Top product

'Savonds besteld, volgende dag al in huis. Lichtgewicht brander die precies doet wat die doen moet. Alle onkruid is weg en alles weer strak. Ik ben zeer tevreden

• Website N.v.t.

Alles in orde

Eerste keer besteld via deze website maar alles werd snel en correct behandeld

• Klantenservice N.v.t.

voornaamste was voor mij dat de levering op tijd hier was

produkt heeft een goede werking ben zeer tevreden dan u

Mooie/goede Website

Snelle levering , nette prijzen

Goede ervaring.

Bestellen ging gemakkelijk en vlot, snel verzonden en vlot geleverd. Aanrader!

• Klantenservice

Alles geleverd zoals besteld. Ook de volgende werkdag zoals beloofd.

• Klantenservice N.v.t.

zeer goede ervaring met fruitvliegval

ik heb mij bij jullie een fruitvliegval besteld van vapona,,amaai deze werkt geweldig,,ze plakken er allemaal aan,werkt zeer goed en effectief,heb mij nog 1 besteld,mvg

• Klantenservice

Snel geleverd nette prijs.

Snel en gemakkelijk

Vlotte levering

Duidelijke site, snel.

• Klantenservice

Ik heb van die muizenplankjes die al plakken gehaald. Top product binnen een half uur had ik de muis al te pakken. Hiervoor dure muizen vallen niks hielp. Wat ik wel jammer vind zijn de prijzige verzendkosten. Maja als ik terugkijk hoe snel ik die muis te pakken had. Is het het waard geweest. Zat trouwens ook netjes verpakt in een doos en anoniem. Mocht de doos afgeleverd worden bij de buren hoeft niemand te weten dat je muizen hebt

Slecht, krijg verkeerde producten

Slecht, krijg verkeerde producten en producten die ook ver over tijd zijn (tht eind juli in augustus ontvangen) of over tijd zijn op de dag van ontvangst. Ondanks dat we foto's opsturen van de doosjes blijven we verzoeken krijgen voor het opsturen van foto's. De ene medewerker is ook veel meer service gericht dan de andere. Ik heb in totaal 5 sets van bio buxusmot free besteld, dus voor een bedrag meer dan euro 65,96 per stuk, dus ruim over de 300 euro en dan doen ze moeilijk over de zending van een abusievelijk toegezonden doosje mottenballen ipv kogels met sluipwespen voor de buxusmot die ook nog een keer ver over datum zijn en dan heb ik het nog niet eens over de andere doosjes met kogels met sluipwespen die over de datum of zeer dicht bij de tht datum zijn. Ik vind dit eigenlijk schandalig.

verwarrend

bestelling vlot afgehandeld, maar het is verwarrend dat ik soms mails krijg van alles tegen ongedierte .nl en dan pakjes opgestuurd krijg van online winkelstraat. Waarom niet gewoon alles onder dezelfde naam?

Correcte levering

Correcte levering en materialen

• Klantenservice

Zeer uitgebreid aanbod en probleem snel opgelost

Goede produkten, tegen prima prijzen. Verkeerde levering snel opgelost.

• Klantenservice

Ziet er goed uit. Simpel en eenvoufig in te stellen.

Nog niet gebruikt. Ben niet op de lokatie wzzr hij gebruikt moet worden.

betrouwbaar

gevonden wat ik zocht

• Klantenservice

goed product en snelle verzending

op zondag avond kwam er s'avonds een muis binnen door de open achterdeur, en gelijk plakkaarten besteld en deze waren dinsdag gelukkig al binnen, had dezelfde dag al de muis gevangen erg goede kwaliteit plakkaarten.

• Klantenservice N.v.t.

Bedrijf doet dit uitstekend.

• Klantenservice

Heb nog geen muis gevangen. Val gaat wel dicht maar zit er dan geen in. Blijven proberen

Werkt van geen meter

Ik heb een enorme muizenplaag in huis. Ik heb hier een muizenval gehaald voor meerdere muizen. Verschillende locaties en lokmiddelen geprobeerd maar hoewel ik continu de beestjes ze rondrennen over de vloer en naast de val lijkt het dat ze niet weten hoe de val werkt. De opening is te klein voor ze om te denken, hé, ik kan hierin. Dus met 20+ muisen eromheen lopend heb ik na ruim een week nog helemaal niets gevangen.

Werkt niet

Genoeg voer er in gedaan de muizen gaan er in en ook weer uitl

• Website N.v.t.
  • Levering N.v.t.

Goed apparaat

Na twee dagen geen marters meer onder de dakpannen

• Klantenservice

Snel geleverd, goed verpakt en tegen aantrekkelijke prijs.

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

+31 85 065 5452

Over AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl