My order took 13 days from date of purchase to arrive with me, in these days of e-commerce technology that is very poor. Their warehouse did not pack the item properly and so it was damaged by the courier, and I am now waiting for a replacement and wonder how long that will take. If your system allowed zero stars, then that's what I would have awarded Perfectlights Tom Cleugh
It's no problem you give a negative comment, but please give correct information! The order was done on 22/08 16:48Hr. We informed you directly that because of holidays we could ship your order on 29/08, wich was ok for you. Meanwhile you've changed your order 2 times, wich we did without problems. Your order was delivered on 2/08 (this is 11 days later instead of your 13 days). The lamp is completely protected by styrofoam and a carton box. We ship this product a lot of times, without problems. Somethimes it happens that the box is not treated carefully by the courier, but i don't think this is our fault. The moment you've indicated the problem we answered you that we would take care of this and send you a new one. I don't know what we can do more to please you? A score of 1/10 is very poor, but in this case it's not fair!
De LED buis was volledig in stukken in de verpakking. Jammer, ben in de Hubo een ander exemplaar gaan halen. Transportschade?
Beste, Jammer dat u ons dit niet liet weten. We zouden zeker tot een geschikte oplossing gekomen zijn. Mvg, PerfectLights.be
Nadat ik deze beoordeling had geschreven heb ik de lamp ontvangen. Prima lamp. Echter ik krijg een uitnodiging om een beoordeling te schrijven op het moment dat ik nog niets had ontvangen, zodra ik de beoordeling had geplaatst ontving ik 2 dagen later de lamp. Ik denk dat jullie eerst de spullen moeten sturen en dan pas vragen om een beoordeling.
Beste, Wij hebben uw pakket zeker verzonden. Ik vermoed dat het kort na uw bericht is aangekomen. Mvg, PerfectLights.be
Revue originale
Kan geen beoordeling geven want ik heb niets ontvangen. Vorige week een lamp besteld en betaald maar helaas geen lamp ontvangen.
Positief
Onduidelijk was of en wanneer onze bestelling geregeld zou worden. Meerdere telefoontjes en mails gaven geen duidelijkheid. Uiteindelijk is de lamp geleverd.
Beste, De levertermijn van deze hanglampen is inderdaad een paar keer uitgesteld door de producent, waarvoor nogmaals excuses. Wij hebben deze wel onmiddellijk verzonden zodra deze binnen kwamen. Hopelijk geniet u nu toch van deze mooie hanglamp. Mvg, PerfectLights.be
Goederen na één week besteld te hebben niet ontvangen. Contact via hun info formulier, geen reactie. Via telefoon verwijzen naar contact formulier
Beste, Kan u even aangeven wanneer u het contact formulier hebt ingevuld, we vinden dit namelijk nergens terug. We hadden de bestelde lampjes even niet op stock, deze worden maandag wel naar u verzonden. We houden u op de hoogte met de track code.In de vakantieperiode lijkt mij een levertermijn van +-10 dagen toch niet zo overdreven. Mvg, PerfectLights.be
Mijn eerste ervaring is heel positief!
Goede service en keurig zoals afgesproken
Vlotte communicatie via email. Levering volgens afspraak.
Correcte levering na 3 dagen
levering gebeurde veel te laat. Geen respons op e-mail... telefoons werden niet beantwoord....
Ik had vragen over de levering, die werden snel en goed beantwoord en opgevolgd. Dank u voor een goede service
snelle en perfecte levering ! Helemaal top !!!
Ik heb 2 nachtlampen besteld op 10mei, maar heb pas mijn bestelling kunnen afhalen op 30mei. Ik heb tal van mails verstuurd noch gebeld naar het contactnummer dat op de website vermeld staat maar GEEN reactie. Pas nadat ik zei dat ik mijn bestelling wilde annuleren en mijn geld terugwou, kreeg ik reactie. Dit was mijn eerste bestelling bij jullie, maar ook de laatste keer! Uiterst slechte service EN geen communicatie!!!
Beste, Het klopt dat wij soms moeilijk telefonisch bereikbaar zijn, waarvoor onze excuses. Volgens onze info hebt u 3 mails gestuurd, waarvan u er op 2 onmiddellijk antwoord hebt gekregen. Uw pakket is bij DPD even verkeerd gescand geweest, waardoor er een beetje vertraging is geweest. Echter een verzending van uw pakket na 2 weken is in de verlichtingswereld niet abnormaal indien het artikel niet in voorraad is. Jammer dat u dit als een zeer negatieve ervaring beoordeelt. Met vriendelijke groeten, PerfectLights.be
Ik heb een lamp besteld en betaald. Deze is echter niet geleverd. Op mail wordt niet gereageerd en de telefoon wordt niet opgenomen. Oppassen dus!
Niets mis met de kwaliteit van de producten . De verzending, de facturatie en de communicatie laat dan echt de wensen over .De drie items werden over een tijdspanne van 3 weken elk apart en in een veel te grote doos met veel verpakte lucht verzonden . Iets wat in deze tijd van ecologische debatten onaanvaardbaar is . Tevens was er bij geen enkel pakket een productnota of factuur .
Beste, Uw bestelling is gebeurd op 5/05 om 17:15Hr. De eerste 2 paketten werden geleverd op 13/05. Het derde pakket werd door een foutje bij Bpost inderdaad iets later geleverd, op 20/05. Volgens ons is een complete levering na 14 dagen (geen 3 weken) aanvaardbaar. Het feit dat het materiaal zeer fragile is en abnormale afmetingen had, heeft ervoor gezorgd dat dit zeer goed verpakt zat. Wij proberen uiteraard onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Vandaar dat wij de facturen elektronisch sturen en niet op papier. Jammer dat u dit als een zeer negatieve ervaring beoordeelt. Met vriendelijke groeten, PerfectLights.be
Prima service gekregen in de winkel tijdens ons bezoek.
Pluspunten
Correct geleverd en mooi verpakt Mooie kwaliteitsprodukten was aangenaam verrast hoe mooi de led verstralers van ledvance wel zijn zal hier zeker nog bestellen !!
Pluspunten
suivi rapide et information régulière sur l'état d'avancement de l'envoi produit conforme au choix
Verbeterpuntenje me suis posée la question pourquoi l'annonce du supplément de 6€ en cas de paiement par paypal.?
Pluspunten
Materiaal is prima
VerbeterpuntenLevertermijn te lang en er onvoldoende communicatie over.
Pluspunten
aflevering perfect
Verbeterpuntenlange wachttijd en onvoldoende communicatie
Positif
Produit conforme,prix attractifs et livraison rapide
SuggestionsRAS