Très satisfait des lampes achetées Bon rapport qualité/prix Un délai de livraison un peu long (presque 2 semaines) mais pas surpris avec le suivi du trajet en ligne
J’ai fait une commande de lampes led sans fil à 99,95 € ( 2 lampes ) commande payée le 27/4/2022 et je n’ai reçu aucune confirmation de ma commande par mail !
Vous me demandez si je suis satisfaite du service alors que je n'ai pas reçu ma commande. J'ai reçu le 19 avril un message disant que mon colis ORD 17013656 était en cours de livraison, puis plus rien.
Je n’ai pas reçu ma lampe alors je ne suis pas contente j’en ai besoin avant midi ce matin !! Merci
Onze verlichting in januari 2022 gekocht en betaald en vandaag op 19 april pas geleverd ! Zelf moeten bellen waar onze bestelling blijft, en PL heeft laten weten dat een onderdeel van de armaturen vast geleverd kon worden. Is niet makkelijk ,een grondspot zonder behuizing. Het is wel een mooi product !
Beste, Alvast bedankt voor uw review. We lezen echter dat uw bestelling dateert van november 21, terwijl uw bestelling bij ons binnen kwam op 27/01/22. We hebben u ook einde maart laten weten dat we al een deellevering konden uitvoeren, indien u dat wenste. De situatie op de internationale markten is al een hele tijd heel onstabiel, met langere levertijden tot gevolg. Ik vrees dat dit nog enkele jaren zal aanslepen alvorens dit hersteld is.
Originele beoordeling
Onze verlichting in november 2021 gekocht en betaald en vandaag op 19 april pas geleverd !
De bediening van perfect en ik kreeg onmiddellijk hetgeen ik nodig had. Prima service
Produit bien reçu , conforme à la commande .
Originele beoordeling
Produit toujours pas reçu !!!!!!
Het heeft ruim een maand geduurd om mijn lampen te ontvangen. Ondertussen had ik ze al tien keer op een ander kunnen halen. Geen communicatie van heb ik de tussentijd. Geen indicatie op de site dat ze dingen verkopen die ze niet in stock hebben. Compleet onaanvaardbaar.
Gezochte lampen gevonden via internet. Na bestelling, volgde een snelle levering. Correcte afhandeling van de verkoop. Aanbevelingswaardige firma !
Livraison rapide et très beau produit
Prima ontvangst en advies!! Mooie en gezellige showroom!
Rien à redire. Lampe arrivée avec un léger retard. La livraison s’est bien passée. Enfin la lampe est magnifique.
Tevreden over bestelde goederen.
Originele beoordeling
Niet tevreden over de bereikbaarheid. Meerdere keren gebeld, automatisch antwoord de medewerkers zijn niet beschikbaar. Ik had een bezoek gebracht aan de winkel, een bestelling geplaatst en een offerte gevraagd, hierover had ik vragen, geen contact mogelijk, dus gemaild met de vraag mij te contacteren , tot op heden zonder resultaat Aanbevelen: nu niet wegens niet bereikbaar
Ik had een Ceno lichtrail besteld maar moest er maanden op wachten vanwege het niet meer op stock zijn van het product. Hier kan Perfect lights weinig aan doen, dit werd echter perfect gecommuniceerd en met een juiste datum van levering! Ondertussen hangt de lichtrail er.
Ik ben er blij mee!
Wij zijn zeer goed bediend geweest. Zaakvoerder dacht mee met ons. Wel wat moeten wachten op onze levering maar dat had natuurlijk alles te maken met de pandemie. Misschien 1 kleine tip om wat meer en beter te communiceren naar klanten die reeds lang wachten. Maar ook daar weer begrip voor de situatie hoor.
Deze manier van werken heb ik nog nooit meegemaakt ! Bestellen en betalen en dan te horen krijgen dat de levering uitgesteld wordt omwille van minimumbedrag bij leverancier .
ik bestelde 10 spots in november 2021, aangekregen eind februari 2022. Op mails werd niet gereageerd telefonisch wel. Maar werden weining of niet op de hoogte gehouden van de bestelling.
Suite à ma commande de 2 luminaires dont un de non disponible au moment de l'enregistrement, j'ai reçu après les 3 semaines annoncées de délai la marchandise conforme aux descriptifs
Lampen voldoen aan mijn wensen.
Perfecte levering en goede communicatie met de verkoper, bedankt!
Het duurde wel even om een afspraak te maken maar wij zijn snel geholpen geweest om onze bestelling te plaatsen, veel keuze en vlotte service.
Levering sneller dan verwacht. Goede prijs-kwaliteitsverhouding