Goede producten en levering snel en correct.
Dit is een nette webwinkel, levert tegen schappelijke prijzen maar hun toeleverancier licht de winkel en klant wel op. Ik kocht "BSI Limaslak koperband 5m". Levensgroot op verpakking en bestelbon staat dat ik 5 meter zelfklevend koperband moet krijgen maar.... wat blijkt? Er zit maar 3,86 meter koperband op de rol... dit riekt naar oplichting waar de webwinkel geen schuld aan heeft maar de fabrikant wel. Als klant voel ik me dan ook bekocht. Er zit bijna 5 meter (4,82 meter) op de rol maar de laatste meter is dat papier en waar geen koperband op zit. Dan had ik net zo goed de 4 meter koperband bij de concurrent kunnen kopen, die is dan uiteindelijk goedkoper. Dikke onvoldoende voor BSI daarom.
eerste maal besteld en was zeer snel en correct
Kippengaas besteld die ik in geen enkele Belgische winkel kon vinden. Twee dagen later al ontvangen. Tevreden van de kwaliteit en snelheid.
makkelijk te vinden wat ik nodig had. Snel en goed geleverd
Goe produkt
Het bestelde de volgende dag ontvangen zoals beloofd. Netjes verpakt. Geen enkel min punt te ontdekken
Ik schrok dat mijn bestelling zo rap geleverd op 1 dag ik had mijn bestelling doorgegeven en mijn vriendin vroeg ook voor te bestellen een 12 u later en alles was er de dag nadien Echt top levering Raad aaan iedereen aan die iets moet hebben voor de beesten Vriendelijke groeten
Werkt perfect
Een overzichtelijke website en snelle levering
Voldoet volledig aan de verwachting
Handig dat je ook het artikel bij ‘t Magazijn in Nieuwe Pekela kunt afhalen. Goede verpakking en prettige services. Artikel voldoet geheel aan wat ik ervan had verwacht.
10+ krijgen ze. Bestellen betalen ontvangen en gebruiken. Heb al 3x hier besteld. Alles goed. Netjes verpakt. Wat wil je nog meer ?!?
we zijn tevreden over de levering en kwaliteit van de producten. Aanrader!
Prima, snel ontvangen, bedankt
Zeer snel geleverd en een heel goed werkend produkt. Prima muizen vangen hiermee
Prima product
Zeer snelle verzending.
Alles tegen ongedierte.nl heeft precies waar ik naar zocht in huis (roofmijt). Alles wordt goed verpakt, en snel geleverd.
Werkt super goed tot nu toe nog geen plantjes kaal gegeten door de familie dlak
De omschrijving van producten zijn goed omschreven.
Alles verliep vlot. Bestellen en leveren , ophangen en de vliegen vliegen er binnen een uur al in. TOP
Verkeerde goederen ontvangen, maar snel de juiste spullen ontvangen! Netjes geholpen!
Pekelwerk 38
9663AW Nieuwe pekela
AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl