Fijne boektitels

Vandaag nog.. ik hou ervan. Leuke artikelen en tips voor nog meer informatie. En ook fijn: snel in huis!

ha ha

Mij wordt nu al gevraagd om Thema te beoordelen terwijl ik nog steeds niet ontvangen heb; jullie zijn te snel hiermee: de bezorgservice heeft het pakketje nog niet gebracht.

Kijken - kiezen - bestellen. Geïnformeerd - geleverd. Chapeau.

Gebruiksvriendelijke en mooie site om te bestellen (het oog wil ook wat), mailtjes om je op de hoogte te houden van het hele proces en voor je het weet ligt je bestelling in je brievenbus en/of je inbox. En dan ook nog netjes verpakt. Vijf sterren!

Bestellen en binnen

Lekker snel

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering van mijn bestelling. Netjes en stevig verpakt. Ik kan weer fijn aan de slag met het verdiepen van mijn kennis!

Goede duidelijke website

Duidelijke website met goede uitleg over de boeken. Snelle levering

Snel, correct en inspirerend

Heel fijn kaartenspel, inspirerend en dank voor snelle en vlotte afhandeling ook vanuit België !

Zeer bruikbaar , frisse vragen

Gebruikt met studenten / jongeren /volwassenen.

Snel en zorgvuldig

Bestelling isnetjes verpakt en snel verzonden.

Duidelijke en toegankelijke site en snelle levering. Een site met boeken waar ik echt interesse in h

Wel ontdekte ik al zoekende dat er weinig tot geen reviews bij staan. Ik vond de reviews met regelmaat wel bij Bol.com. Dat zou wel een aandachtspunt kunnen zijn. Ook werkte de site niet altijd optimaal. Zo bleef een foto van een boek in beeld tijdens het afspelen van een promotie filmpje ervan.

Bestellen, betalen, binnen

Koop ging helemaal als verwacht. Makkelijke site, betrouwbare betaalmethodes en goede informatie over de bestelling en verzending.

Zeer goede service

Het bestelproces was zeer helder, nog naast de toegankelijkheid van de website met het aanbod aan studieboeken. Ook is het boek binne aangegeven termijn geleverd. Echte heel fijn!

leuk

goed ontvangen

Snel en netjes geleverd

Mijn ervaring met THEMA is heel plezierig en goed: de bestelde artikelen worden snel en netjes geleverd! Aanrader qua service dus, maar ook zeker qua inhoud. THEMA levert interessante boeken en praktische waaiers waar elke professional zeer zeker iets aan heeft!

Prima uitgeverij voor boeken over persoonlijke ontwikkeling

De bestelde boeken worden keurig volgens afspraak geleverd.

Snelle leveringen

In de avond besteld, direct volgende dag geleverd.

Professioneel

Ik had problemen bij het downloaden van een E-book. Hierbij verkreeg ik vriendelijke en correcte begeleiding om het probleem op te lossen.

Snelle en vriendelijke service

's Middags gebeld en de volgende dag had ik mijn boek al binnen.

Supersnel

Snelle levering, volgende dag al het boek in huis.

Het bestelde artikel is zeer snel geleverd. Goede en snelle service.

makkelijk te vinden en te bestellen en snel in huis

Had een waaier voor school nodig. ISBN nummer ingetikt, besteld en volgende dag in huis. Al met al in 5 minuten geregeld. Zeer tevreden. Alleen verpakking was iets overdreven groot.

Goede en snelle levering direct van uitgeverij

Prima service, snelle afhandeling!

Mooi dat er op thema's wordt aangeboden. Je hebt snel overzicht. Bestelling is snel geregeld.

Snelle en adequate service

Ik heb onlangs een eBook besteld en ontvangen. Dat ging gewoon lekker vlot. Maar toen ik de link aanklikte en wilde beginnen met lezen, moest ik een app kiezen. Ik heb een willekeurige aangeklikt, maar niets gaat open. Dus ik heb direct de klantenservice van Thema gemaild, met het simpele verzoek welke app ik moet downloaden om met lezen te beginnen. En daarbij ook aangegeven, dat ik nog meer titels wilde bestellen, maar dan eerst zeker wil zijn, dat ik die boeken kan lezen. Echter, nadat ik gereclameerd had, werd ik door een zeer behulpzame medewerker van Thema gebeld en heeft hij zelfs gezorgd, dat ik in het vervolg de eBooks van Thema ook in een mijn eigen eBook reader kan lezen.. En ondanks dat het niet in 1 keer goed is gegaan, heb ik gemerkt, dat de organisatie van Thema dit heel serieus oppakt en werkt vanuit de gedachtenwereld van haar klanten. Eind goed, al goed

Zeer snelle levering, mooi boek

Bestelproces is eenvoudig, levering snel, kaliteit boek is hoog. Aanrader!

Van Heemstraweg West 5

5301 PA Zaltbommel

Over THEMA

Al 30 jaar is Thema de uitgever die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van content voor het verbeteren van het persoonlijk functioneren van mensen, op de werkvloer, in teams en daarbuiten. We maken boeken, spellen en waaiers die de professionele kwaliteiten van mensen en de organisaties waar zij werken verstevigen en verdiepen.