marchandise et livraison parfaites

marchandise de qualité, bon suivi de la commande, service après-vente efficace

Glasbreuk onder garantie

Zelfs een glas dat stuk is werk kosteloos en snel vervangen onder garantie, ZEER TEVREDEN

levertijd niet nagekomen zoals op website staat vermeld

levertijd niet nagekomen zoals op website staat vermeld

prix concurrentiel mais retard de livraison

Le site annonce une livraison sous 3 a 5 jours , j ai attendu 2 semaines. En soit ca ne me derange pas, mais il ne faut pas annoncer 3 a 5 jours si ce delai n est pas tenable pour vous. Mais prix intéressant

Prachtige website, ruime keuze, makkelijk bestellen en betalen en zeer snelle levering. Tot nu toe zijn wij zeer tevreden met PerfectLights en zullen zeker in de toekomst deze leverancier weten te vinden.

Zeer klantvriendelijk, professioneel!

Afspraak ging niet door wegens ziekte, bijtijds op de hoogte gebracht, 2e afspraak correct verlopen, klantvriendelijk en correct, dus voor herhaling vatbaar en zeker aan te bevelen...

Levering zwarte kleur maar brons besteld.

Levering foutieve kleur

Tutto molto perfetto !!!! Grazie mille !!!

Il prodotto è arrivato a me prima del previsto. Sono molto contento. Il lampadario che ho acquistato da voi è bellissimo !!! Era esattamente quello che cercavo, da molto tempo. Nella mia camera da letto sarà davvero perfetto. Vi ringrazio davvero molto , molto, per tutto : prodotto, servizio, cortesia, puntualità nella spedizione, imballaggio protettivo perfetto. Nulla di rotto ! Sono davvero molto contento. Grazie. In futuro, comprerò certamente altri lampadari da Voi ! Vogliate gradire i miei più sinceri, cordialissimi saluti. Nicola Leone ITALIA

• Ci consiglieresti? Si

Qualité et rapidité d'envoi

Qualité de la marchandise et rapidité d'envoi de la commande !

Net zo mooi als op de site

Correct ! Vlot aan huis

Juiste info, voordelige prijs , en aan huis geleverd , tevreden

Très professionnel

Entière satisfaction, cela va du site, au passage de la commande ainsi que la réception du colis super bien emballé,dans un délais très raisonnable.

Vlotte service

Vlot, duidelijk, informatief, om reclame voor te maken bij kennissen.

Perfect product and fast delivery!

Very large selection, clear website as well as competitive prices

Zeer snelle afhandeling en levering

Top service!

Levertijd is erg lang, communicatie matig, product wel geleverd en volgens verwachting.

Ondanks dat het product op voorraad was (levertijd +- 3 dagen) heb ik enkele weken moeten mailen om uiteindelijk het product bezorgt te krijgen. Telefonisch niet te bereiken, en ook de uitgestelde levertijd die via de mail werd beloofd werd niet gehaald.

Lange wachttijden

Heb meer dan 2 maanden op mijn artikelen moeten wachten wat zeer spijtig is.

Alles tip top en op tijd

Gaan we zeker weer doen indien nodig

Produit conforme à la description

Moins cher que dans les magasins (30€ de différence). Service client très reactif

levering niet compleet.

Reeds weken geleden dat ik besteld heb. Slechts 1 artikel was voorradig. Na aandringen hebben ze die ene reeds opgestuurd. De andere lamp laat nog weken op zich wachten. Verwachte levertermijn zou op de site moeten vermeld staan. Op die manier hebben de mensen een idee hoelang ze moeten wachten op hun bestelde goederen.

Correcte & snelle service!

Duidelijke informatie over geleverde items + indicatie van ontbrekende items mét vermelding van verwachte naleversdatum.

Rapidité et qualité

J'ai été très agréablement surprise de la rapidité de réception de ma commande ainsi que de la qualité des articles. De plus j'ai reçu une réponse immédiate à mes questions en soirée. Bravo

Hanglamp van BODO Lucide

Ben heel tevreden over de hanglamp BODO van Lucide. Is mooier in het echt dan op foto. Wat langer dan verwacht op moeten wachten ,maar het loonde. Ik beveel de hanglamp zeker aan!!!!

Excellent

Très bonne expérience

In stock, ships quick, arrives on time!

One of the lowest price online stores (for Wever & Ducre)which keeps items in stock, ships quick, and arrives on time as promised.

6 Hospitaalstraat

Hamme 9220