Goede kwaliteit snelle service

tevreden

bestelling snel geleverd en vlotte communicatie, ik blijf klant

• Klantenservice

Dat het product van slechte kwaliteit bleek te zijn, maar de houding ten opzichte van de klant was g

De indrukken van de winkel zijn tweeledig. Aan de ene kant werkt het product dat mij is verkocht (een wespenval) helemaal niet, en zelfs na het vervangen van het vulmiddel is er geen enkele wesp in de val gevlogen. Aan de andere kant stuurde een medewerker van het bedrijf mij na mijn klachten gratis nog een pot met een ander toppingmiddel (wat ook zinloos bleek te zijn). Het resultaat is dat het product van slechte kwaliteit bleek te zijn, maar de houding ten opzichte van de klant was goed.

• Levering N.v.t.

Bestelling niet compleet geleverd

De bestelling was op tijd. Echter ontbraken gebruiksaanwijzingen bij de verschillende producten en zijn er geen sleutels bij de voerdozen geleverd.

Zeker goed

Een word. Perfect

Proficiat

Alles is dik in orde!!!!

• Klantenservice

Prima info over bezorging!

Goede info en actuele updates over de bezorging van mijn bestelling!

Goed geregeld

Correct en snel.

Snelle en correcte verzending.

Die zijn echt nep!

Heel slecht bedacht en lijkt echt klein! Al paar dagen werd kaas meegenomen door muis maar val werkt niet!

• Website N.v.t.

Het werkt heel goed.

Het werkt heel goed, je moet het inderdaad wel verzwaren met een 2 euro munt. Fijn dat het diervriendelijk is.

• Klantenservice

Zeer voordelig, zeer snel geleverd!

Ik had 2 rattenvallen besteld. Vanwege de lage prijs had ik eerst geen hoge verwachtingen. Maar toen ik ze uit de doos haalde was ik verrast door de professionele kwaliteit en afwerking! 's Avonds geplaatst en een paar uur later had ik reeds zo'n kleine crimineel gevangen :-)

• Klantenservice N.v.t.

Perfect snelle levering wat we zeer waarderen,.dankjewel.

Snel geleverd wat in dit geval nodig was.

Super snelle bezorging!

Perfect & snel ik heb alleen zelf het een en ander verkeerd besteld maar gelukkig heb ik 2 maanden de tijd om te retourneren wat erg fijn is!

Alles in orde

Duidelijke website met de nodige informatie over de producten. Bestellen en betalen is eenvoudig en producten worden geleverd op meegedeelde tijdstip.

ALLES PIEKFIJN VERLOPEN

super service

• Klantenservice

Snel geleverd en succesvol gevangen

De vangkooi was snel geleverd en voelt heel solide. Ik heb de volwassen rat in 3 dagen kunnen vangen. Wel jammer dat er geen beschrijving bij zat.

• Klantenservice

Duidelijke uitleg op de site, goede prijs en alles netjes verpakt

Duidelijke uitleg bij alle artikelen, goed overzicht De prijs is heel goed Snelle levering

• Klantenservice

Lekker snel verzonden. Mottenvalletje doet zijn werk. Het had kleiner verzonden kunnen worden. Ipv een doosje had het dit keer misschien zelfs in brievenbus post gepast.

• Klantenservice

pakje tot op heden nog niet aangekomen

Pakje nooit aangekomen

• Klantenservice

Miste bij de bestelling een onderdeeltje

Het onderdeel heb ik na een mailtje twee dagen later ontvangen, perfect geleverd. Handleiding van een val stond op de website echter niet erg duidelijk maar alles toch gelukt. Helaas was de rat reeds dood dus geen ervaring of de val goed werkt. De toekomst zal het leren!

Snelle bezorging, netjes verpakt

Lijmplanken besteld, nog niet gebruikt, want in de lijmplanken die er al stonden zit nu niks meer. Het werd snel bezorgd en ze zitten netjes per stuk verpakt. Ik vind ze wel wat klein, maar als ze doen wat ze beloven, dan ben ik heel blij!

correct, snel en goede prijs / kwaliteit

correct, snel en goede prijs / kwaliteit

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

+31 85 065 5452

Over AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl