eerste ervaring
Makkelijk om te kiezen in het grote aanbod Snelle en makkelijke bestellen Wel dure verzendkosten in verhouding tot het type producten.
Snelle levering.
Nu een week het apparaat gebruikt ( rattenval) Deze slaat elke dag dicht zonder iets gevangen te hebben. De leverantie etc. Was wel prima volgens afspraak
Gekochte product werd zeer snel vertuurd, maar was helaas defect. Één telefoontje en er werd direct een nieuw vervangend product toegestuurd.
Producten zijn naar verwachting en perfecte levering
Snel en netjes geleverd, goed product in de winkel duurder. De tekenpen met lamp schijnt precies op de plek waar het omgaat. De lamp is een aanwinst op het product vooral bij honden met lang haar. Geen tweede paar handen nodig om bij te schijnen.
We hebben de muis gevangen!
Heb de muizevallen ontvangen maar nog niets gevangen helaas. Ka zijn dat de muis al gevlogen is.
ok !
Bestelling naar verwachting en goed afgehandeld. Prima service!! Top bedrijf houden zo.
Snelle levering, goede prijs
goede materialen en een snelle service
Snelle levering, producten zoals afgebeeld
Could have been 10/10 for the seller, but PostNL made a terrible job. They started by notifying several delivery appointments with changing times. In the end, they never came up. They pretended we were not at home, which is a lie as we spent the whole day in our appartement without anyone ringing the intercom. Then they notified that they had dropped the parcel at a point of sale, to which we went several times for nothing because the parcel was not there. It is only 3 days later that we were finally able to get our parcel.
Snelle levering en alles netjes verpakt
Inderdaad zeer snelle levering. Nog even wachten om het product te beoordelen: muisjes hebben geen zin meer in chocolade... Diervriendelijke muizenval was wel goedkoper dan elders.
deftige producten prijs/kwaliteit
Mijn artikelen waren wel snel klaar gemaakt voor verzending maar heel klungelig ingepakt. Vandaar waarschijnlijk dat ik tot drie keer toe het bericht kreeg van post NL dat het een dag later zou komen.
Site is verder prima. Verzending via PostNL is waardeloos. Aankomst zou zaterdag 2/9 plaatsvinden smiddags. Daarna mail dat het later die middag zou worden. Daarna mail voor 22:00. Daarna mail dat pas na het weekend zou worden en niet meer op huisadres maar bij afhaalpunt. Zaterdag middag tevergeefs gewacht thuis Uiteindelijk dinsdag 5/9 afgeleverd bij gamma. Geen reden opgegeven door PostNL. Ook van hen geen reactie ontvangen op twee klachtreacties. Advies: neem andere bezorgdienst!!!
overzichtelijk, snel geleverd en een afhaalpunt kortbij, kortom een heel fijne website.
Goede prijs/kwaliteit
Alles is zo als het beschreven is en ook nog heel snel bezorgd!
Pekelwerk 38
9663AW Nieuwe pekela
AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl