Nee

Pluspunten

Heerlijk warm dekbed gekocht. Snelle levering en vriendelijk personeel.

Pluspunten

Prachtige kleuren... Mooi zacht materiaal en in werkelijkheid is het echt zo mooi qua uiterlijk als het op de website afgebeeld staat..... Geen spijt van....

Nee... Geen

Pluspunten

Pluspunten

Er zijn veel bedrijven die goed leveren. Meerwaarde gaat blijken als er iets mis gaat. Ik had een vergissing gemaakt in de afmetingen bij de bestelling, en dat is na ontdekking snel soepel en prettig weer goed geregeld. Kortom, prettig zaken doen.

Pluspunten

Super dekbedovertrek, mooie kleuren. Lekker zacht! Strijkvrij! Kortom heel blij met mijn aankoop

Pluspunten

Duidelijke beschrijving over de producten: in dit geval een dekbed van landdons. Ik ben er erg tevreden over dit product. Het ziet er goed uit en het geeft een heerlijke nestwarmte. De levering was vlot en zorgvuldig.

Pluspunten

Snelle levering... Heel coulante houding aan de telefoon en fijne informele, vriendelijke manier van communiceren. Alles stevig verpakt met een extra attentie. Prima!

Geen.

Pluspunten

De service was snel,en goede verpakking.Mooi dekbed ,precies wat op de website stond slaapt idd heerlijk koel! De overtrekken zijn zeer mooi en goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden. Zou het aanraden aan een ieder!

Pluspunten

Geleverd binnen 24 uur,perfecte service,ik ben tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede correcte levering

Bij een vorige bestelling was er een sorteerfout bij DHL; Agv hiervan ontstond vertraging in de levering waarbij ik als klant actief wilde participeren in een oplossing heb ik contact gezocht met DHL. Dit werd door de klantenservice gezien als “not doen” aangezien zij die contacten onderhouden. Een wat mildere opstelling was beter geweest. Ze doen wel wat ze beloofd hebben!

Pluspunten

snelle levering, goed telefonisch contact en product precies zoals omschreven

Pluspunten

duidelijke communicatie, snelle levering en goede prijzen!

nvt

Pluspunten

Ben zeer tevreden met het produkt en snelle levering.

Pluspunten

prima levering

Pluspunten

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

Prima product! Correcte afwikkeling..!!

Kortingscode wat niet werkte of niet beschikbaar was.

Pluspunten

Snel bezorgd Ik heb het gezegd splitter ligt heerlijk en je ziet niets van het "rafelige" waar ik eerder een beoordeling over gaf. Leuke prijzen, ziet er leuk uit.

Splittopper ziet er rafelig uit kan dit mooier afgewerkt worden?

Pluspunten

Pluspunten

Het dekbed is licht zacht en soepel. Ik slaap alleen, maar toch ben ik al snel op temperatuur onder het dekbed. Ik hoef nooit meer een ander dekbed. Ik ben zéér tevreden!

Factuur in pdf formaat.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakte dekbedden.

Matjeskolk 23

7037DZ Beek (montferland)

Over Timalux

Timalux is een webshop op internet met een kantoor en showroom in Beek Montferland. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren in dekbedden. In ons geselecteerde assortiment vindt u synthetische, Tencel®, kameelhaar en een grote selectie dons dekbedden. Timalux biedt service als het gaat om snelle verzending, garantie, maar staat vooral voor met zorg gemaakte dekbedden waar écht aandacht aan gespendeerd is.