Flitsend snelle levering

Fijne site om op te snuffelen. Twee waaiers besteld en de volgende dag al binnen!

Snelle levering, keurig verpakt.

Ruime keuze aan vakboeken.

Super service

Een klantenservice die goed bereikbaar is en je vriendelijk helpt verdient een pluim. Ik belde ze namelijk na kleine hapering in het betaalsysteem. Uiteindelijk kwam dat ook goed en werd mijn bestelling zonder vertraging bezorgd.

titels van boeken en spellen prikkelen zodanig dat je blijft kijken en zoeken

Via een artikel in het blad "bij de les" kwam ik op deze site terecht. Als studiekeuze- en loopbaancoach ben ik voortdurend op zoek naar nieuwe invalshoeken die ik kan inzetten bij de begeleiding van mensen en met name jongeren. Voorlopig heb ik hier weer genoeg inspiratie opgedaan en kom ik er zeker terug voor nieuwe.

De bestelprocedure is gemakkelijk, maar door uitgestelde levertijd is een review voorbarig.

Het bestelde product voorziet in mijn actuele behoefte. De bestelprocedure verliep vlot en naar wens. Helaas is de levertijd uitgesteld tot 9 maart, waardoor ik het product niet tijdens mijn workshop kan inzetten. Ik ben nu aangewezen op een alternatieve werkvorm. Dit reviewverzoek wordt automatisch aan mij verstuurd en sluit daardoor niet aan bij het huidige verloop van zaken. Compensatie voor het ongemak (bijvoorbeeld in de vorm van het boek Krachtige Keuzes) zou ik waarderen. Ik vertrouw erop dat mijn bestelling op 9 maart daadwerkelijk wordt geleverd. Met vriendelijke groet, Ferdy

Vlot en goed geholpen

Fijn om de bestelling snel te ontvangen. Thema communiceert goed en vriendelijk.

Ik heb op donderdag besteld en op vrijdag had ik de kaarten binnen, mooie kaarten ook nog!

Snel geleverd!

Stond er binnen 5 werkdagen, de eerst volgende werkdag was het binnen. Ideaal. Het ebook kon ik direct laden. Fijn.

Leuk!

Erg verrassend en leuk om het team gevoel te versterken

Duidelijke informatie over levering en snel geleverd

Professioneel en snelle levering

Professionele site en snelle levering

Gemakkelijk bestellen en snel thuis.

Snelle service. Een lastig verkrijgbaar artikel alsnog ontvangen.

Interessant aanbod, snelle levering

Mijn eerste bestelling bij thema.nl. Ik was verrast over het interessante aanbod van deze webwinkel. De bestelling en levering verliep soepel en snel.

Snel en goed

Duidelijke site ! Snel geleverd! Gewoon top 👍

De feedbackkaarten zijn een supergoed middel om met feedback te oefenen!

Leuke en interessante dialogen komen er los met dit 'spel'.

Snel en netjes de volgende dag in huis!

Gedaan/gebeurd wat beloofd was: volgende dag in huis. Correct verpakt en dus onbeschadigd in de brievenbus. Factuur digitaal: prima!

Goed meegenomen in het orderproces, snelle levering en het bestelde product was zorgvuldig verpakt.

Een goede aanbieding met korting op geweldige boeken

Via een alert geattendeerd op de boeken van Gijs Jansen, direct besteld, vlot bezorgd.

Duidelijke website, makkelijk besteld en betaald en de volgende dag geleverd!!!

Zie eigenlijk de bovenstaande regel. Goede ervaring met Thema en goede service

Snelle en goede service!

Gebruik gemaakt van de tientjesdagen. Boek werd de volgende dag geleverd, goede service!

De website is overzichtelijk. Bestellen is makkelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden wat betreft de levering. De levering was overigens snel. Ik ben super tevreden.

Supervlotte levering van mijn 2 boeken binnen 24 uur..!

Ik bestelde 'Leiderschap in verandering' en kreeg toen als tip om ook 'De verborgen dimensie van leiderschap' te bekijken. Dat boek schoot helemaal in de roos bij mij. Precies binnen 1 dag werden ze bezorgd op vrijdag. Heb me er heerlijk in verdiept sinds het weekend. Wat een rijke bronnen van wijsheid en inzicht!

snel en nauwkeurig

makkelijk en overzichtelijke site. snelle en correcte levering.

Heerlijk zo af en toe die boeken voor een tientje.

Fijn om zo mijn boekenkast te vullen en nieuwe inspiratie op te doen met prachtige boeken. Zelf weer groeien en dat doorgeven aan anderen.

Van Heemstraweg West 5

5301 PA Zaltbommel

Over THEMA

Al 30 jaar is Thema de uitgever die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van content voor het verbeteren van het persoonlijk functioneren van mensen, op de werkvloer, in teams en daarbuiten. We maken boeken, spellen en waaiers die de professionele kwaliteiten van mensen en de organisaties waar zij werken verstevigen en verdiepen.