Correct, kwaliteit en goede service

Goede prijs, snelle en correcte levering

Armatuur besteld, beste online is prijs en netjes verpakt en tijdig geleverd

snel, goed verpakt en degelijk materiaal

het bestelde materiaal was zeer snel geleverd en goed verpakt . degelijk materiaal .

Everything was great

Excellent! Fast delivery!

Niet denderend

De lampen hadden beschadigingen. Krassen en een soort vetvlekken. Omdat we de vijzen geopend hebben, kunnen we ze niet terugsturen.

tevreden!

alles heel vlot en correct geleverd.

Très belle qualité

Qualité irréprochable, prix abordable et livraison très rapide......

Uitstekende service

Mijn ervaring met perfectlights.be is uitstekend gegaan, snelle reactie wanneer er vragen waren. Een aanrader voor geschikte perfect lights :).

Net wat ik zocht!

Topmerken aan de juiste prijs

Nul op vlak van communicatie

Ik plaatste een bestelling bij PerfectLights op 21/03/2021 en heb nog steeds niets ontvangen. Zelfs geen informatie in verband met een mogelijke vertraging. Voortdurend probeer ik hen te bellen via het door hen opgegeven nummer op hun website. Er werden reeds drie emails gestuurd vragende naar meer informatie, maar alles blijft onbeantwoord. Dit is absoluut niet correct en ik zou alvast uw service niet aanraden.

Zeer goede service

Niet prettig

Late levering van het bestelde, en niet compleet geleverd volgens bestelling. Had namelijk ook 3 GU 10 lampjes besteld, maar zijn niet in het pakket meegeleverd.

Correcte afhandeling, goede communicatie

Correcte afhandeling, goede communicatie

positief

Snelle levering.

Gros delai de livraison sans aucune communication

Bon produit , bon site mais le bon s'arrête là. Après achat plus aucune communication et délais de livraison supérieur à 2 mois alors que l'intégralité du prix à été encaissé à l'achat.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Een aanrader

Na heel lang zoeken heb ik deze vloerlamp met leeslamp gevonden. Altijd een tweedehandse gekocht,omdat ze te duur waren. Deze lamp was korting op. Het is een echt mooi en degelijke lamp. En nog geen €100,00 . Was keurig verpakt.ben zeer tevreden.

Goed ingepakt en onbeschadigd geleverd, ongeveer volgens T&T.

Het zou tof zijn mocht de leveringstermijn iets nauwkeuriger zijn bij de bestelling. Een lijst met leveringsdata van diverse constructeurs is indicatief, maar door welke fabrikant werd mijn gekocht product gemaakt?

Parfait

Le lustre est magnifique. Conforme à nos attentes !! Il est devenu un élément essentiel de notre décoration !!

Perfect!

De tuinlampjes zijn prachtig! Besteld, betaald en binnen 3 dagen geleverd!

Super!!

Binnen 2 dagen had ik me pakket in nl. Super service!!

Lange levertijd zonder melding uit eigen beweging

Lamp besteld maar zeer lang moeten wachten op bestelling. Na een aantal weken zelf contact opgenomen, een datum gekregen maar na die datum nog een hele tijd moeten wachten.

nog geen nieuws over mijn bestelling...

nog geen nieuws over mijn bestelling... weinig zichtbaarheid...

Tout s'est bien passé.

Service impeccable

Te lange levertijden

Het duurde 3 weken voordat hij opgestuurd werd. Niet vanwege voorraad dit werd niet vermeld.

6 Hospitaalstraat

Hamme 9220