Prima service en snelle levering

De bestelde producten kwamen snel. Ook in zeer nette staat. Dus dat maakt dat ik vaker bij jullie web-winkel zal bestellen.

Eenvoudig en snelle levering

Bestelling ging super makkelijk. Snelle levering zoals beloofd. Top!

Leuk, nuttig en prettig te lezen

Nuttige en goed bruikbare tips Mooi vorm gegeven Lekker leesbaar

Veel keuze, goede producten en snelle bezorging.

Bij Thema vind ik altijd wel de juiste artikelen die mij en uiteindelijk mijn cliënten, ondersteunen bij diverse hulpvragen. Voor mijn werk als consulent participatie, re-integratie en zorg heb ik nu gekozen voor de coachingkaarten. Ook daar heb ik weer veel aan. Het is een leuke manier om mensen inzicht te laten krijgen in hun eigen mogelijkheden, krachten , wensen en valkuilen. .

Nuttige boek

Ik bestelde de boek hij wordt snel geleverd

Prima Service.

Het boek werd binnen 24 uur geleverd. Super snelle levering. Het was keurig verpakt. Ook de bestelling en betaling verliep soepel en was duidelijk. Prima webwinkel goede prijs / kwaliteit,

Goede en snelle levering

Goed te vinden op website en snelle levering

Leuk boekje

Het boekje vandaag nog relaxed is erg leuk en een beetje magazine-achtig. Leest lekker weg!

Snelle levering, duidelijke website

Prettig door duidelijke communicatie.

Fijne website en snelle levering van prachtige boeken.

Duidelijke website en snelle levering.

S'avonds na 23 uur had ik een bestelling geplaatst en de volgende dag werd het in de brievenbus geleverd. Product zat goed verpakt en ben er blij mee. De website is duidelijk en het bestellen ging vlot. Ik ben erg tevreden!

Inspirerende boeken en goed werkende website

Wat mij bijzonder aanspreekt aan Thema is de grote hoeveelheid interessante en inspirerende boeken die op een hele fijne manier gepresenteerd worden. Ook op hun socials worden de boeken mooi gepresenteerd en daar word je enthousiast van. Ik heb een prachtig boekje mogen ontvangen en dat smaakt naar meer. Het was een prachtig boekje met hele leuke stof en mooie foto's. De layout is prachtig en de inhoud zeer leerzaam en interessant. Echt een aanrader voor iedereen die zich wil verdiepen en zich verder wil ontwikkelen.

eerste Indruk leerzaam

Ik ben pas bekend geworden met jullie middelen. En ik kan zeggen dat de leermiddelen professioneel en leerzaam zijn opgesteld.

Geweldige titels voor meer levenskracht!

Mooie overzichtelijke site met fijne boeken.

snel en correct

de woorden op de eerste bladzijde van het gratis boek is meteen heel waardevol: nee zeggen tegen iemand is ja zeggen tegen jezelf. Daar ga ik iets mee doen.

Service

Ik ben blij met de service die Thema biedt, met je meedenkt als je een grote bestelling doet, fijn en vlot contact, ik voel me klant!

Om te onthouden

Het boek was zeer goed ingepakt en met de post al de volgende dag aangekomen en is precies zoals omschreven! Thema is OK.

Slecht

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen...

Thema heeft een duidelijke website met een prima zoekfunctie, dit maakt bestellen eenvoudig.

Ik had snel mijn boek gevonden en daarna direct kunnen bestellen. ik werd op de hoogte gehouden over de bestelling en de bezorging. Uiterst tevreden.

Aansluitende thema's passend bij huidige tijd en werk

Diverse dillemma's en en vraagstellingen op handige kleine kaartjes wat ingezet kan worden bij verdieping en persoonlijke ontwikkelingen van personeel, vergaderingen/ thema- en teamdagen. Om te kunnen sparren met elkaar als het gaat om integriteits kwesties..

Ontzettend leuk en leerzaam magazine.

Dit magazine mocht ik gratis ontvangen (waarvoor dank!). In een gezin met iemand met ASS en een persoon met CPTSS is rust en balans vinden een must. Het magazine staat vol met nuttige adviezen en praktische oefeningen. Zeker voer voor verdieping!

Erg tevreden!

Vlotte bestelling van m'n e-book

Uitstekend aanbod, snelle levering!

Het aanbod van Thema is heel uitgebreid. Bestellen is eenvoudig en de boeken waren er binnen twee dagen!

Goed, snelle levering, geen klachten

Snel én accuraat.

Gezocht, besteld, dag erna geleverd, klaar. Kijk, daar houd ik nu van.

Van Heemstraweg West 5

5301 PA Zaltbommel

Over THEMA

Al 30 jaar is Thema de uitgever die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van content voor het verbeteren van het persoonlijk functioneren van mensen, op de werkvloer, in teams en daarbuiten. We maken boeken, spellen en waaiers die de professionele kwaliteiten van mensen en de organisaties waar zij werken verstevigen en verdiepen.