De muizenverjager maakt totaal geen geluid en de ingebouwde zaklamp gaat niet uit. Dat gemaild en krijg alleen de vraag of ik de handleiding heb gevolgd. Welke handleiding. Behalve 'plaats batterij in stand-by stand' is er geen handleiding. Het andere spul, wat met een rooklucht muizen zou moeten verjagen(en erg duur is) werkt ook voor geen meter. Muis zit er naast te eten. Bedrijf reageert niet meer.
Werkt perfect
snel en correct
Goede service snelle levering
besteld en de volgende dag in huis. Netjes verpakt
Zaterdags besteld. Maandag bezorgd
Bestel mol klem krijg er twee. Ander komt gewoon niet 10 keer gemail niks
snelle service en snelle reactie bij een vraag
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle service en de snelle reacties op uw vragen. Klanten zoals u maken ons werk bijzonder. Als u in de toekomst nog meer vragen heeft of hulp nodig heeft, staan we altijd voor u klaar!
Levering van muizenvallen was snel. Jammer dat ik nog steeds geen levende muizen heb kunnen vangen
Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat de levering van de muizenvallen snel was. Het spijt ons te horen dat u nog geen levende muizen heeft kunnen vangen. Hier zijn enkele tips die u kunnen helpen: - Zorg ervoor dat de muizenvallen op strategische plekken staan, zoals langs muren of in de buurt van voedselbronnen. - Gebruik aantrekkelijk lokaas, zoals pindakaas of noten, om de muizen te verleiden. - Zorg ervoor dat de vallen op een rustige plek staan, weg van drukke gebieden, zodat de muizen zich vrij voelen om te benaderen. Als u verdere vragen heeft of meer advies nodig heeft, laat het ons gerust weten. We helpen u graag verder!
Muizenval werkt perfect. Diervriendelijk opgelost.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de levering snel was en dat de muizenval perfect werkt. Het is fijn dat u tevreden bent met de diervriendelijke oplossing. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of meer hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Zondag besteld, maandag in huis. Duidelijke service deugdelijk product
Bedankt voor uw enthousiaste feedback! We zijn blij om te horen dat uw bestelling zo snel is geleverd en dat u tevreden bent met onze duidelijke service en het deugdelijke product. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Als u in de toekomst nog vragen heeft of hulp nodig heeft, staan we altijd voor u klaar!
Supersnelle verzending, ruim assortiment en billijke prijzen.
Bedankt voor uw geweldige feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze supersnelle verzending, het ruime assortiment en de billijke prijzen. Uw tevredenheid motiveert ons om onze service continu te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
direct in huis, makkelijk in gebruik en stabiel product
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met het product. Het is fijn dat u het gebruiksvriendelijk en stabiel vindt. Als u in de toekomst nog vragen heeft of meer informatie nodig heeft, staan we altijd voor u klaar!
Kat gevangen
Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat de levering op tijd was en dat u succesvol een kat heeft gevangen. We zijn blij dat ons product aan uw verwachtingen voldoet. Als u in de toekomst nog vragen heeft of hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Gebruik het al jaren geen bloed luizen te bekennen
Bedankt voor uw geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat ons product al jaren perfect werkt en dat u geen bloedluizen meer ziet. Het is altijd fantastisch om te horen dat onze klanten tevreden zijn met de resultaten. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of meer informatie willen, laat het ons gerust weten!
Volgende dag al in huis en na een belletje super goed advies erbij gekregen!!
Hartelijk dank voor uw fantastische feedback! We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze snelle service en het advies dat u heeft ontvangen. Klanten zoals u maken ons werk bijzonder. Als u in de toekomst nog meer vragen heeft of hulp nodig heeft, staan we altijd voor u klaar!
Alles is duidelijk te vinden en beschreven.
Bedankt voor uw geweldige feedback! We zijn blij te horen dat u onze winkel als top ervaart voor het bestrijden van ratten en muizen. Het is fijn dat u alles duidelijk kon vinden en dat de beschrijvingen nuttig waren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!
We hebben een middel tegen houtworm gekocht. Makkelijk in gebruik. Contact met klantenservice gehad en goede antwoorden gekregen op mijn vragen. Zeker aan te bevelen dit bedrijf.
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het middel tegen houtworm en dat onze klantenservice u goed heeft kunnen helpen met uw vragen. Uw aanbeveling betekent veel voor ons! Als u in de toekomst nog meer vragen heeft of verdere assistentie nodig heeft, staan we altijd voor u klaar.
Defect artikel werdt omgeruild , top
Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat het omruilen van het defecte artikel zo soepel is verlopen. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we voor u klaar!
Goede website, overzichtelijk en makkelijk zoeken naar het gewenste artikel. Zeer snelle levering, binnen een dag alles binnengekregen. Zou hier zo weer bestellen.
Bedankt voor uw geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat u onze website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk vond. Het is fantastisch dat uw bestelling zo snel is geleverd. We waarderen uw vertrouwen en kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te zijn. Als u nog vragen heeft of hulp nodig heeft, laat het ons gerust weten!
Bedankt voor uw feedback. We zijn blij dat u tevreden bent. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, laat het ons gerust weten. We helpen u graag!
Muizen en rattenplak gekocht en ze rennen er gewoon overheen Dus ik denk dat het mierenplak is
Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de lijmplaten die u heeft aangeschaft. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn. Het is goed om te weten dat lijmplaten in stoffige of koude omgevingen minder goed kunnen functioneren. Dit kan invloed hebben op de effectiviteit van het product. We raden aan om de platen op een schone, droge en warme plaats te gebruiken voor de beste resultaten.
The order shipped very quickly, which was key in ridding the house of the problem.
Thank you for your feedback! We're thrilled to hear that your order shipped quickly and that it helped you resolve your issue. If you have any further questions or need assistance in the future, please don't hesitate to reach out.
Vlotte levering en nette prijs.
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de levering vlot was en dat u tevreden bent met de prijs. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we voor u klaar. Bedankt voor uw vertrouwen in ons!
Pekelwerk 38
9663AW Nieuwe pekela
AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl