mijn ervaring

'boek besteld en de volgende dag in huis

prima prijs kwaliteit verhouding

goede korte beschrijving van de kern van het boek prima prijs, goed verpakt en snelle levering

Mijn pakket werd veel later dan gepland bezorgd.

Ik had in het weekend een boek besteld wat zou betekenen dat ik het boek op maandag of dinsdag in huis zou hebben. Dit gebeurde niet. Toen heb ik op donderdag gebeld met Thema. Daar werd ik vriendelijke en doelgericht te woord gestaan. Ze hebben direct een exemplaar aan mij opgestuurd wat op vrijdag in de bus zat. Op zaterdag werd het andere eerder bestelde exemplaar bezorgd door Post.nl De laatste heb ik retour afzender gestuurd. Ik heb begrepen dat dit met Post.nl vaker voorkomt. Voor deze keer had ik het niet meteen nodig dus maakte het niet zoveel uit. Maar soms komt het voor dat ik het wel snel nodig heb. De kans is aanwezig dat ik dan via een andere weg bestel met andere bezorgdienst.

Snelle bezorging van goed product

Na 18 uur besteld en toch de volgende dag in huis!

Goed werk. Snelle, correcte levering. Super! Prettig dat alles voor € 10 was.

Goed assortiment en levering volgens afspraak

Thema beschikt over een goed assortiment, met name van spellen en andere werkvormen. Levering gebeurt volgens afspraak.

snel, overzichtelijk

veel leuke producten. En heel snel bezorgd, superfijn!

Snelle en goede service

Ik had een boek besteld. Dit was er, zoals beloofd, de volgende dag. Netjes verpakt zinder beschadigingen. Je krijgt ook een mail met de stand van zaken rondom je verzending zodat je dit kunt volgen.

het kan altijd beter. Vanuit thema was het goed, alleen de bezorger moet wel verbeterd worden dus hierin moet er goeie afspraken komen zodat de bezorging beter gekanaliseerd kan worden.

Vlotte levering van mooi materiaal

Snel, kloppend en goed verzorgd!

Thema is altijd snel met het leveren van bestelde artikelen, inclusief de factuur in je mailbox. Handig, overzichtelijk. Betrouwbaar!

Uitstekende (leer)boeken

Goede ervaring met de nazorg. Boeken waren te laat bezorgd door POST.NL maar er werd meteen gereageerd op mijn email en later werd ik nog teruggebeld door THEMA of alles geleverd was.

kwalitatief goed productenaanbod

aantrekkelijk vormgegeven producten (boeken etc.) goede service en levering inhoudelijk fijne aanbiedingen

Met aandacht geholpen

Er is goed naar mijn specifieke bestelvraag geluisterd én deze werd precies zo uitgevoerd als ik graag wilde (direct bezorgen bij een klant van mij, zonder dat deze daar een factuur van zou zien). Top!

al vele boeken besteld; nog nooit teleurgesteld

functioneert zoals verwacht.

Vlotte afhandeling.

snel en effectief

Heb een e-book/pdf aangeschaft. Makkelijke bestelling, makkelijke betaling. Direct beschikbaar. Goede informatie op website.

Makkelijk en snel bestellen!

Eenvoudig te bestellen en de volgende dag had ik het al in huis, fijn!

plezierige goed leesbare moderen boeken met praktische handvatten

De diverse boeken die Thema uitgeeft sluiten aan bij persoonlijke ontwikkeling en loopbaanontwikkeling; dat is waar ik momenteel veel aan heb, omdat ik een nieuwe weg in wil slaan.

Snelle afhandeling

Prima verzending. Tussendoor word je op de hoogte gehouden van de verzendstatus.

Prettige website, helder en snelle levering

Het is gemakkelijk zoeken op de website van Thema. Overzichtelijk hoe het werkt en vervolgens ook nog een eens een supersnelle levering.

Fijne ervaring

Ebooks zouden fijn zijn met paginanummer

Thema: boeken die er toe doen, snelle levering en goede service

Ik vind het prettig om een korte maar adequate inhoudsbeschrijving van de boeken te krijgen. Daar komt bij dat er vaak goede aanbiedingen zijn, waardoor het aantrekkelijk is om via Thema boeken aan te schaffen.

perfect service

Dankjewel

Direct geleverd, een e-boek dat op alle e-readers leesbaar is

Geen gedoe met ingewikkelde betalingen, geen gedoe met een eigen verplichte e-reader zoals bij een andere leverancier.

Van Heemstraweg West 5

5301 PA Zaltbommel

Over THEMA

Al 30 jaar is Thema de uitgever die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van content voor het verbeteren van het persoonlijk functioneren van mensen, op de werkvloer, in teams en daarbuiten. We maken boeken, spellen en waaiers die de professionele kwaliteiten van mensen en de organisaties waar zij werken verstevigen en verdiepen.