I quickly got all the help I needed. The agent was polite
Dear vsevolod, Thank you for this positive review. I am glad that you are happy with the Ligo service. We are always happy to help! Kind regards, Sunaina from Ligo
Ligo's dashboard is heel makkelijk te gebruiken, ook de customer service en de notarissen waarmee Ligo werkt reageren meestal snel. De standaard contracten/documenten zijn ook erg handig als je op weg geholpen wilt worden met bijvoorbeeld een aandeelhoudersovereenkomst, DGA salaris of als je een rechtspersoon wilt laten ontbinden.
Beste Maarten, Wat leuk om te horen dat jij tevreden bent over onze service. Wij streven altijd naar tevreden klanten, dus wij hebben ons doel weer behaald. Wij wensen jou verder nog een tevreden dag toe! Hartelijk groet, Sunaina van Ligo
Absolutely wonderful
Dear Sjon, Thank you for your positive review. We are always happy to help. Kind regards, Sunaina from Ligo
Beste Pytr, Wij zijn blij dat je zo tevreden bent over Ligo. Wij zijn ook blij met jou als klant! Hartelijk groet, Sunaina van Ligo
Best advisors I worked with!
Dear Dmytro, Thank you so much for your positive review. Please do not hesitate to reach out to us in the future so that we may continue to be of use to you. We would gladly do so. Kind regards, Sunaina from Ligo
Great professionals, easy to use platform. Helped a lot in the process of starting my own business.
Dear Vladimir, Thank you for your positive review. We are always happy to help. Congratulations with you new business! Kind regards, Sunaina from Ligo
They were so helpful and nothing was ever too much. Very good communication and advice.
Dear Andrew, Thank you so much for your trust in Ligo. Our team is ready to help you out any time! Do not hesitate to reach out if you ever need some more advise. Kind regards, Sunaina from Ligo
Fantastic platform and amazing service - made everything hassle free. Would highly recommend to anyone setting up in NL.
Dear Josh, Thank you so much for your positive review. Please do not hesitate to reach out to us in the future so that we may continue to be of use to you. We would gladly do so. Kind regards, Sunaina from Ligo
Beste John, Bedankt voor het vertrouwen in Ligo. Ik hoop dat we je in de toekomst bij meer mooie diensten kunnen helpen! Hartelijk groet, Sunaina Van Ligo
Ik heb aan de medewerker een drietal vragen gesteld en die heeft het snel en duidelijk beantwoord. Daarom ben ik heel tevreden mee!
Beste Antonio, Dank je wel voor deze goede feedback. Wij zijn blij dat we je hebben kunnen helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we je graag verder! Hartelijk groet, Sunaina van Ligo
Het gaat allemaal volgens plan. Netjes en gebruiksvriendelijk opgezet! En zeer goeie service.
Beste Amro, leuk om te horen dat jij tevreden bent over onze service. Wij streven altijd naar tevreden klanten, dus wij hebben ons doel weer behaald. Wij wensen jou nog verder een tevreden dag toe! Hartelijke groet, Sunaina van Ligo
Ik heb prima antwoord gekregen op mijn vragen en zij heeft zelf zaken voor mij geregeld. Top.
Beste Heddie, Bedankt voor je leuke review en de moeite om je ervaring te delen. Wat fijn dat je onze service zo positief hebt ervaren. Mocht je in de toekomst nog advies nodig hebben dan helpen wij je ook hier graag mee verder! Hartelijke groet, Sunaina van Ligo
Er werd goed aangegeven waarom ik nog even moest wachten (navragen van het antwoord op mijn vraag) en een duidelijk antwoord werd hierna gegeven
Beste Nikkie, Bedankt voor de positieve review. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten. We helpen je graag verder! Hartelijke groet, Sunaina van Ligo
She was passionate to help me and she did it quite well.
Dear Ali, Thank you so much for your positive review. Please do not hesitate to reach out to us in the future so that we may continue to be of use to you. We would gladly do so. Kind regards, Sunaina from Ligo
Goede support. Alleen soms lang wachten op reactie/terugkoppeling.
Beste Sid, Bedankt voor de positieve review. Je helpt ons hier ontzettend mee. We kunnen hier alleen maar van leren om onze dienstverlening nog beter aan te bieden. Wij willen klanten altijd graag het beste antwoord geven en dit kan soms wat langer duren. Geef gerust een gil als we later nog meer voor je mogen betekenen. Dat doen we graag. Hartelijke groet, Sunaina van Ligo
Ze reageren vlug en hebben mij zeer goed geholpen ;)
Goedemorgen Carlos, Hartelijk dank voor het schrijven van de review. Dat waarderen wij enorm! Hartelijke groet, Lisa van Ligo
Snelle service, handig portaal en nette contracten.
Beste Job, Wij zijn blij dat je zo tevreden bent over Ligo. Wij zijn ook blij met jou als klant! Groet, Akshay van Ligo
Ik heb een specifiek probleem that subtiel en met klasse opgelost is. Goede ervaring als eerste contact met jullie onderneming. een 10 zonder twijfel.
Beste Marcel, Wat leuk om te horen dat jij tevreden bent over onze service. Wij streven altijd naar tevreden klanten, dus wij hebben ons doel weer behaald. Wij wensen jou verder nog een tevreden dag toe! Groet, Akshay van Ligo
Wij hadden bij Ligo het "professioneel" pakket. Van professionaliteit was echter geen spraken. De B.V. zou na aanlevering van de documenten binnen 5 werkdagen opgericht worden. Na meerdere malen Ligo en de aangewezen notaris (Sterel Notarissen) te contacteren werd de B.V. uiteindelijk na ongeveer 6 weken opgericht. In de tussentijd was het vrijwel onmogelijk om zonder bijval van Ligo zelf een afspraak in te plannen met Sterel Notarissen. Na meermaals mijn klacht bij Ligo aangekaart te hebben werd ons een compensatie van € 90,00 aangeboden. Een minimale compensatie gezien de vertraging en tijd en moeite die wij onnodig in dit proces hebben moeten steken. Ook het refunden van de compensatie blijkt een lastig proces. Na ruim 4 weken hebben wij nog geen refund mogen ontvangen. Dit na 3 maal navraag te hebben gedaan. Enig lichtpuntje was dat na een gesprek met de Legal Consultant de B.V. dan uiteindelijk dezelfde dag nog was opgericht. Echter raad ik de diensten van dit bedrijf ten zeerste af gezien de lange oprichtingstijden (in ieder geval via Sterel Notarissen) en de slechte afhandeling van de refund.
Goedemiddag Menno, Ik vind het jammer te horen dat je ervaring met Ligo niet goed was. Toen we erachter kwamen dat jouw oprichting iets vertraging had opgelopen, hebben we inderdaad direct vaart achter de zaak gezet, waardoor de BV snel opgericht was. We hebben je BV opgericht en daarnaast ook een deel van je aankoopbedrag teruggestort. Ook hebben we nog contact met je opgenomen over andere vragen die je nog had. Je gaf in het gesprek toen aan dat je het fijn vond dat we je nog hebben gebeld. We vinden het uiteraard jammer om te lezen dat je dit als onvoldoende hebt ervaren. Hartelijke groet, Lisa van Ligo
Na aanmaken en betaling bleek aanpassen van de bedrijfsnaam toch nog mogelijk, dit is direct gedaan.
Beste M, Bedankt voor het vertrouwen in Ligo. Ik hoop dat we je in de toekomst bij meer mooie diensten kunnen helpen! Hartelijke Groet, Akshay van Ligo
Adequaat antwoord op mijn vragen.
Sinds kort maak ik gebruik van Ligo. De processen zijn heerlijk duidelijk en je wordt goed en snel geholpen indien je vragen hebt. Per mail, telefoon, via het portaal en webchat. Ik heb me via Ligo aangemeld voor een persoonlijke holding structuur op te zetten met een werk bv, daarbij een totaalpakket gekozen om me hierover te ondersteunen. Fijn bedrijf en goede diensten.
Beste Richard, Bedankt voor de positieve review! Het was een genoegen je van dienst te zijn. Wij streven ernaar altijd snelle & efficiënte service te bieden. We zijn blij dat deze service je goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Milicia
Pas op met deze mensen!!! aanvraag ingediend voor een bv in het weekend en gelijk achteraan een annulering gevraagd. Dit dus zonder enkele extra werk aan hun kant. Maar ze willen mij maar 50% terug betalen. Het is absoluut oplichten en geen goede imago achterlaten met zulke trucjes…. Contact zoeken werkt ook niet heel goed. Jammer dat ik eerst de reviews niet had gelezen. Dus pas op!
Goedemorgen Asad, Allereerst wil ik zeggen dat ik het erg vervelend vind om te lezen dat je niet tevreden bent over Ligo. Zoals we hadden telefonisch en per mail hadden besproken, waren er al werkzaamheden vanuit onze kant verricht en had jij al toegang tot ons dashboard. Wij vonden het derhalve wel erg vervelend dat jij plotseling jouw gedachte had veranderd om geen BV meer op te richten, waardoor wij jou graag tegemoet wilde komen. Uiteindelijk hebben wij een eerlijke oplossing geboden (50% geld teruggave en 50% ligo credit), waardoor jij wel jouw geld hebt teruggekregen. Wij waren per mail, telefoon en via de chat altijd bereikbaar en reageerden binnen uiterlijk 48 uur op jouw berichten. Ik wens je verder nog al het goeds toe en een prettige dag verder. Met vriendelijke groet, Marloes van Ligo
Er kwam duidelijk antwoord op mijn vraag en ook nog eens binnen een paar minuten. Zo kon ik direct verder met mijn administratie. Niks op aan te merken.
Beste Roos, Het was ons een genoegen je van dienst te zijn. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen! Groet, Lieve
Na stellen van de vraag, direct actie genomen, bedankt voor snel regelen.
Beste Nawzad, Bedankt voor het plaatsen van je positieve review. Bij Ligo waarderen we je tijd en we streven er altijd naar om snelle en efficiënte service te bieden. We zijn blij om te horen dat onze service je goed bevallen is. Groet, Lieve
Stadhouderskade 60
1072 AC Amsterdam
Ligo is marktleider in Nederland als juridisch platform voor bedrijven. Al 100.000+ bedrijven hebben we geholpen met hun juridische zaken. Juridische zaken kunnen tijdrovend, complex en duur zijn. Dat hebben wij veranderd. Bij Ligo richt je 100% online een BV op in 3 eenvoudige stappen. We geloven dat iedereen recht heeft op eenvoudige en betaalbare toegang tot de goede juridische diensten. Om zichzelf en hun bedrijf te beschermen, en ondernemersdromen waar te maken.