Supersnelle levering

's Avonds besteld en d volgende dag in huis. Tegen een mooie aanbiedingsprijs.

Prima geregeld

Vriend deelde twee boeiende boekjes op LinkedIn klik klik betaal en binnen zeer korte tijd thuis in de bus. Lezen maar! Goed toch?

Goede kwaliteit, snelle service, mooie boeken

Voor het eerst bij jullie besteld tijdens de 10tjes dagen. Gelijk enthousiast over wat jullie aanbieden en een mooi wensenlijstje gemaakt voor de december periode.

Wauw, wat een snelle levering

De ene dag besteld en de volgende dag in huis. Echt TOP.

overzichtelijk

fijne zoekmachine. en vlot verstuurd en in de bus ontvangen.

Fijne aanbieding en vlot geleverd

Fijne aanbieding van de boeken van Voice dialogue en vlot geleverd

Overzichtelijk en snelle levering

Overzichtelijk, goede samenvatting en snelheid

Zonder gedoe weer een stukje wijzer.

Het overzicht van de boeken is duidelijk, waardoor je weet wat je koopt en kunt verwachten. Het bestellen ging heel makkelijk en de levering was zeer stipt.

Kwaliteit/prijs

Mooie website overzichtelijk! Kwalitatieve goede thema’s en inhoudelijk goede boeken. Snelle levering en niet teveel mail ;)

Blij verrast door de 10 euro actie en 4 mooie boeken besteld. 1 boek was verkeerd geprijsd. Het contact met de klantenservice was erg prettig. Snelle reactie en zeer vriendelijk. Boeken waren ook snel in huis.

Snelle levering!

Mijn bestelling was snel geleverd. Heel blij mee. Dit was mijn eerste bestelling bij THEMA, maar ik ga hier vaker bestellen!

Snelle en goede service!

Via een leuke actie op de site van THEMA gekomen. Hier kon ik snel en overzichtelijk zien wat het aanbod was. Deze vond ik uitgebreid en heb gemakkelijk een keuze kunnen maken! Een dag later had ik de boeken netjes verpakt in huis. Top!

Prima ervaring, mooi boek ontvangen snelle levering

Heb een thema boek besteld in de aanbieding (€10,--). Bestelling gedaan, volgende dag geleverd. Prettig is, dat ik het boek al een tijdje wilde aanschaffen, maar door de aanbieding werd het erg aantrekkelijk.

Fijne uitgeverij met interessante boeken

Duidelijke website met veel interessante boeken en spelen. De diversiteit maakt dat je je op diverse gebieden verder kunt ontwikkelen.

Duidelijke site en snelle bezorging

Groot aanbod van interessante boeken, waaiers en spellen. Bezorging was snel. Heel fijn.

Mooi bedrijf met prachtige uitgaven!

Snelle levering. Adequate reactie op vraag naar uitblijven van 1 onderdeel van de levering. Correct, klantgericht, uitgever net prachtig pakket aan boeken en gesprekskaarten. Zeer aantrekkelijk die ‘tientjes’ actie!

Snel en betrouwbaar

Mijn bestelling werd snel geleverd.

Er was een probleem maar het is prima opgelost

Bedankt voor het oplossen van het probleem. En wij zijn tevreden over de afhandeling.

Conform mijn verwachting. Thema heeft veel interessante boeken en levert snel.

Snel en vriendelijk!

Vanwege werkzaamheden had ik op korte termijn inspiratiekaarten nodig. Op mijn vraag of ik erop kon rekenen dat ik ze de volgende dag in huis zou hebben werd direct actie ondernomen met als resultaat dat ik ze de volgende dag in ontvangst kon nemen.

Duidelijke website en dito webshop, snelle en goede levering, uitstekende informatievoorziening

Snel en goed

Ben al langer klant bij Thema, snelle levering, kwaliteit en altijd weer nieuwe interessante dingen.

Goed assortiment, snelle en goede service

De titel zegt het al! Boek binnen een dag in huis. Ook zorgvuldig verpakt, zodat er geen beschadigingen aan (kunnen) zitten. Leest toch fijner!!

Alles verliep goed .

Van Heemstraweg West 5

5301 PA Zaltbommel

Over THEMA

Al 30 jaar is Thema de uitgever die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van content voor het verbeteren van het persoonlijk functioneren van mensen, op de werkvloer, in teams en daarbuiten. We maken boeken, spellen en waaiers die de professionele kwaliteiten van mensen en de organisaties waar zij werken verstevigen en verdiepen.