Onvolledige levering

Na bestelling is mijn order snel verwerkt en werd ik goed geïnformeerd over de leverdatum. Echter bij het openen van mijn geleverde bestelling ontbrak één onderdeel. Na contact opgenomen te hebben, is bevestigd dat één lamp ontbrak en dat deze deze week zou worden nagestuurd. Ze hebben aangegeven dat gezien de COVID-19 omstandigheden het een veel drukkere periode is dan gewoonlijk waardoor ze er niet waren toegekomen mij te verwittigen. Gezien de vlotte dienst na verkoop, heb ik hier alle begrip voor.

Alles zoals beschreven. Orderverzending kon sneller ter bevestiging

Het product werkt perfect. En is natuurlijk zeer mooi. 15min na levering brandde de lamp al. De bevestiging dat t betaald was volgde snel, maar bericht(en) omtrent verzending niet. Mogelijks door deze Corona-toestanden. Mijn motto: happy wife, happy life 😊

Parfait

Livraison rapide, dans de bonnes conditions. Parfait.

Slecht

Hoe kan ik jullie beoordelen als ik mijn lampen nog steeds niet heb?

Bad experience

Bad experience, take to much time for delivery, on Wednesday they assure me dat on Thursday I gate the packet , nothing happened on Friday also not, I hope on Monday, but I don't think so,

• Would you recommend us? No

Zeer snel antwoorden en snelle verzending Aanrader

vlotte afhandeling bestelling

website kan misschien nog iets beter wat filters betreft

Top dienstverlening

Super kwaliteit en aangename dienstverlening

Weken wachten op bestelling

Ik heb een wandspot besteld die zogezegd in voorraad was. 3 weken later nog steeds niets ontvangen. Ik heb dan maar een mail gestuurd om te vragen waar mijn levering bleef, wel snel antwoord gekregen. Het zou nog een goede week duren vóór het op magazijn zou zijn. Waarom kan dat niet onmiddellijk worden vermeld?! 10 dagen later een mail ontvangen dat het pakje klaar is voor vertrek en ik dit kan volgen met track&trace. 3 dagen later en nog steeds niet vertrokken. Dus als je iets bij perfect light besteld hou zeker rekening dat het weken kan duren!!!

Perfect lights

Uitstekende overzichtelijke website. Groot en mooi aanbod

Redelijk tevreden

Ik heb een bestelling geplaatst. En er wordt aangegeven 2tot 4 dagen verzending. Na een week nog steeds niks gehoord. Dan ga je twijfelen of het überhaupt wel aankomt. Gebeld maar word niet opgenomen. Wel antwoord gekregen via de mail. Uiteindelijk goed gekomen. Maar ik zou wat duidelijker naar de klant aangeven dat verzending langer dan een week kan duren dan ben je daarop voorbereid. Verder netjes afgehandeld

Slecht bereikbaar

Op de site staat levertijd 2-5 dagen, mijn bestelling kwam pas na een maand binnen. Ik had een lamp gekocht die afgeprijsd was omdat het een showroommodel was. Ik heb eindeloos gebeld(telkens een bandje) en een paar keer gemaild: geen reactie!! Uiteindelijk kreeg ik iemand aan de lijn en werd duidelijk dat de lamp dubbel was verkocht. Ik kreeg toen te horen dat ik een nieuwe lamp kreeg toegestuurd voor dezelfde prijs, dat was natuurlijk wel fijn. Het was fijn geweest als ik eerder hiervan op de hoogte was gesteld, dat was heel wat frustratie minder geweest. Uiteindelijk kwam het wel allemaal goed maar een goede communicatie was heel fijn geweest.

Héél slecht!!

November bestelling gedaan half maart pas geleverd gekregen!!! Terwijl er staat op voorraad!! Belachelijk bestel hier nooit meer iets!!!

Correcte en vlotte levering!

Correct verloop van de bestelling

vlotte service

Snelle levering en correcte bestelling, zoals het moet zijn!

Lange levertermijn, geen accurate leverdatum, arrogante support

Lange levertermijn, geen accurate leverdatum

Traag, traag en niet reageren....

Mijn lamp begin november 2019 besteld. De website gaf aan 3 to 5 werkdagen. Mail gehad dat de lamp niet leverbaar was en de 1e week januari 2020 uitgeleverd werd. Halverwege januari maar eens een mail gestuurd aangezien ik helemaal niks meer hoorde en dit bedrijf nooit de telefoon opneemt en kreeg als reactie, wederom niet op voorraad, pas begin februari weer. Ruim 3 maanden wachten op een lamp, en dat is het ergste nog niet eens. Maar de klant op de hoogte houden zou fijn zijn en de telefoon opnemen al helemaal! Vandaag heb ik eindelijk mijn lamp ontvangen maar zal hier nooit meer bestellen.

Veel te lang wachten!

Lamp meer dan drie maand weggebleven, terwijl op site nog steeds levering staat minder dan week! Telefonisch niet bereikbaar!

Levering afgehaald via dpd levering dagbladhandel

Het heeft wel enige tijd gekost, maar lamp was geheel stevig verpakt en vlekkeloos aangekomen bij dagbladhandel. De communicatie verliep optimaal met Perfect lights via mail.

Ontdanks dat er wat onduidelijkheid was omtrent de leveringsdatum, weddende vragen per mail binnen 24 uur beantwoord. Uit eindelijk is de bestelling in 2 delen geleverd wat verwarrend was, dit is mogelijk een pintje voor verbetering

Correct en goede service.

Een snelle service, goede communicatie en perfecte installatie.

Erg tevreden van het product en communicatie

Alles correct verlopen. Levering was wel iets later dan voorzien, maar voor de rest zeer tevreden.

.....

.....

Vlotte levering

Tijdje op zoek geweest naar de juiste lampen. Dankzij Perfectlights vlotte bestelling en levering

Absoluut NEGATIEF!

Een lamp besteld begin december om als kerstkado af te geven. Na te vergeefse pogingen om contact te krijgen via telefoon en mail, eindelijk na bijna 4 weken eens een mailtje terug gekregen met excuses en een lamp die ergens eind januari uit de fabriek zou vertrekken. Ali baba levert sneller als de grondstoffen van de lamp nog in de grond steken!! Voor alle duidelijkheid we zijn 3 feb en ik heb de lamp nog niet in mijn bezit! Als jullie de lampen niet in voorraad hebben, meldt het even dan kunnen we ergens anders bestellen en hadden we ons kerstkado WEL op tijd gehad. Ik wil 0 sterren kiezen maar dat lukt niet op de site.

6 Hospitaalstraat

Hamme 9220