1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Wij hebben vorig jaar outdoor stoffen besteld voor het buitenland. We hadden bij kussengigant een eerder bestelling gedaan waarover we tevreden waren dus brachten we nog twee andere bedrijven aan om een tweede bestelling voor de container ter waarde van 1821 euro.
De stoffen bleken na een maand helemaal niet te voldoen. Slechte kwaliteit, trok eerder vuil aan dan af en al helemaal niet goed schoon te maken. en nu een half jaartje verder kunnen we de stoffen eigenlijk wel weggooien wat ongelofelijk veel geld heeft gekost. Ik heb de eigenaar Harry in September een maand na aankomst van de stoffen een mail gestuurd, in oktober, in Jan - Feb en Maart. In maar reageert hij met een vinnige mail dat dit ons eigen probleem is, dat wij gewaarschuwd zijn om de stof eerst uit te proberen etc etc..
Meerdere malen gevraagd om in elk geval contact op te nemen met de fabriek, iets van compensatie of andere oplossing te bieden maar nu een weer een week verder en bijna een jaar naar levering vind ik het tijd worden om dit bedrijf absoluut niet te adviseren.. Niet klant vriendelijk en al helemaal niet oplossingsgericht en wij hebben een kat in de zak gekocht voor 1821 euro.