De bestelling was ZEER vlot bezorgd!

Een praktisch doosje met kaartjes waar je snel mee in gesprek kan komen. Door vragen is hierdoor minder bedreigend. Een uitnodigend methode voor vragen die zeker aandacht nodig hebben in de organisatie. Blij mee! Kan di wel ga ik zeker regelmatig gebruiken!

Fijne website, snelle service en boeken zijn goed verpakt. Top!

Een coreccte afhandeling.

Het boek was niet leverbaar, er werd meteen naar een alternatieve oplossing gezoch. Ik heb mijn boek een paar dagen later thuis gekregen, waar ik heel blij mee was. Bedankt voor de betrokkenheid en vriendelijkheid.

Hier vind je jouw gezochte e-book

Overal gezocht en hier op Thema uiteindelijk gevonden waar ik naar zocht.

Heldere website

Bestellen van het kaartspel Rake vragen verliep soepel. Levering was snel ondanks dat ik het product vrijdagmiddag had besteld.

Betrouwbaar en hoge kwaliteit

De omschrijvingen van een keuze op Boeken zijn altijd weer pareltjes.

Goeie producten, goeie en betrouwbare service, haalbare prijzen

Niks méér aan toe te voegen:)

keurig op tijd en volgens afspraak

keurig op tijd geleverd en boek is geheel naar verwachting

Uitstekende en snelle service

Voor een spoedbestelling gebeld en volgende dag al in huis. Super.

Verzorgde levering

Ik heb 4 boeken ontvangen welke keurig verpakt en onbeschadigd afgeleverd zijn.

Website met fijne en praktische boeken en spellen

Als docent Nederlands in het volwassenonderwijs gebruik ik graag de oespellingswaaier. Een aantal studenten wilden deze ook graag hebben en ik heb ze besteld. Het zijn kleine boekjes en ik vond het jammer dat dit in 2x in te grote dozen geleverd werd. De boekjes zijn verder prima.

Makkelijk en snel

Veel goede boeken, inspirerende website.

Inmiddels een paar boeken besteld. Vaak lees je een boek een keer door en dan verdwijnt die in de boekenkast. Deze boeken komen er ook regelmatig weer uit.

Goed en snel

Zeker mooie kaarten met mooie teksten en vragen!

Snelle levering, producten correct ontvangen. De vragen zijn goed in te zetten en zorgen voor gesprek binnen het team. Stevige kaarten en stevige bewaardoor. Ik raad dit product zeker aan. Feedbackkaarten en mindsetkaarten.

Snel en in goede staat geleverd

Makkelijk bestellen, afrekenen en supersnel geleverd! Mooie artikelen!

Voegt waarde toe aan de thema's waar ik bij van wordt

Met regelmaat plaats ik een bestelling bij Thema! Als ZZP-er laat ik me graag inspireren op de thema's professionele ontwikkeling, teamontwikkeling en gedrag in organisaties!

Vlotte en nette levering.

Betrouwbaar

Prima aanbod van onderwerp wat ik zocht, na bestelling netjes de volgende dag geleverd.

Probleemloos goed

Bestellen verliep probleemloos, product werd snel bezorgd en ziet er gaaf uit. Kortom, Bedankt!

Snelle en goede service

Ik had een boek besteld, de betaling verliep eenvoudig en vervolgens werd het boek heel snel geleverd. De schriftelijke communicatie over het bestelproces was helder en duidelijk.

Alles voor mijn werk als adviseur in 1 blik

Voor het uitvoeren van mijn werk als adviseur kan ik alles vinden onder 1 dak.

Snel en goed!

Prima geregeld, niets op aan te merken.

Perfect!

Snelle service!

Supersnelle levering

Ik bestelde een magazine en was heel verbaasd dat het er de volgende dag al was. Fijne service!

Van Heemstraweg West 5

5301 PA Zaltbommel

Over THEMA

Al 30 jaar is Thema de uitgever die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van content voor het verbeteren van het persoonlijk functioneren van mensen, op de werkvloer, in teams en daarbuiten. We maken boeken, spellen en waaiers die de professionele kwaliteiten van mensen en de organisaties waar zij werken verstevigen en verdiepen.