nooit aangekomen. Na contact te hebben gehad met Thema, is het boek opnieuw verzonden en aangekomen. Wat fijn. Dank nogmaals voor deze service. Groet, Annette van Kraaij-van Drunen

Goed!

Ik heb bij jullie een product besteld. Via de mail werd ik op de hoogte gebracht en kreeg tijdig mijn pakket binnen.

Prima support

Leuk aanbod. Ik had een kleine storing na bestelling die snel naar tevredenheid opgelost werd.

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service

Snelle bezorging en zieter mooi uit

Een nadeel, het plastic is moeilijk van de kaartjes te verwijderen.

Snel en goedkoop

Snelle levering en 25 % goedkoper dan bij bol

Geleverd zoals verwacht

Gisteren het boek ontvangen. Daar kan ik nog niks over zeggen. Maar de levering en berichtgeving was prima.

Weekend besteld en dinsdag de bestelling al in huis

Vlugge levering

Ik heb het boek nog niet gelezen maar hoop wat bij te leren gr hilde mignauw

gewoon wat je mag verwachten

gewoon wat je mag verwachten

super snelle levering

S'avonds besteld en meteen de volgende ochtend ontvangen. Sneller kan niet :)

Snelle levering en scherpe prijs

Bij thema was het boek wat ik wilde bestellen door een korting met een scherpe prijs te bestellen. Dat was echt onderscheidend in de markt. Hoewel ik nog niet eerder had besteld, was de ervaring met levering en afhandeling ook erg positief. Snel, zorgvuldig verpakt en duidelijk. En een mooi profiel met een zeer interessant aanbod. Ik ga zeker vaker gebruik van ze maken.

Alles volgens afspraak, geen overbodige communicatie.

Alles gewoon prima.

Supersnelle levering

De ene dag besteld, de volgende ochtend geleverd.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Alles verloopt goed : bestellen, afhandelen, informatie.

Snel en klantvriendelijk geholpen.

Perfecte service

Boek ik goede orde ontvangen. Door een geboekte vakantie en mogelijke vertraging van de levertijd persoonlijk contact opgenomen. Hier werd snel op gereageerd waardoor het boek een dag later werd bezorgd.

Mooi aanbod, snelle levering!

Al meerdere producten besteld bij Thema en blij hun aanbod vernieuwend en interessant vinden.

Nog niets binnen gekregen!

Kan geen ervaring opschrijven dus!

Wat een snelheid

Eind van de middag bestelde ik een boek bij dit bedrijf en de volgende dag lag het boek al in de brievenbus. Wat een snelle afhandeling en post.nl heeft dit voortgezet.

Eenvoudig om te bestellen en inderdaad volgende dag in huis.

Het product was anders dan ik verwachtte

Op de afbeeldingen bij de bestelling kon ik niet zien dat de teksten op de afbeelding zelf stonden. Dat zag ik pas toen ik het doosje opende.

Besteld en eigenlijk snel nodig. Dat is gelukt!

THEMA is precies wat mijn persoonlijke ontwikkeling nodig heeft.

Aanbod sluit aan op mijn behoefte en persoonlijke ontwikkeling.

Van Heemstraweg West 5

5301 PA Zaltbommel

Over THEMA

Al 30 jaar is Thema de uitgever die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van content voor het verbeteren van het persoonlijk functioneren van mensen, op de werkvloer, in teams en daarbuiten. We maken boeken, spellen en waaiers die de professionele kwaliteiten van mensen en de organisaties waar zij werken verstevigen en verdiepen.