Overzichtelijke site en het gekozen boek had ik snel in huis.

Geweldige coachkaarten

Sinds ik de coachkaarten inzet, verlopen gesprekken met jongeren met een beperkingen veel vloeiender. Prachtig om te ervaren.

Makkelijk bestellen en vlotte service

Ik heb twee boeken bij Thema besteld en de afhandeling daarvan verliep heel soepel. De volgende dag had ik de boeken al in huis.

Bestelling geplaatst en binnen 1 dag netjes geleverd

Bestelling geplaatst en binnen 1 dag netjes geleverd

Fantastisch, wat een gulle gevers!

Ik had verwacht dat ik een gratis commercieel boekje zou ontvangen maar dat klopte niet. Mijn verwachtingen werden overtroffen met werkelijk een echt, heel mooi boekje met vernieuwende informatie en tips!! Ontzettend bedankt!!

Bestelde boek bleek niet leverbaar

Boek besteld en betaald; na een kleine week was het nog steeds niet binnen, wel een kado-boek (leuk !), dus gemaild; blijkt het bestelde boek miet leverbaar. Dan kun je het dus beter van je site halen ! Geld wordt nog teruggestort. Wel interessante boeken op de site, maar vraag me dan wel af of die te koop zijn …

Snelle levering in goede orde ontvangen

Snelle levering in goede orde ontvangen

Groot aanbod, met ook grote verpakking

Ik ben erg enthousiast over het aanbod van Thema, al had ik nu het verkeerde uitgezocht. Het versturen in een veel te grote verpakking is niet duurzaam en had echt anders gekund

Mooie site, maar maakt het niet waar.

Negatief. Ik heb een ebook besteld en er is geen download link. Ik dacht misschien ligt het aan de bestelling dus opnieuw geprobeerd, zelfde probleem. Verder kon ik niemand bereiken. Hoewel ik daar nog enigzins begrip voor heb, maar ik baal wel.

Thema doet wat ze zegt en zegt wat ze doet!

Ik heb veel (studie) boeken en bestel regelmatig boeken over leiderschap, Systemisch werk, coaching, spiritualiteit etc. Normaliter is bol.com het eerste waar ik kijk. Maar sinds deze bestelling ga ik eerst een rondkijken bij Thema. Jullie maken jullie naam waar; “ voer voor verdieping!”

Niets ontvangen

Helaas niets ontvangen en wel betaald. Gemaild dat ik niets heb ontvangen maar nog geen reactie van hen ontvangen

Snel en duidelijk

Snelle verzending, duidelijke website

Goed en divers aanbod en goede service

Jullie aanbod ligt goed in mijn interessesfeer (rondom coaching en begeleiding in het onderwijs) en jullie onderscheiden je met het grote en gevarieerde aanbod van spelen en spelvormen.

Snel, keurig netjes verzonden

Zeker een volgende keer weer bestellen bij thema

Kwalitatief goed aanbod en snelle levering

Duidelijk, snel, goed.

Duidelijke productomschrijving. Snelle levering (dag na bestelling). Goed dus.

Thema is specialist in het aanbieden van inspirerende boeken en spellen op een goede website.

Thema is een goede uitgever en speelt in op actuele thema's.

snelle levering!

ik moest - zoals dat vaak gaat - op het laatste moment 20 exemplaren hebben. Maar ik kreeg ze keurig binnen een dag allemaal geleverd

Volgende dag in huis ...super efficiënt om zo aankopen te doen

Zeer klantvriendelijk

Leuk contact Fijn vertrouwen Goed geregeld

Snelle en juiste levering!

Geen enkele opmerking, snelle en juiste levering.

Altijd een gids bij werk en persoonlijkheid in een veranderende wereld

De goede samenvatting en een inkijk in het boek zelf, hebben ervoor gezorgd dat ik nog nooit spijt heb gehad van het kopen van een boek bij Thema

Fijn!

In de winkelwagen leek het product een paar keer verdwenen. Uiteindelijk gelukt, snelle levering en blij met het product!

Super service

Mooie website, duidelijk bestelproces en super snelle levering!

Het bestelde product snel binnen...paste helaas niet in de brievenbus maar vond ophalen geen probleem.

Van Heemstraweg West 5

5301 PA Zaltbommel

Over THEMA

Al 30 jaar is Thema de uitgever die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van content voor het verbeteren van het persoonlijk functioneren van mensen, op de werkvloer, in teams en daarbuiten. We maken boeken, spellen en waaiers die de professionele kwaliteiten van mensen en de organisaties waar zij werken verstevigen en verdiepen.