Een snelle levering en goede service ontvangen wat betreft mijn bestelling. Aanrader dus

Top! Thema maakt snel leveren waar. volgende dag ook echt in huis!

Volgende dag leveren is bij de meeste bedrijven maar de vraag. Meestal betekent het volgende dag heeft het bedrijf verzonden , levermoment is maar de vraag. Maar niet bij thema! Het werd volgende dag geleverd. Super blij mee aangezien het een cadeau voor de volgende dag was.

Prima, alles verliep heel soepel.

Van zoeken, bestellen tot ontvangen...het hele proces verliep heel soepel en snel.

Goede boeken snelle service

Boeken zijn makkelijk te vinden, goed te bestellen en snel geleverd. Top!

Goed leesbare en aantrekkelijk uitziende boeken, die inhoudelijk kloppen.

Bovenstaande zegt genoeg

Snel en zeker

Makkelijk uitzoeken en bestellen. Duidelijke communicatie en snel geleverd. Top!

Prima site, heldere uitleg over de keuzes, snelle en tijdige levering. Wat wil je nog meer?!

Heldere uitleg op de overzichtelijk website en de belofte van een snelle levering komen ze ook na!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Fijne webshop met snelle levering

Had hier nog nooit besteld. Maar ik wilde graag een boek wat snel geleverd kon worden. En dat is gelukt. Kom hier zeker terug om opnieuw te bestellen.

Een hele prettige site en een snelle levering

De site is duidelijk en overzichtelijk en prettig in het gebruik. Het bestelde artikel was snel in huis

Communicatie was helder en duidelijk. Boek werd snel geleverd op de afgesproken tijd.

Altijd volgens afspraak

Bestellen verloopt altijd probleemloos en volgens afspraak.

E-book niet ontvangen

Ik heb een e-book besteld en hiervoor heb ik een mail gekregen met een link om de e-book te downloaden. Maar het probleem is dat er helemaal geen link in de email is om de e-book te downloaden. Ik heb dus voor niks betaald

Geweldig hoe soepel dat de bestelling faat.

Het bestellen ging heel makkelijk en soepel. Heel snel konden de boeken gedownload worden.

Inspirerende boeken

Via een nieuwsbrief zag ik een boek en zodoende kwam ik uit op de website van THEMA. THEMA biedt zulke inspirerende boeken aan. Ik heb veel boeken voorbij zien komen, maar uiteindelijk heb ik toch het boek besteld wat ik in de nieuwsbrief voorbij zag komen. Het boek was een cadeau en diegene is er heel erg blij mee. Het bestelproces ging heel gemakkelijk. Over de communicatie vanuit THEMA en de bezorging van het boek, daar ben ik heel tevreden over. Ik raad iedereen deze website aan om online 'te snuffelen' tussen de boeken.

Exacte leveringsinformatie

Alle info wad correct

Betrouwbare webshop

Fijne betrouwbare webshop met verdiepende boeken. Snelle en keurig verpakte levering. Fijne communicatie via e-mail over verwerking van je order.

Teveel mails

Op zich een goede koopervaring maar ik heb nu al 2 review-mails gekregen terwijl het boek nog niet eens verzonden is (pre-order). Een kleinigheid maar hierdoor ontstaat wel irritatie. Je kunt klanten beter achteraf om hun mening vragen.

Duidelijke communicatie, vlotte levering

Snel gereageerd op mijn vraag. Correcte en vlotte afhandeling.

Interessante boeken

De boeken zijn altijd de moeite waard, paperbacks mooi uitgevoerd. Prettige klantenservice, attent , vriendelijk en behulpzaam. Soms blijf ik langer in een boek hangen. En soms is het niet helemaal wat ik zocht. Op dit terrein van het leven is het soms moeilijk te beschrijven wat je zoekt. En dan lees je een boek soms alleen om daarna precies te weten wat je zoekt. Ik heb nog nooit spijt van een aankoop gehad.

Betrouwbaar Betrokken

De levering was op tijd, netjes en een vraag achteraf werd direct opgelost

een correcte en snelle bediening

Als ik bij jullie iets bestel loopt alles zeer vlotjes

Prima, duidelijke website

alles verloopt soepel

Prima webshop met supersnelle levering, echt een aanrader

Snelle levering, netjes verpakt, top

Snel

Heb een kaartenset besteld en deze had ik de volgende dag al in huis

Van Heemstraweg West 5

5301 PA Zaltbommel

Over THEMA

Al 30 jaar is Thema de uitgever die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van content voor het verbeteren van het persoonlijk functioneren van mensen, op de werkvloer, in teams en daarbuiten. We maken boeken, spellen en waaiers die de professionele kwaliteiten van mensen en de organisaties waar zij werken verstevigen en verdiepen.