2 sterren: slechter dan verwacht

-lange levertermijn: bestelling 9/11, levering 29/11 - er wordt verwezen naar 'mijn account', maar hoe verloopt het registratieproces, zodat er een koppeling is met de bestelgegevens? - geen factuur ontvangen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Attent, communicatie en het assortiment verlichting

Duidelijker aangeven wat de levertijden zijn, 2 weken wordt zomaar 4 weken, of het beloofde artikel is niet meer op voorraad of uit de collectie

Bij orderbevestiging de bestelde items vermelden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prijs/kwaliteit ligt goed antwoorden op mails

moeilijk telefonisch bereikbaar

Pluspunten

PerfectLights kan ik zeker aanbevelen aan wie deze zaak nog niet kent. Steeds met de glimlach, niets is teveel, advies op maat ! En schappelijke prijzen....voor elk wat wils. Geen opdringerig gedoe, men houdt rekening met de wensen en het budget van de klant. Doe zo voort Clint !

Pluspunten

Lampen perfect geleverd

Pluspunten

Selle reactie op mijn emails. Prima lichtarmaturen

Pluspunten

Ontbrekende levering is nagezonden.

Levering was niet volledig. Ik kon achteraf ook niet meer de oorspronkelijke bestelling vinden. Telefonisch contact was niet mogelijk. Dan maar gereageerd via mail. En nu hopen dat deel 2 van de levering snel toekomt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bestelling goed aangekomen, foute lampen terug gestuurd en door een fout in boekhouding heeft het wel wat lang geduurd eer ik mijn geld terug gestort gekregen heb, maar is uiteindelijk in orde gekomen.

iets meer informatie geven en nakijken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Très bon produit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lamp besteld en perfecte staat geleverd, ook goed gemeld dat levering van Philips item langer kon duren.

Had graag update gehad over de levering zodat ik niet meer onzeker was over het wel of niet leveren.

Pluspunten

SNELLE LEVERING

GEEN

Pluspunten

Snelle reactie, heel commericieel, schitterende dienst! Bedankt voor de goeie service.

Pluspunten

Vlotte levering, scherpe prijzen. Snelle reactie op bijkomende vragen via E-mail. Overzichtelijke website. Bij gebruik van afhaalpunt DPD ontvang je naast de track&trace een SMS wanneer jouw pakket is toegekomen op het afhaalpunt.

Bij de bevestigingsmail is het besteloverzicht niet opgenomen. Ook bij de betaalbevestiging een tijdje later zit geen copy van de factuur. De bestelling kan enkel afgedrukt worden tijdens de betaling.

Pluspunten

Snelle respons en geboden oplossing.

Pluspunten

Levering zoals afgesproken. Alles positief.

Pluspunten

perfecte info en perfecte levering

Pluspunten

Vlotte levering. Afhalen op afspraak.

Geen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

verhouding prijs kwaliteit is top

zeer lange leveringstijd (daar waar andere webwinkels heel snel zijn) gebrek aan informatie over de levering , tenzij je er zelf om vraagt

Pluspunten

Ik heb door een vergissing van bestelnr. de verkeerde kleur lampen aangekregen, maar de firma heeft me verzekerd dat ik deze mag terugzenden en dat de juiste lampen mij zullen worden opgestuurd. Ben tevreden over de service.

Pluspunten

Snel, correcte prijs-kwaliteit verhouding.

Doe zo verder!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs

Moeilijk telefonisch bereikbaar. Onze armaturen waren niet op voorraad, maar we werden hier niet van op de hoogte gebracht. Na zelf telefonisch kontakt opgenomen te hebben kregen we melding dat de levering half september ging zijn. Enkele dagen voor levering werden we op de hoogte gehouden van onze levering door middel van een mail met een traceer link, waarin we de status van de levering konden opvolgen. Minpunt was dus geen feedback na plaatsing van bestelling over uitstelling van de levering.

Pluspunten

Lamp besteld bij dit bedrijf, lamp is keurig afgeleverd door hun en middels een link is de bezorgroute prima te volgen. Niets op aan te merken.

Pluspunten

Product perfect. Zeer snel en gemakkelijk verzending. Goede communicatie!

6 Hospitaalstraat

Hamme 9220