mooi product
Eerste bestelling, snel ontvangen.
Na bestellen volgende dag geleverd
Een geweldige val, de dag na bestelling ontvangen en heel eenvoudig in gebruik en in elkaar te zetten. Hij staat nu 4 nachten en ik heb al 5 ratten gevangen. Nu de marter nog zodat de kippen weer veilig zijn.
Geleverd zoals verwacht
De muizen die erin trappen zijn binnen no time los
super
- Goede prijs/kwaliteit - Overzichtelijke website met duidelijke uitleg - Vlotte levering
Snelle levering, goede producten
Muis maakt zich meteen los, slecht advies
Originele beoordeling
Muis maakt zich meteen los, slecht advies
Heel goed geregeld allemaal. Goed ingepakt en snel geleverd. Met muizenvergif is dat wel nodig.
Levering op tijd Levering klopt
Ik heb leef vallen besteld en die geur dingen van jullie website. 10 stuks, maar ze staan er nu een week en hebben nog niks gevangen. Wel zie ik de muizen lopen en hoor ik ze soms aan iets kraken.
Correct
Snelle levering tegen een goede prijs
Snelle levering en goed materiaal
Zeer snel bezorgd,en voldoet zoals beschreven
Ik heb om 22:00 uur besteld en de volgende ochtend had ik het pakket al en dat is fijn! Zeker als he net ontdekt hebt dat je muizen hebt!
Kakkerlakkenval nog niet gebruikt. Het lijkt gelukkig te blijven bij 1 kakkerlak.
Bestelling zondag geplaats . Maandag middag binmen .
Werkt zeer snel met de afhandeling top
Groot assortiment, Billijke prijzen, Snelle levering.
zeer praktisch
Pekelwerk 38
9663AW Nieuwe pekela
AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl