Prima communicatie

Duidelijke foto's vriendelijk

Valt tegen

Machine is erg beschadigd, niet alleen behuizing maar ook in het zicht. Schroef in behuizing mist ook. Machine is al in gebouwd geweest en het gaat dus niet alleen om transport schade. Prijs te hoog voor machine in deze staat. Zit niets bij geleverd, geen montage materiaal. Toestand wordt niet eerlijk gecommuniceerd met klant. Wel foto's gehad maar daar zie je het allemaal niet op. Geen detail foto's. Ik weet niet wat de historie van deze machine is.

Slechte communicatie

Vaatwasser bestelt.Na 1 week kreeg ik bericht dat de factuur digitaal was. De volgende dag belde er iemand dat hij vertraging had. Maar wist niet dat ze deze vaatwasser vandaag zouden leveren. Geen tijd gehad om tang uit schuur te halen.Oude machien laten staan en nieuwe in de gang geplaatst.

Bezorging viel tegen verder prima

Wasmachine gekocht, goede prijs. Jammer dat er geen trommel klemmen bij zaten, is toch behoud van de machine tijdens vervoer. Wasmachine is verder goed. Levering enkel tot begane grond. Jammer dat er geen extra service is om hem boven te bezorgen bij gebouwen zonder lift.

Op tijd geleverd bovenlader ziet er top uit al 2 wassen gedraaid. Prima bedrijf houdt zich aan afspraken. Moest Naar Antwerpen vervoerd worden door de huizen daar was er een trappetje geen probleem bezorger heeft de machine opgetild en voor de deur gezet. Gewoon klasse.

Volledige, behulpzame, vriendelijke en efficiënte afhandeling van bestelling tot plaatsing.

De levering was vlot. Binnen 48 uur na de bestelling stond de wasmachine op zijn plek. De afleverende chauffeur was behulpzaam, vriendelijk en belde netjes een half uur voor levering om ons treffen af te stemmen. Ook de communicatie per email was helder. Ik ben tevreden.

Zoals afgesproken tot uitvoering gebracht

Netjes en snel! Zeer tevreden!

Gefeliciteerd bezorger!!!

Dik tevereden

Ik heb daar een vaatwasser gekocht, waarbij de verkoper mij zeer correct adviseerde. Tevens was de prijs de snelle levering ook perfect. Dank daarvoor!

wasmachine

Mijn ervaring met Witgoed service C.C is mij erg goed bevallen. Alles op de juiste tijd die aangegeven geleverd, een pluim hier voor.

Snel en goedkoop!

Goed advies, goedkoop en snel afgeleverd! Al het derde apparaat van Witgoed service c.c. Alles werkt prima!

super geholpen en levering was snel

top!!!

Netjes geholpen.

Keuze uit meerdere zelfde modellen

Bij bezoek aan filiaal was er keuze uit meerdere zelfde modellen. Kon hiermee de mooiste uitzoeken.

Goed geholpen

Vriendelijke medewerkers .behandeling was top

Goed geholpen , geven duidelijk uitleg

Fijne mensen die tijd voor je nemen om te kijken wat je op zoek bent.

Wasmachine bonkt en maakt veel geluid

Wasmachine maakt veel herrie met snelheid, en rammelt/bonkt heen en weer. Instabiel en niet door de ondergrond. Moet er zelfs handmatig druk op zetten om stabiel te houden. Garantie tot aan de deur, moet ik via de fabrikant maar doen.

Prima geholpen.

Prima geholpen. Perfecte prijs en zelfs wat korting gekregen. Top.

snel en accuraat geholpen

genoeg keuze

Snel geleverd vriendelijk personeel

Volgende keer bestel ik weer bij jullie

Prima prijs kwaliteit

Voor je besteld kan je via W’app foto’s toegestuurd krijgen van je product. Dus je weet precies wat je koopt. Erg goede service.

supervriendelijke dienstverlening

tijdens mijn bezoek in de showroom werd ik hartelijk ontvangen en goed geïnformeerd. Kopje koffie erbij... De man die de koelkast kwam brengen was ook vriendelijk en zette mijn oude koelkast zonder probleem in een andere ruimte.

Naar tevredenheid

Binnen een dag was de nieuwe inbouwvaatwasser geplaatst..

Gewoon n dikke vette 10 klasse

N dikke vette 10 grote klasse

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

fabrieksweg 9

5683PN Best