bestelling snel geleverd maar in een veel te grote verpakking

Het betrof een klein item wat in een enveloppe had gepast maar zat in een pakket waar er makkelijk 20 in gepast hadden

Ruime keuze van (zelfhulp)boeken

Ruime keuze van boeken op thema & een snelle levering van mijn bestelling

Fijne collectie en goede service!

Bij Thema vind ik altijd wel een boek van waarde. Of dat nou op gebied van persoonlijke - of op gebied van zakelijke ontwikkeling is. Voor mij is deze website een online snoepwinkel!

Verzending

Dit boekje heeft een afmeting van 7x15 cm. Dit wordt verzonden in een doos van 26x37 cm. Dit is naar mijn mening niet nodig. Dit had ook verzonden kunnen worden in een envelop (met bubbeltjespapier). Dan past het ook makkelijker in de brievenbus.

Snelle levering en goede kwaliteit

THEMA levert leuke artikelen die je ergens anders niet zo snel vindt. Goede kwaliteit ook en snel geleverd. Ik ben tevreden.

Uitstekende en snelle service

Eerder deze week heb ik een bestelling gedaan bij THEMA. Het bestellen verliep eenvoudig, ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en de levering was vlot. Ook de verpakking was zeer degelijk, waardoor mijn bestelling zonder beschadigingen aankwam.

Klein maar fijn

Het is een handige waaier alleen jammer dat dit in een grote doos verstuurd wordt. Jammer voor het papier en geld.

Perfecte service en snelle verzending

Voldoet aan de verwachtingen. Product goed omschreven op de site en snel verzonden.

Goed en snel

Perfect bruikbaar voor mijn doeleinde

Mooie materialen, die ik direct goed kon inzetten tijdens de workshop die ik wilde geven. Ook heel tevreden over de snelle verzending.

met zorgvuldigheid en per direct je bestelling.

Prima, keurig verpakt en aangeleverd

Snelle en betrouwbare levering.

Duidelijke website. Bestellen en betalen is goed georganiseerd.

Spullen zijn snel bezorgd en zien er precies zo uit als verwacht.

Goed, mooie kaarten

In de advertentie staat een mooie fotokaart met handen. Het ging me vooral om die kaart maar eenmaal het doosje thuis blijkt die kaart er niet in te zitten. Dat vind ik heel jammer. Ik mis daarnaast meer kaarten die iets van samen, geborgenheid weergeven.

snelle, vlotte levering.

De bestelling is vlot en correct geleverd. Netjes verpakt en onbeschadigd.

Goede snelle service

Spullen besteld, verwachte leverdatum op de site werd netjes aangegeven. Een dag eerder (binnen 24 uur) dan de verwachte leverdatum de spullen in huis. Dat maakt THEMA voor mij een betrouwbare partner.

Eenvoudig en duidelijk

De bestelprocedure is duidelijk en eenvoudig. Het op de hoogte houden mbt het bestelde artikel verloopt ook duidelijk.

Snelle en effectieve levering

Thema Uitgeverij heeft voor mij interessante titels. Het bestellen en leveren ervan ging soepel en snel. Handig dat de factuur meteen werd meegestuurd.

Kwaliteit en snelheid en persoonlijk

Ik was op zoek naar een spel kon het niet meer vinden op de site. Keurig geholpen aan de telefoon. Binnen no time werd ik teruggebeld. Spel was idd uit de handel maar werd aan een nieuwe editie gewerkt. Ik kon die alvast reserveren. Ja graag. Meteen een betaal link daarna gekregen, betaald en vervolgens een nette ontvangst bevestiging gekregen. Super services, heel blij mee.

Feedback chocolade! Al vaker besteld als cadeau voor deelnemers aan een training die ik geef! Erg leuk!

interessante artikelen en aanbiedingen

interessante artikelen en aanbiedingen voor mij, als zelfstandige, handige dat ik kan kiezen voor de optie "afterpay" zodat dit gewoon met de volgende reeks facturen mee betaald kan worden. inhoudelijk zeer interessant ! alleen jammer dat ik tot heden mijn bestelling nog steeds niet heb ontvangen

Mooie producten snel geleverd

Prima website met duidelijke omschrijving van de producten. Zeer snel geleverd en prima prijzen.

zeer goede klantenservice

zeer klantgericht, vriendelijk . zeer goede opvolging en service.

Snel in huis

Besteld en volgende dag in huis.

Snelle levering en ik werd goed geholpen met een vraag die ik had.

Van Heemstraweg West 5

5301 PA Zaltbommel

Over THEMA

Al 30 jaar is Thema de uitgever die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van content voor het verbeteren van het persoonlijk functioneren van mensen, op de werkvloer, in teams en daarbuiten. We maken boeken, spellen en waaiers die de professionele kwaliteiten van mensen en de organisaties waar zij werken verstevigen en verdiepen.