Prima product snel geleverd
Zit met een rattenprobleem jammer genoeg achteraan in huis en in de kelder, maar door de doorgang te blokkeren denk ik dat ze nu niet meer binnen zitten. Voor de zekerheid de val toch drie dagen laten staan in de kelder, was zeer gemakkelijk om te installeren ondanks dat er geen instructies bij zaten, maar tot zover nog geen rat gevangen. Val lijkt correct te werken na uitproberen. Supersnelle levering vanuit buurland Nederland: de volgende dag reeds in huis!
Produkt werkt goed
Fijne shop, makkelijk bestellen en vlot geleverf.
Muizen klemmen besteld en die kwamen snel binnen. De lokstof zit op een plek waar de muis wel de val af moet maten gaan. Top. De eerste dag al drie muizen.
Bestelling werd zonder gebruiksaanwijzing ontvangen. Telefonische info leverde matig gebruik informatie mbt plaatsing lokvoer.
Rap en efficient
Makkelijke site om te bestellen tegen goede prijzen en ook nog eens super snel bezorgd.
Mijn muizenvanger staat hier nu al 5 dagen, met elke dag een ander menu maar de muis negeert hem. We hebben het ook al verplaatst, steeds op de wandelweg van de muis. De muis zelf loopt hier dartel rond terwijl wij eten in de keuken of lezen in onze veranda. Daags vóór levering hadden we een stukje kaas op de grond gelegd en die was zó weg. Maar het is een Belgische muis...
Perfecte rmen snelle levering! Aanrader!
Vandaag besteld, morgen in huis, rapper kan het niet. Dank je wel
nog geen muis/rat gevangen maar komt nog wel hopelijk
Het probleem met de vallen werd goed opgelost door het bedrijf. Top
Originele beoordeling
Helaas werkt de muizen val niet. Muis kan op het klepje staan maar die gaat niet dicht.
2 muizenvriendelijke vangkooien besteld voor een geweldig lage prijs. Mooi product en snelle levering.
Prima service. Goede prijs
Goede prijs/kwaliteit, vlotte communicatie i.v.m. verzending en correct produkt.
Snelle levering van de bestelde producten
Alles netjes geleverd en top produkten.
Tevreden van de prijs en snelle levering
Goede zaak
Binnen 1 dag was bestelling geleverd. Molvallen meteen geplaatst en meteen raak na 2 dagen. Mol gevangen.
goed, ik noteer alvast voor nieuwe bestelling(en)
Alles was binnen 2 dagen dood
Pekelwerk 38
9663AW Nieuwe pekela
AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl