fantastische samenwerking met klantenservice

na de bestelling en betaling besefte ik dat het afleveradres van de zitzak niet duidelijk was, na een paar mails naar Kussengigant, waar onmiddelijk op gereageerd werd door een medewerker, kwam alles in orde en werd de zitzak op het juiste adres geleverd. een alerte klantenservice is belangrijk, bij online bestelling zijn zij het eerste contact voor de klant en tevens de vertegenwoordiger van de firma, bedankt

Heel mooi resultaat

Ik ben heel tevreden!

Prima kwaliteit.

Vlot levering, goede kwaliteit

Levering binnen de week na bestelling....TOP.

Levering perfect ontvangen volgens afspraak.

De afmetingen en de kwaliteit van het geleverde kussen was zoals gevraagd en binnen de vooropgestelde tijd afgeleverd.

Goede kwaliteit en zeer goede service

De zitkussens waren meteen perfect, de rug kussens (plofkussens) waren te klein. Onze melding werd adequaat opgepakt en ze gaven toe intern een fout te hebben gemaakt. Ze hebben snel nieuwe kussens gemaakt en geleverd waarbij ze zelfs kosteloos een meetfout van onze kant opgelost hebben. We zijn helemaal tevreden met het resultaat!

Uitstekend!

Goeie en snelle service aan een betaalbare prijs! Kwaliteit van de kussens is top!

vlotte levering van maatwerk

Ik bestelde een stuk koudschuim op maat om een babybedje om te vormen tot co-sleeper. Dit werd snel en correct geleverd aan een faire prijs.

Supper

Snel en correct zoals beloofd

Super service!

Ruime keuze, goede kwaliteit, vriendelijke communicatie. Sowieso heel fijn dat je op maat kan laten maken (schuimrubber, kousjes), netjes gedaan en het klopt ook. Levering is prima en doorgaans snel. Even een kleine hapering die supergoed is opgelost. Zeker aan te raden!

zeer positief

snelle levering, correct antwoord op mijn email

alles goed geregeld

door corona kon het iets langer duren toch ruim binnen afgesproken alles netjes in huis

Ik ben gewoon heel erg blij met mijn bestelling!

Zeer goede schuimrubber. Zit heerlijk. Mooi en netjes verpakt afgeleverd. Ik heb gelijk nog een grote stuk besteld voor mijn bank. Zeker een aanrader voor iedereen die een goede kwaliteit schuimrubber nodig heeft. Heel veel dank. Diamantina van Rosmalen Pem

Vlotte levering, juiste producten

Bestelling gedaan voor 3 kussen vulling voor de bank en een kussen vulling voor stoel. Maandag besteld en zaterdag ontvangen, ben tevreden met de producten en de vlotte levering

heel mooi materiaal

een vlotte bestelling en correct

Keurig op tijd geleverd en fantastische kwaliteit

Tip top in orde

Een aanrader.

Gewéldig

Goed contact..gauw reactie..en een fout heel snel hersteld en opgestuurd

Goed en voordelig schuimrubberkussens op maat laten maken. Ze worden netjes verpakt bezorgt.

Niet zoals verwacht

Ik had de beschrijving van het product gelezen het zag er goed uit, maar kwaliteit voldoet niet aan de beschrijving

Super service

De kussens kwamen vlot aan. Er ontbrak een deel van mijn bestelling en ik was een stukje vergeten te bestellen. Één mailtje naar kussengigant en alles wat ik ontbrak was al onderweg. Top service.

Uitstekende service

Ik was in de veronderstelling dat ik nog een 2e artikel had besteld met mijn bestelling maar was ik schijnbaar toch vergeten. Men was zo goed om het alsnog na te sturen zonder verdere kosten.

Uitstekende kwaliteit

Met de nodige reservatie bestelde ik bij deze voor mij compleet onbekende site schuimrubber voor mijn tuinstoelen. Wat was ik aangenaam verrast ! De kussens waren heel goed ingepakt, de kwaliteit is fantastisch en heel nauwkeurig gesneden. als ik in de toekomst nog wat nodig heb zal ik zonder twijfel terug bij hun bestellen !

Goede communicatie en snelle levering. Goede kwaliteit schuimrubber, dus kan nu aan de slag om m’n camper bussie vakantieklaar te maken.

Super bedrijf. Precies zoals beschreven.

Vandaag het koudschuim voor de loungeset ontvangen. Precies op maat wat ik besteld had. We kunnen weer heerlijk zitten op de loungeset in onze veranda. Zal zeker vaker bij jullie bestellen. Super service.

Peizerweg 140 F

9727 AP Groningen