Prima aanbod en service!

Ik ben blij met de jaarlijkse actie van allerlei boeken voor €10,00 aangezien ik boeken best duur vind en vaak nog niet weet of het een goed en bruikbaar boek is voor mij. Met dit aanbod, ga ik de gok aan en het leverde mij dit en ook voorgaande jaren mooie aankopen op. De bestelling, betaling en bevestiging ging goed en ik had het boek snel in huis. Dus heb ik niets te klagen over Thema! 😉

Heel erg tevreden - snelle levering en stevige verpakking. Blij met de boeken die ik ontvangen heb.

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

De website is overzichtelijk. Laad snel bij openen nieuwe items (blijft niet 'hangen'). Erg tevreden, geen klachten of punten ter verbetering gezien.

Snelle en goede levering van mijn bestelde boek. Top!

Altijd fijn als een boek snel en goed geleverd wordt en dat was zeker het geval. Helemaal tevreden dus.

UItgebreide sortering op het gebied van specifieke vakkennis

Het is plezierig om direct in het juiste aanbod van hun specialisatiegebieden informatie te zoeken. Ruime keuze in boeken en spellen.

Vlotte levering en af en toe leuke (voordeel) ]]acties

Ik bestel graag bij Thema. Regelmatig verschijnen nieuwe uitgaven over interessante onderwerpen. En ze hebben af en toe leuke voordeel acties.

Excellent

Thema heeft zeer fijne en praktische boeken èn waaiers, die zeer snel en goed verpakt verzonden worden. Ik sta in hun mailinglist, dat is wel gevaarlijk, er komt nl veel leuks voorbij, maar ook hele fijne aanbiedingen.

zie mailcommunicatie

Prettige site, interessant aanbod, snelle levering

Thema biedt een interessant aanbod. Terecht genoemd als 'voer voor verdieping'. Enige nadeel is dat je blijft 'shoppen' ;-)

Snel en goed

Bestellingen worden probleemloos verwerkt. Gewoon goed, zoals je het graag wilt.

Snelle levering, prima service

Directe levering, duidelijke mail en snelle voortgang.

snelle service!

Ik ben bekend met Thema en elke keer ben ik verrast door de persoonlijke benadering en de snelle service.

mijn ervaring

'boek besteld en de volgende dag in huis

prima prijs kwaliteit verhouding

goede korte beschrijving van de kern van het boek prima prijs, goed verpakt en snelle levering

Mijn pakket werd veel later dan gepland bezorgd.

Ik had in het weekend een boek besteld wat zou betekenen dat ik het boek op maandag of dinsdag in huis zou hebben. Dit gebeurde niet. Toen heb ik op donderdag gebeld met Thema. Daar werd ik vriendelijke en doelgericht te woord gestaan. Ze hebben direct een exemplaar aan mij opgestuurd wat op vrijdag in de bus zat. Op zaterdag werd het andere eerder bestelde exemplaar bezorgd door Post.nl De laatste heb ik retour afzender gestuurd. Ik heb begrepen dat dit met Post.nl vaker voorkomt. Voor deze keer had ik het niet meteen nodig dus maakte het niet zoveel uit. Maar soms komt het voor dat ik het wel snel nodig heb. De kans is aanwezig dat ik dan via een andere weg bestel met andere bezorgdienst.

Snelle bezorging van goed product

Na 18 uur besteld en toch de volgende dag in huis!

Goed werk. Snelle, correcte levering. Super! Prettig dat alles voor € 10 was.

Goed assortiment en levering volgens afspraak

Thema beschikt over een goed assortiment, met name van spellen en andere werkvormen. Levering gebeurt volgens afspraak.

snel, overzichtelijk

veel leuke producten. En heel snel bezorgd, superfijn!

Snelle en goede service

Ik had een boek besteld. Dit was er, zoals beloofd, de volgende dag. Netjes verpakt zinder beschadigingen. Je krijgt ook een mail met de stand van zaken rondom je verzending zodat je dit kunt volgen.

het kan altijd beter. Vanuit thema was het goed, alleen de bezorger moet wel verbeterd worden dus hierin moet er goeie afspraken komen zodat de bezorging beter gekanaliseerd kan worden.

Vlotte levering van mooi materiaal

Snel, kloppend en goed verzorgd!

Thema is altijd snel met het leveren van bestelde artikelen, inclusief de factuur in je mailbox. Handig, overzichtelijk. Betrouwbaar!

Uitstekende (leer)boeken

Goede ervaring met de nazorg. Boeken waren te laat bezorgd door POST.NL maar er werd meteen gereageerd op mijn email en later werd ik nog teruggebeld door THEMA of alles geleverd was.

kwalitatief goed productenaanbod

aantrekkelijk vormgegeven producten (boeken etc.) goede service en levering inhoudelijk fijne aanbiedingen

Van Heemstraweg West 5

5301 PA Zaltbommel

Over THEMA

Al 30 jaar is Thema de uitgever die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van content voor het verbeteren van het persoonlijk functioneren van mensen, op de werkvloer, in teams en daarbuiten. We maken boeken, spellen en waaiers die de professionele kwaliteiten van mensen en de organisaties waar zij werken verstevigen en verdiepen.