Je recommande

J'ai commandé plusieurs luminaires. Ils sont très beaux et conformes aux photos. Un luminaire est arrivé cassé, nous ne l'avons pas vu de suite et on a accepté de me renvoyer un luminaire gratuitement. Je suis super satisfaite. Le service client est très réactif. Je recommande ce site.

Pas correct

Livraison de produits non conformes, non compatibles, en retard et impossible de retourner ces derniers. SAV aux abonnés absents. Passez votre chemin !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ruime keuze, toonvoorbeeld van service

Bij het bekijken van de site werd ik al in positieve zin verbaasd door de erg ruime keuze in alle prijsklassen. Na mijn bestelling werd ik professioneel begeleid waar er ook alternatieven werden voorgesteld. Bij levering (rechtstreeks van de fabrikant) stelde ik vast dat er een onderdeel beschadigd was. Na melding hiervan binnen half uur reactie en binnen 2 uur een oplossing. Een service die je momenteel nog erg weinig vindt. Een aanrader dus, hetgeen ik ook aan mijn kennissenkring laat weten.

very professional service

I bought glass lampshades. The employees were very friendly from the very beginning and despite the frequent changes that I introduced, they did not change their approach to the customer. I highly recommend and greet the team.

bon travail

nous avons reçu une première livraison mais pas pu être livrée a mon domicile car nous n'avions pas reçu de code avant Pourquoi ne pas appele lors de lalivraison de renvoyer le code??? Nous avons bien reçu le colis a un point relais

professionele hulp bij het kiezen van de verlichting

wij zijn ter plaatse geweest in Hamme en werden zeer goed begeleid de verwerking achteraf was optimaal

Snel geleverd en conform beschrijving.

Snel geleverd en was zoals beschreven & foto's.

Eind goed al goed

Lamp besteld en op voorraad volgens webshop. Dit bleek niet het geval en kon niet op korte termijn geleverd worden. Bestelling aangepast, want deze uitvoering zou volgens webshop op voorraad zijn. Niet dus! Wel op korte termijn leverbaar. Eerste levering vanuit Griekenland bleek gebroken, dus weer uitstel. Uiteindelijk na twee maanden lamp ongeschonden in huis. Dus ja, eind goed al goed, maar had er aanvankelijk weinig vertrouwen in. Meer duidelijkheid over voorraad zou beter zijn. Nu bestel en betaal je en kom je er achter dat het soms heel wat langer duurt. Wel goed op de hoogte gehouden door Perfect Light, waardoor ik niet geannuleerd heb.

Top communicatie

Heel snelle feedback en snelle levering. Heel tevreden van de service.

Je recommande

Produits conformes. Problème de colis bloqué mais problème solutionné rapidement.

super service

Goed service en goede prijs

simple et efficace

facile de commander; produit conforme manquait juste une notice malgré tout ( pour la télécommande)

Belgisch bedrijf en kwaliteitsvolle (geen goedkope temu of Ali-shizzle) verlichting aan een scherpe prijs (volumekorting ook 'og eens) En daarnaast vlotte communicatie en bezorging. Aanrader dus!

Peut mieux faire

Un produit qui correspond esthétiquement à notre attente. Le mode d'emploi mériterait d'être plus explicite (exemple 2 bornes de raccordement par rampe) et la conception pour installer les ampoules GU10 améliorée. Difficile en effet de dévisser et de revisser la bague couleur bronze ou or par manque de préhension de celle-ciet pas d'outil founi Sinon barre de spots de fabrication chinoise correcte

uitstekend bedrijf

professioneel advies en uitstekende service

Aanbevolen

Uitstekende service voor de levering

Bon achat dans notre attente

Super content de notre achat

Tout est ok

Service rapide et conforme

High quality and fast delivery

The product is of high quality, very practical design and received much faster than indicated. Initially I was hesitant to order due to indicated time 1 -2 weeks.

Commande pas conforme

Nous avons commandé 4 lampes et en avons reçu une déjà utilisé et cassé. Après plusieurs échanges, (j’ai dû fournir plusieurs photos pour prouver ma bonne fois), ils m’ont enfin, (3semaines après), envoyé une nouvelle lampe neuve cette fois-ci! Je ne suis pas satisfait de tout!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Niets negatiefs te melden

Alles was juist geleverd op afgestoken tijdstip. Geleverde goederen precies zoals ik in gedachten had!

goeie prijzen, nog betere service

als nieuwe klant een online bestelling geplaatst. helaas was er tijdens het transport een deel van de artikelen beschadigd geraakt. ik heb dan contact opgenomen met PerfectLights en onmiddellijk antwoord gekregen met een passende oplossing voor het probleem. Zeer correct en klantvriendelijk. Zeker een aanrader en ik ga in de toekomst zeker nog producten aankopen.

Parfait

Large choix, prix compétitifs et envoi rapide.

Great lights!

Great quality lights, good prices and decent delivery time (had to wait about 1 week). Lampen zijn van goeie kwaliteit, competitieve prijzen en de levertijd is schappelijk (moest ongeveer 1 week wachten).

Zeer persoonlijke aanpak en afspraken goed nageleefd.

Hospitaalstraat 6

9220 Hamme