Omdat ik niet tevreden was met het artikel heeft AllesTegenOngedoerte het perfect afgehandeld!
Conform afspraak snel geleverd.
Mijn bestelling werdt netjes de volgende dag bezorgd
Perfect tennis in de service
Snelle levering en goed product.
Doos waar de tabakstelen inzitten wat bij bezorging stuk ..niet zulke stevige dozen.... Ik ga daar verder geen probleem van maken hoor, tis dat jullie erom vragen...
Op tijd geleverd en correct.
Alles verliep zeer vlot echt een aanrader
Geld overgemaakt met bankoverschrijving. Twee weken moeten wachten op verzending, want ze hadden nog niets ontvangen…. Terwijl ik kopie van mijn bankafschrift heb laten zien. Pas na een boos telefoontje hebben ze het verzonden. Dus ook al werken jullie systemen niet goed, mag je wel wat klantvriendelijker zijn.
Hele fijne producten heb last van muizen gehad dat is nu opgelost door muizen plakers zodra maar een voet plak zegge kan in pakken en in container gooien heb hele groepje aangepakt door jullie product heb geen last meer van muizen
Snel geleverd. Goed artikel.
Goed product en fijne en snelle behandeling van mijn bestelling.
Ik ben tevreden omdat het product tijdens de eerste nacht de muis had uitgeschakeld. Ik had deze site eerder moeten raadplegen
Om ca 19.00 uur enkele vliegenmeppers besteld en de volgende dag keurig geleverd.
mooi product en snel geleverd
Al vaker besteld maar het is altijd perfect..
Ik heb al vaker besteld bij AllesTegenOngedierte. Nu ontbrak 1 exemplaar op 100 stuks. Ik mailde uit principe. Het exemplaar wordt direct nagestuurd, tot zelfs werd voorgesteld het bedrag te retourneren. Ik had het product nodig en al in gebruik, dus terugbetaling wees ik af. Het was een product van goede kwaliteit, wat voldeed aan de eisen. De prijs-kwaliteit verhouding is correct. De verpakking was stevig en het pakket was snel bezorgd. Ik ben zoals met mijn vorige bestelling uiterst tevreden. Ik raad dit bedrijf iedereen aan.
donderdagavond besteld en vrijdag al bezorgd. Supersnel!
Mooie muizenvallen, ben ze aan het testen, nog geen suc6.
Grote keuze met fijne correcte uitleg over gebruik van de producten. Snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden van de verloop van de bestelling.
levering op tijd en heeft zijn werk al goed gedaan
Makkelijke site, makkelijk bestellen, snel en goed verpakt geleverd!
Slechte kwaliteit,werkt niet
Alles was goed uitgelegd op de website En ook een zeer goede uitleg van het verzenden van de producten die ik had besteld. En als afgesproken vandaag besteld morgen in huis zeer goede service En ook goede kwaliteit ben tevreden met wat ik heb besteld en doet wat het moet doen. Mvg Andy
Pekelwerk 38
9663AW Nieuwe pekela
AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl