Mooie associatiekaarten (Picture this!)

ik gebruik deze kaarten bij een cursus voor het voorstelrondje ("met welke verwachtingen zit je hier?", "wat wil je bereiken?". Ze zijn daarvoor heel bruikbaar. Het zijn mooie afbeeldingen, in een handig doosje.

Zeer ruime keuze. Snelle levering

Mijn vraag werd snel en goed beantwoord en mijn bestelling snel geleverd. Top!

Accuraat en vlot

Bestellen ging gemakkelijk en levering geheel volgens afspraak!

Vlotte afhandeling van de bestelling

De flyer over intervisie ziet er goed en handzaam uit en geeft mij de informatie die ik nodig heb

Eenvoudig en overzichtelijk

Eenvoudig en overzichtelijk om te bestellen. Snelle levering.

Prima bestel ervaring

Picture This! coachkaarten besteld. Ook 6 pakjes gewoon op voorraad. Goed verpakt en snel geleverd.

Vlot

Het boek dat ik zocht heb ik vlot gevonden op de site en de bestelling en aflevering verliepen ook vlot.

Klantvriendelijk

Correct, helder en snelle levering

Prima, snelle levering!

Goede ervaring, snelle levering. Verbeterpunt: wat dunnere boeken niet in enveloppe leveren. Vaak toch kleine beschadigingen. Liever in karton.

Helder, snel, adequaat

had er meer van verwacht

de chocoladebox met vragen is niet voorzien van omschrijving of voorwaarden van goede feedback geven

Goed en snel ontvangen

Mijn bestelling is snel geleverd en zat goed verpakt.

snel en netjes geleverd

Prima voldoet aan verwachtingen

Ging snel en correct. Misschien een tip: het wWas mij niet drect duidelijk hoe en watMet downloaden

Zie hiervoor

Snelle levering van boeken die écht ergens over gaan.

Overzichtelijke site. Gebruiksvriendelijk en snelle levering

Goed en betrouwbaar

Actueel aanbod, snelle service

Positief

Heerlijk ontspannen

Een praktisch en handzaam boekje met een complete dagindeling voor 2 dagen om tot rust te komen. Luchtig geschreven en mooi vormgegeven. Het enige dat je zelf mag doen is de (1 of 2) dagen inplannen en dan ook echt gaan doen anders heeft het geen zin.

Duidelijk, ging prima

Makkelijk om te bestellen, had het gelijk twee dagen later binnen! Dank!

Boek besteld en volgens afspraak netjes uitgeleverd.

Bestellen van het docent exemplaar ging vlot

Anders

Een boeiend boek met een andere insteek. Creativiteit bij leiderschap met opdrachten voor jezelf om in een organisatie uit te voeren.

Een vlotte en juiste service

Mijn bestelling liep niet helemaal soepel, waardoor ik meerdere bestellingen gedaan bleek te hebben. Dit werd direct door het systeem opgepikt en verder netjes afgehandeld. Bestelling al vlot in huis.

Mooie producten en prima service

Ik bestel regelmatig boeken/spellen etc via Thema omdat ze prachtige producten hebben voor iemand in mijn vakgebied, een duidelijke website en snelle bezorging. Kortom, ben super tevreden!

Van Heemstraweg West 5

5301 PA Zaltbommel

Over THEMA

Al 30 jaar is Thema de uitgever die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van content voor het verbeteren van het persoonlijk functioneren van mensen, op de werkvloer, in teams en daarbuiten. We maken boeken, spellen en waaiers die de professionele kwaliteiten van mensen en de organisaties waar zij werken verstevigen en verdiepen.