Service impeccable

Livraison rapide et soignée, contact cordial. Les produits livrés correspondent bien à ceux commandés. Donc une très belle découverte, et prêt pour une nouvelle commande :-)

Goede service en kwaliteit

Perfectlights geeft een goede service. Elke vraag wordt snel beantwoord en afspraken worden nagekomen.

I have no news about my order at this momment

I have no news about my order at this momment

Mooie producten, fijn mee gedacht en netjes ingepakt

Dit was de tweede keer dat ik een grote bestelling bij PerfectLights heb gedaan. Ik ben heel tevreden over de producten. Ik had zelf iets niet compleet besteld. Daar werd ik op geattendeerd voordat ze de zending deden. Heel fijn.

Goede snelle service

Mooie product range.

Livraison très longue

Ne tiens pas les délais de livraison

• Nous recommanderiez-vous? Non

Bon

teleurstellend

ik had 28 mei 7 xera lampen besteld, want ze waren goed geprijst en er stond op voorraad, dus ik zou ze binnen een paar dagen ontvangen. na een week niks te hebben ontvangen zei men dat ze maar 4 hadden en wachten op 3 stuks. ze stuurde de 4 stuks op nadat ik daar om had gevraagd en de overige 3 heb ik na 3 maanden wachten en vele whatsapps nog steeds niet ontvangen. iedere keer verschuiven ze de verzenddatum met een maand als ik vraag waar mijn 3 lampen blijven. dat hebben ze dus nu al 4 x verschoven. ik sprak ze aan dat ik de lampen besteld had, omdat er stond op voorraad. dat doet ze niks, maar is gewoon misleidend.

Top geholpen

Goed geïnformeerd

Wel lang moeten wachten ,8 weken in plaats van 4 maar wel goed geïnformeerd.

Grote voldoende. 5 sterren is voor engelen en heiligen ..

Was even bang. Verpakking beschadigd. Maar de armatuur was in ongeschonden staat EN volledig. Hangt reeds op en doet wat moet, licht geven.

Ondanks een valse start (er werd eerst een verkeerd artikel geleverd), werden we na een eenvoudige mailtje zonder uitstel geholpen. Het juiste artikel werd opgestuurd en bij levering ervan werd het verkeerd geleverd artikel ook meegenomen. Dus uitstekende dienst na verkoop!

PerfectLights is Perfectservice

Mooie strakke designlamp tegen een gunstige prijs met perfecte levering en service

Positieve ervaring.

Onmiddellijk respons op probleem met bestelde goederen en keurig opgelost!

Alles zoals gewenst!!

Duidelijke website, Duidelijke communicatie Product zoals op foto, Levering zoals aangegeven, Kortom zeer tevreden... Valt niet meer over te zeggen :)

Product niet ok

Vriendelijke bediening maar bij thuiskomst bleken de lichten in het armatuur (led vidago) losgekomen en 2 van de lichten konden niet gericht worden in de richting die je wil. Dan maar zelf terug in mekaar geknutseld maar je kan ze nog steeds niet richten.

Erg goed kwaliteit en mooie armaturen van Lucide.

Ik heb 2 armaturen van Lucide gekocht. Goede kwaliteit en we zijn er blij mee. Wel 1 ding dat tegen viel... Ik had vooraf een dubbele LED dimmer geïnstalleerd, en op de website stond: "Lucide MADELON - Wandlamp Badkamer - LED Dimb." Dat dimb is duidelijk niet dimbaar... de lamp werkt niet op een dimmer, dus heb ik jammer genoeg gewone schakelaars moeten gebruiken. Voor de rest heb ik er absoluut geen spijt van.

Gewoon alles perfect verlopen

Eerste keer bij PerfectLights iets besteld

Correcte service en zeker scherpe prijzen.

Peut pas dire n’a pas reçu le matériel pour le moment

Bien pour le moment

Perfecte service

Lampen op een efficiënte wijze besteld en goed bezorgd.

Leuke winkel

Ruim aanbod

Kiyoh banner over screen made it impossible to shop

See above

• Would you recommend us? No

perfect geleverd en zeer goede service

perfect geleverd en zeer goede service goede nazorg

Première commande et espère être satisfaite

Très facile de passer commande, suis en attente de voir la qualité du produit pour le prix payé.

6 Hospitaalstraat

Hamme 9220