Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Goed product

Mist alleen een cruciaal onderdeel. Ben intussen in contact. Dus afwachten wat de uitslag

Lang wachten, weinig info en tot heden nog op deel van levering aan het wachten.

Webwinkel geeft niet correct de status aan van de stock. In ons geval heeft het bijna 3 weken geduurd alvorens een eerste bericht kwam. Toen werd 1 item verstuurd. Er werd melding gemaakt van een type lamp dat niet meer beschikbaar zou zijn en een alternatief werd voorgesteld. Na mijn akkoord om het alternatief te bezorgen niets meer vernomen. Groot vermoeden dat deze site niet veel meer is dan een (slechte) drop-shipping met beperkte of geen voorraad. Wij kijken het nog aan tot eind deze maand, indien geen verandering brengen wij de kamer van koophandel op de hoogte wegens misleidende informatie. Direct leverbaar? Nee hoor. Direct betaalbaar, dat dan weer wel.

We wachten nog op èèn led lamp!

Er is 1 led lamp die het niet doet.

Zeer goede ledlamp

Lamp is netjes verpakt afgeleverd en geeft prima licht!

zeer goede kostprijs

Goede prijs, leveringstermijn zoals beschreven bij het product

Vlotjes

De bestelling online was gemakkelijk, de prijs was heel ok en de afhandeling en ophaling verliep vlot!

super contente du suivi de la commande et de la marchandise, merci

sans soucis

Beaucoup de choix

Livraison rapide plus que satisfait après plusieurs commandes merci J_P

Vlot en goed afgehandeld en artikel zoals verwacht

Ben heel tevreden met de aankoop van mijn tafellamp en met de vlotte afhandeling van de bestelling.

Alles verloopt perfect.

Na de bestelling ontvang ik snel een bevestiging Ik word tijdig verwittigd wanneer mijn pakje geleverd wordt.

Geduld hebben

Bestelling geplaatst op 20 november. Na 2 weken gedeelte van mijn bestelling ontvangen waarvan verkeerde kleuren geleverd. Telefonisch niet bereikbaar, enkel via mail kwam er reactie. Na verkeerde artikelen retour te hebben gestuurd kreeg ik snel de juiste kleuren toegestuurd en enkele van de ontbrekende stuks. Vandaag 12 januari wacht ik nog steeds op één ontbrekend artikel... Gisteren identieke spot bijbesteld via bol.com en deze middag geleverd.

Zéér lang wachten op levering zonder enige proactieve communicatie

Met de gedachte 'koop lokaal', bestelde ik 2 bulb-lampen van EGLO via deze website. De bestelling werd geplaatst op 3/11/2020. De levering vond plaats op 30/12/2020 (= 8 weken later). In tussentijd geen enkele proactieve communicatie vanwege de verkoper. Ik heb zelf 2 maal gevraagd naar een stand van zaken, waarin ik wel steeds een snel antwoord ontving. In ieder geval teleurgesteld dat dit zo lang heeft geduurd... in deze donkere maanden...

Livraison rapide et soignée vers la France

Choix et prix intéressants Expédition rapide et soignée Livraison vers la France Nous sommes entièrement satisfaits et rachèterons chez PerfectLights sans hésiter.

Ik ben zeer te vrede overhelt procent

Rotsslechte service

Bestelling gedaan eind oktober. Levering beloofd voor max. 2 weken later. Laatste items geleverd op 21 december. Ruim 2 maanden na bestelling. Telefonisch niet bereikbaar. Enkel open op zaterdag. dan wil je de locale middenstand steunen. Nooit meer. Liever bij een internationale online winkel dan dit. Besteld speelgoed dat nog uit China moest komen had zelfs maar 2 weken nodig.

snelle service

Snelle ontvangst en product komt overeen met de verwachtingen

Geen idee

Ik heb het product niet binnen ivm leveringsproblemen bij DHL

Uitstekend!

Mooie collectie, vlotte levering.

Alles zoals het moet zijn!

N

Très satisfait

Première fois que je travaille avec vous et pleinement satisfait.

Je recommande PerfectLights.be

Lampe suspendu de qualité et livraison rapide rien de plus a dire je recommande

Top service!

In een drukke periode om 20u 's avonds besteld, de dag erna om 11u bij mij thuis!

Vlotte communicatie en levering

Vlotte en duidelijke communicatie. Levering ook vlot en opvolgbaar.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geweldige webshop

In Nederland niet meer te krijgen in België geen probleem. Bestel en betaal gemak, en snelle levering.

6 Hospitaalstraat

Hamme 9220