Vriendelijk en behulpzaam

Personeel heel behulpzaam en vriendelijk. Bij thuiskomst bleek het aansluitsnoer van de oven er niet bij te zitten. Contact opgenomen per email. Direct antwoord op zondag en een nieuwe stekker werd op de post gedaan. Dinsdag netjes afgeleverd. Kreeg zelfs ongevraagd korting omdat we twee apparaten kochten.

Moet nog geleverd worden, maar vriendelijk personeel en goede service.

Het geheel voldeed aan mijn verwachtiging.

Vlotte bestel procedure en levering. Koelkast in prima staat en werkt naar behoren

Goede service en duidelijke afspraken.

Goed ervaring

Gooede service

Gemoedelijk eerlijk en geen capsones

Gemoedelijk eerlijk en geen capsones

Vlot en accuraat

Ik had binnen 12 uur mijn vrieskast in de bijkeuken staan! De levering was accuraat en de chauffeur behulpzaam. Op ons verzoek reed hij de vrieskast achterom. Alle verpakkingsmateriaal: karton, piepschuim werden gelijk meegenomen naar de zaak.

Super service!!!! Top!!!

Na de bestelling snelle levering en binnen het afgesproken tijdvak.

Snel geleverd goed apparaat

Na bestelling is de afwasmachine snel geleverd, er waren alleen geen bevestigings materialen bijnvoor de deur van de keuken. Maar gelukkig heeft mijn man nog vanalles thuis. Zaten behoorlijk wat deuken in maar daar zie je niks van hij werkt prima.

Top, alles gelopen hoe het moet lopen

Zonder problemen de vrieskist besteld en afgeleverd.

Top service en klantvriendelijk een aanrader

Amerikaanse koelkast aangekocht. Stipt en snel geleverd en geplaatst door de leverancier.

Onvoorstelbaar goede servicedesk

Reageren snel, denken mee

Goed en snel

Goed en snel geleverd

Gewoon goed geregeld!

Afspraak, en tijd daarvan, keurig nagekomen. De service is ook goed!

Snelle en goede levering.

Dik tevreden.

Nadat er de verkeerde machine was geleverd gelijk gebeld, er werden ook gelijk excuses gemaakt en de volgende dag werd de juiste vaatwasser geleverd. Dus ik ben een zeer tevreden klant. Groejes Harrie

Geweldige service

Ik zag de koelkast op de website en had informatie nodig. Email gestuurd en binnen een half uur had ik al antwoord. Koelkast besteld op zondag en op dinsdag had ik de koelkast al binnen! Bezorgservice ook fantastisch ! Echt een aanrader iets te bestellen!

Prima winkel . Aanrader voor witgoed apparatuur

Via internet dit adres gevonden en gewoon er naar toe gaan . Veel keuze aan apparatuur . Je krijgt goed advies over de apparatuur wat hun verkopen . Voor elk budget staat er wat . Met spoed een wasmachine nodig gehad en ging eigenlijk voor een wasmachine met transportschade er naar toe , maar heb uiteindelijk voor een nieuwe lg wasmachine gekocht met thuis breng service . Deze was even duur als een vergelijkbare wasmachine met schade . Ik ben zeer tevreden over de manier van zaken doen met witgoed service cc .

Zeer tevreden!

Er wordt snel gereageerd op de mail en na bestelling snel in huis en voor een goede prijs. Ik hou de site in de gaten ik heb nog meer apparatuur nodig.

Uitstekend!

Snelle reactie, advies en montage

Goede en snelle service

Wij hebben hele goede ervaring met Witgoedservice. De service is snel en als je problemen hebt dan wordt dat snel opgelost.

Super service en fijn geholpen

Goed geholpen, denkt mee met de klant

Ik moest de bezorgagspraak verzetten. Was geen enkel probleem. Met 1 belletje geregeld. Belde zelfs nog terug met een eerdere mogelijkheid om de wasmachine te bezorgen.

Prima aankoop!

Een koelkast gekocht met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Snel en netjes aangeleverd.

fabrieksweg 9

5683PN Best