Arjen was zeer flexibel en snel ter plaatse en heeft heel zorgvuldig gewerkt. Prijs kwaliteitsverhouding was helemaal in orde. Ik kan hem aanbevelen. Gr J.Kos
Bestelling ok
Zonder gif toch effectief ratten bestrijden.
Prima product dat volledig aan de verwachtingen voldoet. En snelle levering.
Alles supersnel verstuurd en de vallen werken perfect en diervriendelijk
Al bij het "zien" van de klemmen vliegen de mollen de tuin uit !
De producten waren goed geprijst, goed verpakt, snel geleverd en alles was in 1 keer goed. Zeer tevreden.
Snel geleverd duidelijke uit leg. Alleen nu hopen dat werkt duurt drie weken ongeveer dus duimen maar
Als de klep van de val dichtslaat, snijdt die een stuk van de staart van de muis af. Twee vallen; 2x hetzelfde probleem. Niet aanbevolen
Ik heb probleem met muizen. Product besteld en ontvangen. Conform gebruiksaanwijzing geplaatst en lijkt er op dat het werkt, nog even afwachten.
Niets op aan te merken
Plaatje komt niet overeen met de werkelijkheid. Hierdoor te weinig mos weg van Pokon waardoor ik opnieuw verzendkosten moet betalen.
Makkelijk te bestellen , snelle levering
Goede ervaring en snelle levering van goederen
Goed product en netjes op tijd geleverd.
Te laat ontvangen
Wat de reden ook is, een berichtje naar een klant op het moment dat iets niet verstuurd kan worden op de verwachte datum, met de reden en een mogelijke oplossing, zou fijn zijn. Ik bestel geen bestrijdingsmiddelen, omdat ik volgende week een muis in huis verwacht.
Overzichtelijke site, gekend betaalsysteem, mails over stavaza pakket, levering de dag na bestelling en op een zaterdag.
Mijn bestelling was toch niet op voorraad en daar moet je dan zelf voor bellen omdat het niet word bezorgd zoals gemeld. Als ze zelf even een mailtje sturen komt het beter over
Na het plaatsen van de order en ontvangst van de orderbevestiging bleef het overdovend stil… Meer dan 3 weken heeft het uiteindelijk geduurd, voordat ik de door mij bestelde diervriendelijke muizenval ontving. Wanneer men last heeft van een plaag is dat doorgaans accuut en een levertijd van 3 weken zeer onwenselijk. Een goede webshop informeert klanten daarover zodat er een overweging gemaakt kan worden om te wachten of de order te annuleren en elders te bestellen. Na 3 weken gerappelleerd waar de order bleef, waarna men met informatie over de brug kwam. Ook daarna werd de levering toch nog een dag later dan toegezegd verzonden. De muizen zijn u dankbaar, ik een stuk minder …..
Is een goed en snel bedrijf
Reeds 6 dagen in gebruik. De muizen lopen er omheen
Niks op aan te merken.
Geen gedoe, prima webshop
Pekelwerk 38
9663AW Nieuwe pekela
AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl