Timalux Majestic - 100% 1AA Ganzendons: super warm en toch licht, topkwaliteit

Timalux Majestic - 100% 1AA Ganzendons: super warm en zeer licht, topkwaliteit; wel duur uiteraard maar toch kwaliteut cii r

Hele snelle verzending

Erg tevreden

goed product in orde

prima gevonden voor ons top

Een tevreden klant

Alles ging vlot: bestellen, leveren. Prima donsdeken. Zeer tevreden

Zomerdekbed dat niet voor de zomer geschikt is

Ik heb een Tencel zomerdekbed gekocht, maar bij gebruik bleek hij veel te warm te zijn. Ik heb hem na één nacht weer van het bed gehaald. Jammer, want ik heb dekbedden genoeg en retour sturen kan dan niet meer. De bestelling en levering gingen goed.

Goed product.

Goed product, en vriendelijke servicegerichte klantenservice.

Heerlijk

Lekker zacht en fris

Uitstekende kwaliteit dekbed

Mijn 4-seizoenen dekbed van kamelenhaar is van uitstekende kwaliteit en voert warmte snel af als dat nodig is en behoudt warmte in gevallen waar dat wenselijk is. Service en bezorging was snel. Prijzig maar kwaliteit komt met een prijs, investering voor de toekomst.

Een fijn soepel dekbed wat ondanks de grote maat 240x220 in de wasmachine past......

Als gezegd een fijn soepel dekbed ...... Snelle levering en goed verpakt ..... Ben erg tevreden dus.......

Geweldige snelle levering en top dekbed

Wij bestelden een lits-jumeaux donsen dekbed 100% ganzen dons. 4 seizoenen. Binnen 4 dagen geleverd en wat slapen we heerlijk. Top dekbed en dat hadden we jaren eerder moeten doen.

Ik ben heel tevreden met mijn 4 seizoenen dekbed van kamelenhaar. Ook ben ik zeer tevreden over de service van Timalux.

Prima service, snelle levering en fijn contact via het online gesprekje. Het dekbed zelf nog niet beoordeelt, dat doen we als het winterdekbed de kast in gaat.

Fijn contact en super snelle levering

Met een snelle chat overleg gehad wat de beste keuze zou zijn voor ons. Meteen antwoord en advies op maat. Vriendelijk en volgende dag al in huis.

Het dekbed is perfect tegen een heel gunstige prijs

Goede hulp, snelle service

Ik had last van allergieën en ben geadviseerd voor een nieuw dekbed. Ik ontving het dekbed snel en heb aanzienlijk minder klachten.

Licht en warm dekbed

Lekker licht en fluffy dekbed. Tot op heden alleen nog maar onder het herfsdeel geslapen, wat voor mij in februari warm genoeg is.

Prima !

Goeie kwaliteit en prima service !

Goede site met uitgebreide informatie en veel advies

Goede betrouwbare webwinkel met beddengoed. Fijn dat er uitgebreide informatie op de site te vinden is over alle onderwerpen rond dekbedden wat mij heeft geholpen bij mijn keuze voor een dekbed. Goede kwaliteit producten en tijdige verzending

In de wolk(en)

Dit dekbed is zó warm, maar vooral licht! Iedere avond kijk ik uit naar mijn wolk zzzzzź.

Snelle levering, goede informatie

Tencel vier seizoenen dekbed gekocht. Zag op de website dat sommige klanten moeite hadden om de 2 delen van het dekbed te kunnen onderscheiden (zomer/herfst). De fabrikant had dit niet aangegeven. Timalux heeft een brief bij deze bestelling meegeleverd waarop werd uitgelegd hoe je de twee delen kunt onderscheiden. Prima service.

Prettige communicatie, levering binnen besproken tijd

Timalux heeft een mooie, uitgebreide website met heel veel info en toch nog overzichtelijk. Telefonisch zijn ze goed bereikbaar en genegen om je vragen te beantwoorden.

Timalux is mijn “go-to” winkel voor dekbedden en hoofdkussens

Ik heb een paar jaar geleden een dekbed van ganzendons gekocht en ben daar erg blij mee, dus toen ik nieuwe hoofdkussens nodig had, was de Timalux-website de eerste die ik heb bezocht. Als voorzichtige shopper heb ik natuurlijk ook andere sites bekeken. Ik heb uiteindelijk voor het Timalux Rhodium 100% ganzendons hoofdkussen gekozen vanwege de kwaliteit van de Timalux producten, mijn ervaring met Timalux en de scherpe prijs (geholpen door de January Sale). Het product is van uitstekende kwaliteit en het was mogelijk om te kiezen hoeveel vulling (500g, 600g of 700g) in het kussen wordt gedaan; Ik koos voor 700 gram. Ik zou echter graag willen dat Timalux een boxkussen ontwerpt met ganzendons aan de buitenkant en een veren- of veren/donsvak in het midden om iets meer steun te geven op tijd voor mijn volgende bestelling.

Prima webshop deskundige informatie

Deze webshop geeft uitvoerige en deskundige informatie over haar producten. Daardoor is het makkelijk een goede keuze te maken. De artikelen zijn scherp geprijsd. Snelle en accurate Bezorging.

Mooi gamma van kwaliteitsproducten aan betaalbare prijzen

Heb hier een dekbed van tencel gekocht en heb sindsdien zalige nachten. Zal ook eentje bestellen voor de kids. Trouwens ook snelle levering en alles netjes verpakt.

Matjeskolk 23

7037DZ Beek (montferland)

Over Timalux

Timalux is een webshop op internet met een kantoor en showroom in Beek Montferland. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren in dekbedden. In ons geselecteerde assortiment vindt u synthetische, Tencel®, kameelhaar en een grote selectie dons dekbedden. Timalux biedt service als het gaat om snelle verzending, garantie, maar staat vooral voor met zorg gemaakte dekbedden waar écht aandacht aan gespendeerd is.