communicatie snelheid van leveren

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijs van de lampen is goed

Beter verpakken ! 2 van de 6 Philips led tl buizen hadden beschadiging aan de lamp contacten

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goeie webshop en scherpe prijzen

Lange leveringstermijn en moeilijk om contact op te nemen

Pluspunten

Correct product en snelle respons.

Communicatie over langere levertermijn dan voorzien.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Allereerst bestelling gedaan, betaald etc. Paar dagen later melding dat product niet meer voor die prijs leverbaar was, en enkele tientallen euro's (60!) duurder. Wij konden kiezen: of geld terug en bestelling geannuleerd of 10 procent korting. 'ons verlies' genomen en bijbetaald. Buiten schuld PerfectLights duurde levering van Philips armatuur/lamp extreem lang (zo´n drie maand!). Ondanks deze ervaringen toch tevreden over houding /contact leverancier.

Niet wachten tot klant wat vraagt, zelf reageren wanneer het bijvoorbeeld extreem lang duurt voordat product geleverd wordt

Pluspunten

welke afleveringspunt de zending werd geleverd was niet meteen duidelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs

Snellere levering ?

Pluspunten

Ruim aanbod, goede prijzen, aanklampende klantenservice!

Antwoorden op vragen kwamen bij mijn ongewenste mails terecht. Misschien de mensen hiervoor waarschuwen door dit te vermelden bij het contactformulier van de klantendienst. Of duidelijk doorgeven dat het om twee pakketten gaat.

Pluspunten

Supersnelle correcte levering !!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering - goede prijzen - mooie producten - snelle reactie bij probleem - A merken aan scherpe prijzen

Levering beschadigd - Telefoon opnemen.

Pluspunten

Dit bedrijf kon mij de gewenste hoeveelheid lampen leveren die door plaatselijke winkel niet voorhanden en ook niet bij te bestellen bleek.

Het heeft toch wel vrij lang geduurd voor de betaalde bestelling geleverd werd. Bovendien mocht het een klein wonder genoemd dat de lampenkappen ongeschonden uit de zwaar beschadigde verpakking kwamen: zowel de buitenste doos als de lampekapdoos was flink gescheurd.

Pluspunten

alles ok

alles ok

Pluspunten

Flexibel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

dat ze verkopen wat ik zocht (althans dat hoop ik want na 13 dagen heb ik nog niets ontvangen...)

Bestelling en betaling gedaan op 3 januari; op 6 een mail gekregen dat de betaling niet binnen was; geantwoord met kopie van betalingsbewijs. Op 8 januari nogmaals een mail gehad dat de betaling niet binnen was; nogmaals geantwoord. Intussen meer dan 1 week later; nog niets ontvangen...

Pluspunten

Correct verlopen bestelling.

Het zou goed zijn om via de site te kunnen zien of een item op voorraad is. Zo kan de leveringsdatum wat beter ingeschat worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling goed en wel geleverd maar rechtstreeks in een DPD parcelshop waar ik niet om gevraagd had en die op een moeilijke locatie was voor mij. Heel goede prijs !!

Bestelling heeft lang op zich laten wachten doordat een artikel ontbrak dit was op de website niet aangeduid. Kwam dit pas aan de weet nadat ik zelf contact had opgenomen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Veeeeeeeeeel te lang op levering gewacht(4weken)bij navraag op contactpagina waar je binnen 48 u antwoord krijgt, geen gehoor.levering in zelf geconstrueerde doos waar alles onverpakt door elkaar ligt te rammelen(hopelijk geen kapotte lampen) en een art wat niet helemaal is wat ik besteld had. Jammer! Mijn vorige(3)leveringen waren wel top.(als het goed is, zeg ik het ook)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling geplaatst op 10-11-2016 waarvan eerst foutieve levering lamp zonder sensor ipv met sensor. Resterende bestelde tuinpalen nog steeds tot op vandaag niet geleverd. Levertermijn stond beschreven op 2 weken. Telefoons worden nooit opgenomen. Mail 14-12 dat leverdatum nog niet bekend is. 28-12 nogmaals rappelmail gestuurd, vandaag nog steeds geen reactie. Zware teleurstelling.

Pluspunten

correcte levering van de bestelling

Pluspunten

Prima service en snelle levering

Pluspunten

Prijs

Levering vrij traag voor product op stock.

6 Hospitaalstraat

Hamme 9220