Vlotte aankoop, maar mails niet ok

De mails na aankoop bevatten geen info over het gekochte product (je kan ook niet doorklikken naar de aankoop) en bevatten in het Engels default waarden die nog geconfigureerd moet worden: 1. Dear Sir or Madam, [[last name]] 2. For any questions please use the online ticket system on our website www.domeinnaam.com. 3. Sincerely, Company Name (na eerste aankoop kreeg ik de mail in het Nederlands, 2de aankoop in het Engels)

Vlotte aankoop, maar mails niet ok

raar

had levering in Carrefour Oedelem gevraagd, is geleverd in Spar Beernem

raar

had levering in Carrefour Oedelem gevraagd, is geleverd in Spar Beernem

Super produit pensez à donner un accusé de commande j’ai cru avoir à faire à une arnaque !!

Évitez d’envoyer vos colis par chrono post c’est toujours très compliqué avec eux

Superbes achats !

Très content de mes achats ! Suspension brisée lors du transport, le service client a su réagir rapidement pour m'en réexpédier une nouvelle ! Très content de mes achats ! Je recommande

Superbes achats !

Communicatie over levertermijn kan beter

Geen duidelijke communicatie wanneer levering zou plaatsvinden. De lamp was voor ons geen haast. Deze was uiteindelijk veel vroeger geleverd dan eerder gecommuniceerd. De lamp was zeer netjes en goed verpakt. Heel blij met onze aankoop!

Bon service

Livraison un peu plus longue que prévue (1 mois). Matériel reçu et conforme. Service client réactif par mail. Merci beaucoup

Appliques magnifiques ...:-)

La qualité et le design des 3 appliques est exactement ce que je voulais, les matériaux sont très qualitatifs. Je suis ravi de mon achat. Le seul bémol : la livraison par chronopost a été déplorable...:-(

Mijn ervaring is zeer slecht.

Mijn ervaring is zeer slecht, waarom is dat zo slecht omdat ik op 31/08/2022 een bestelling heb geplaatst en tot op heden heb ik nog niets ontvangen ik kan het niet aanraden aan iemand om bij jullie een aankoop te doen.

Gewoon heel tevreden

Perfecte dienstverlening. Dankjewel

Ecoute, emballage et produit au top

Tout était parfait ! Du contact par mail, l'emballage très soigné des produits et le produit qui correspond parfaitement à la photo . Je recommande vivement sans aucuns soucis .

Arnaque

1 mois sans aucune nouvelle de leur part. Facturation bien effectuée, pourtant la commande a disparue de mon espace client et bien évidemment jamais livrée. Du jamais vu, à éviter.

Goede communicatie!

Snelle reaktie en goed afwikkeling in orderproces

Makkelijk besteld, gecommuniceerd en vlotte levering. Zeer tevreden, what you see on the site is what you get :-)

Geen info ivm laadtijdige levering

Bij bestelling direct een orderbevestiging gekregen. Na een paar weken zelf per mail info gevraagd. Misschien een idee indien de verwachte levertermijn niet gehaald kan worden om dit te melden. Ik dacht eerlijk gezegd dat ik mijn geld kwijt was.

Délais de livraison trop longs et c’est à moi de relancer le service commercial pour savoir où ça en

Délai de livraison trop longs, sans avoir d’information. Je suis obligé d’envoyer un mail. Réponse du service commercial très vague et pas précis.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goed verlopen

Goede communicatie buiten over lever termijn. Het was me niet duidelijk dat jullie het nog misten bestellen en dat ik een week of twee zou moeten wachten Goed verpakt

Great lights and shopping experience

I ordered Lucide Taylor lights - a quality product, very happy with the purchase. As it was an international delivery it took about a week to arrive. The store responded in a timely manner to questions I had while placing the order - as it wasn't clear to me that I had to manually click "calculate shipment" for it to be added to the total sum. Other that this minor glitch, everything worked great and the Lucide lights are amazing.

Alles in goed orde ontvangen

Alles is in goed orde ontvangen. Het was er misschien niet de volgende dag, maar dat hoeft niet. Misschien is het handig een levertermijn te communiceren en de factuur mee te sturen. Een goede ervaring en we kopen wellicht vaker hier.

Hospitaalstraat 6

9220 Hamme