Mooie fijne boeken

Na even puzzelen lukte het om het ebook te openen en te lezen werkte namelijk niet in pdf.

Mooie selectie van boeken, kaarten en spellen

Thema heeft een mooie selectie boeken, kaarten en spellen op het gebied van leiderschap, coaching, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. De webshop is helder en overzichtelijk ingericht en bestellingen worden snel geleverd. Ik ben heel tevreden over Thema.

Web site nodigt uit te proberen

Het product, hulpmiddel om feed back te geven in de vorm van chocolade, is voor mijn collega 's, zelf ben ik sinds 1maand met pensioen. De reactie 's van collega 's was erg positief

elke aankoop raak.

Met elke aankoop verandert onze studeer/ werkomgeving een beetje.

Overzichtelijk, verzorgd, uitnodigend

Goede indeling van boeken, waaiers en spellen op thema. Mooie brede en actuele collectie, van zingeving tot meer praktisch. Vormgeving is naast de inhoud uitmuntend. Kortom boeken (en overige materialen) om te koesteren.

Snelle reactie en bezorgd

zeer zorgvuldig en snel

Laat op de avond mijn bestelling gedaan en de volgende dag direct geleverd. Alles heel zorgvuldig.

Prima , snelle service

Alles na verloop

Alles ging goed; tijdsbezorging, inpakken etc.

Prima opgelost, zeer goede service

Nadat mijn bestelling aanvankelijk verkeerd is gegaan heeft Thema dit voortreffelijk opgelost door heel snel er voor gezorgd Dat ik binnen 2 dagen alsnog mijn bestelling kreeg, dank daarvoor! Topklasse!

Boeken waar je wat aan hebt.

Snelle levering en je kunt meteen aan de slag.

makkelijk besteld vlotte verzending. via mail op de hoogte gehouden Keurig verpakt thuisbezorgd. Kortom de moeite waard om je boek te bestellen via THEMA

snel en overzichtelijk

Leuke aanbieding van boeken waar ik op attent werd gemaakt. Overzichtelijke site, snelle en correcte levering

Snelle levering goede boeken precies zoals omschreven

2 boeken uitgezocht om me te verdiepen om nog beter mijn werk te kunnen doen. Het zijn 2 fijne boeken, die je weerlegt, maar ook weer pakt om verder te lezen en waar ik ook in de praktijk mee uit de voeten kan. Ben blij dat ik deze bestelling gedaan heb.

Uitgebreide keuze

De webshop is overzichtelijk en er is een uitgebreide keuze. Je kunt goed per categorie of per product zoeken. De uitgebreide beschrijving, toepassingen en ervaringen helpen je bij het maken van een goede keuze. Geregeld zijn er leuke aanbiedingen om zo voor een leuk prijsje je kennis en boekenkast aan te vullen. Ga zo door Thema!

supersnelle levering

THEMA: snoepwinkel van inspirerende boeken

Ik neus graag rond op de site van THEMA en vindt dat ze goede, inspirerende boeken uitgeven, die vaak wetenschappelijk onderbouwd zijn 'maar' ook praktijkgericht geschreven. Maar tussen aanhalingstekens omdat dat nogal eens tegenstrijdig of moeilijk lijkt te zijn voor auteurs. Over levering en betaling ook tevreden.

Doen wat ze beloven!

De bestelling is precies geleverd zoals ze beloven. Daarnaast hadden ze van bepaalde boeken als enige een aanbieding.

Uitstekende literatuur, uitstekende service.

Toffe actie waardoor ik twee uitstekende en praktische uitgaves heb besteld. Met name “Goud” doet zijn naam eer aan: een gouden boek voor coaching!

Prima en duidelijk

Ook snelle reactie terug op een vraag van de klantenservice

Supersnel

Ik wilde een boek dat bij Thema met 50% korting te koop was. In de middag mijn bestelling geplaatst en de volgende ochtend lag hij op mijn deurmat. Ontzettend tevreden met mijn aankoop en de service.

e-boeken razendsnel aangeschaft.

Heb tot nu toe e-boeken gekocht. Betalen, paar minuten wachten en je kan lezen.

Super snelle levering, heel netjes gecommuniceerd, stevig verpakt én gewoon ook nog een heel boeiend boek!

Erg goed

Van Heemstraweg West 5

5301 PA Zaltbommel

Over THEMA

Al 30 jaar is Thema de uitgever die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van content voor het verbeteren van het persoonlijk functioneren van mensen, op de werkvloer, in teams en daarbuiten. We maken boeken, spellen en waaiers die de professionele kwaliteiten van mensen en de organisaties waar zij werken verstevigen en verdiepen.