Goed geholpen en vooral vriendelijk

Goede hulp, vriendelijk en persoonlijk.

Antwoord op mijn vragen.

Marloes helpt je verder!!!

Kwam er helemaal niet uit gisteren avond. In de ochtend heeft marloes mij top geholpen!! Heel erg bedankt.

Heel snel en duidelijk

Ik krijg het juiste antwoord op mijn vraag kort en duidelijk

Top, Ligo heeft een goede en uitgebreide dienstverlening

Al je communicatie en documenten te bereiken via je eigen portaal. Het is volledig online met een zeer behulpzaam supportteam. Ze reageren snel zowel telefonisch als via de chat. Ze hebben ons goed geholpen bij oprichting van verschillende bedrijven.

Makkelijk en snel proces

Makkelijk en snel proces met goede uitleg en advies

Goede prijs en kwaliteit

Blij met Ligo. Dankje Matias voor de support!

Goede ervaring!

Snelle hulp. Deze mensen weten waar ze het over hebben. Binnen een paar dagen was mijn onderneming opgericht.

Zeer duidelijke uitleg en klantvriendelijkheid van hoog niveau!

Wegens uitbreiding van mijn bedrijf heb ik contact opgenomen met Ligo i.v.m. het opzetten van een holding/ BV. De medewerker van Ligo gaf een zeer duidelijke uitleg en denkt mee met de klant. De klantvriendelijkheid is van hoog niveau. Ik ben dan ook zeer tevreden en raad Ligo zeker aan!

Helder antwoord op mijn vragen

Emanuelle heeft mij helder antwoord gegeven op mijn vragen. Hiermee kon het aanvraagformulier goed invullen. Ze is erg vriendelijk en klantgericht.

Snel en vriendelijk

Snel en vriendelijk!

Prima hulp

Julie heeft mij erg goed geholpen met het oplossen van een probleem.

Fijne begeleiding en goede adviezen

Gedurende het gehele proces keurig en met name snel begeleiding gehad om het oprichtingsproces vlot te laten verlopen.

Goede service!

Omdat ik met spoed op zoek was naar een notaris ben ik in contact gekomen met Hawre van Ligo. Een super service, Hawre is direct op zoek gegaan naar een notaris die op korte termijn zaken konden regelen. Helaas is er in de tussentijd een goed aanbod gedaan bij een andere notaris waardoor dit onze voorkeur heeft. Dit heb ik direct aangegeven bij Hawre. Hij is hier begripvol mee omgegaan. Ik ben getuigen van een super goede service en klantvriendelijke klantbeleving!

Very fast and effortless. Highly recommed

I bought a Professional package. Everything worked very well, both with Ligo and the notary. Fast setup and the recommendations from their support are spot on. Thanks for helping me with the DGA administration and to create all the contracts I need!

Ontzorgen

Alle vragen welke je hebt worden snel en goed beantwoord zodat jezelf kan doen waar jezelf goed in bent. In 1 woord ontzorgen dus!

Uitmuntend

Het was een moeizaam proces , maar het eind resultaat was na veel uitzoekwerk en overleg zeer goed uitgepakt. Dus ook voor complexe zaken kunnen jullie ook bij Ligo terecht.

None

None

Topservice!

top service. persoonlijk ben ik niet van de chat, maar het heeft mij bijzonder goed op weg geholpen vandaag. kort en duidelijke antwoorden. Nora dank je wel!

Goede service, problemen goed opgelost en goede nazorg

Aanvankelijk had ik wat problemen met de informatievoorziening, maar dit kwam voort uit een misverstand. Ligo heeft dit uiteindelijk allemaal netjes opgelost en ik ben blij met hoe het proces uiteindelijk is gegaan voor de oprichting van een holding en werkmaatschappij. De procedure bij de notaris verliep keurig en moeiteloos. Ook de nazorg door een belletje vanuit Ligo vond ik erg netjes.

Ze komen hun afspraken die gemaakt zijn niet na.

Vroegtijdig (2 maanden terug) contact met hen opgenomen voor het oprichten van 2 Bv’s en een holding die voor 1 juli ingeschreven zouden moeten worden. Nadat al het papierwerk en de financiële afwikkeling op korte termijn voor elkaar was zou alles geregeld worden. Na ruim een maand niets meer vernomen te hebben zelf maar eens geïnformeerd naar de status. Alles was toch geregeld zeiden ze maar nu een paar dagen voor de deadline komen er allemaal problemen opduiken en kan het ineens niet meer op tijd geregeld worden. Als goedmakertje zouden we nog een periode kosteloos gebruik mogen maken van een andere dienst van hun. Nu zouden we zelf alsnog op zoek moeten naar een andere partij die het nog op tijd geregeld kan krijgen voor ons. We hebben ons ongenoegen doorgegeven en hopen toch uiteindelijk nog op een positieve afloop. Mede hierom treden we op dit moment maar niet verder in detail. Mocht dit uiteindelijk toch positief uitpakken dan zullen we dit zeker ook vermelden.

Klantonvriendelijk, slechte communicatie, onkundig

Slechte communicatie, onprofessioneel en amateuristisch. Mensen aan de telefoon zijn niet goed op de hoogte van procedures. Geen aanrader! Ik wilde de oprichting van de BV even pauzeren; was geen probleem. Enkele dagen later belde de notaris dat ze de samenwerking met Ligo gingen beëindigen en ik toch binnen 2 weken de procedure moest afronden als ik de oprichting bij deze notaris wilde laten gebeuren. Dit kwam mij niet uit. De notaris zou dit terugkoppelen aan Ligo. Vervolgens heb ik tegen de afspraak in, niets meer van Ligo gehoord. Nu wil ik het traject weer opstarten dus belde ik ze zelf maar. Ik kreeg een medewerker aan de lijn die van niets afwist en het uit moest gaan zoeken. Enfin... Maar zojuist krijg ik een mailtje; mijn aanvraag zou "verlopen" zijn. Waarom is dit niet gecommuniceerd ?!! Ik ben nu mijn honderden euro`s kwijt en moet nu bij een andere partij alles opnieuw opstarten. Uiteraard verschuilen ze zich achter hun "Algemene voorwaarden"... Laf...

Komen niets na en communiceren slecht

Nog nooit zo’n club meegemaakt. Communiceren niet en roepen weken achter elkaar dat ze de notaris niet kunnen bereiken Bij review schrijven ze bijna standaard dat ze je niet als klant kennen . Was dat maar zo! Nooit meer!

Zo slecht dat ik 3 maanden wacht!

Ik wacht al 3 maanden voor het oprichten van een B.V allemaal beloftes die niet worden nagekomen. Je krijgt ook geen contact met de notaris. Wat een slecht systeem zonde van je geld en tijd!!!

Rommelig en weinig vertrouwen wekkend

Afspraken die niet nagekomen worden. Mail waarin staat dat iets gebeurd is, wat niet gebeurd was. Meerdere verzoeken om dezelfde informatie. Leuk als je iets heel makkelijks moet opzetten maar blijf weg als er iets ingewikkelds is want alle support per mail en telefoon is onder de maat. Betwijfel of de medewerkers wel weten waar ze het over hebben.

Stadhouderskade 60

1072 AC Amsterdam

203031043

Over Ligo

Ligo is marktleider in Nederland als juridisch platform voor bedrijven. Al 100.000+ bedrijven hebben we geholpen met hun juridische zaken. Juridische zaken kunnen tijdrovend, complex en duur zijn. Dat hebben wij veranderd. Bij Ligo richt je 100% online een BV op in 3 eenvoudige stappen. We geloven dat iedereen recht heeft op eenvoudige en betaalbare toegang tot de goede juridische diensten. Om zichzelf en hun bedrijf te beschermen, en ondernemersdromen waar te maken.