Snelle levering.

• Klantenservice

Alles naar wens. Het muisje reageert helaas niet op de humaine trap die ik besteld heb, dus moet ik iets anders bestellen. :) gelukkig is de service hier uitstekend.

• Klantenservice

Lijmvallen snel geleverd en ze werken heel goed tegen ratten.

Heel stevig lijm. De ratten blijven eraan plakken en komen niet meer los. Heb er meerdere ratten mee gevangen binnen enkele dagen. Ook heel mooi dat ik mijn bestelling de volgende dag al had ontvangen.

Gemakkelijk besteld Vlug ontvangen Top product

Geen gebruiksaanwijzing mee geleverd

Klantenservice dame deed zo genaamd vriendelijk. Maar was uiteindelijk onplezierig en gaf na de uitleg aan verder geen tijd te hebben door snel standaard ongemeent prettige dag te zeggen.

• Klantenservice

Goed product en doet wat het beloofd

Het is ongelooflijk hoeveel vliegen je vangt met deze flyzone in zo’n korte tijd.

Correcte levering

Goede service …goed product

Keurig in orde

Netjes geleverd. Keurig in orde.

Snel verzonden

Goede kwaliteit muizenval en erg snel ontvangen! Top

Snel en netjes

Snelle levering.

Hele snelle bezorging

Uk kreeg op een zondag al meteen een reactie dat ze bezig waren met inpakken. De volgende dag ontvangen.

• Website N.v.t.
  • Klantenservice N.v.t.

Snelle levering tegen een zeer concurrerende prijs

Gegoogled naar milieuvriendelijke onkruidverdelger.., hier was de prijs 40% lager dan het duurste dat in de lijst stond. Besteld en de volgende dag netjes geleverd Zal zeker weer bestellen mocht ik weer wat nodig hebben.

Tevreden

Tevreden

• Klantenservice N.v.t.

Goede prijzen, snelle levering, goed verpakt

Ik vond een goede aanbieding voor de vliwgenval op deze website. De productpagina geeft voldoende toelichting op het product. De prijs was een stuk beter dan op andere websites. Afrekenen ging. Vlot, bevestiging was meteen binnen en producten werden snel verzonden. Kreeg het goed verpakt en snel. Prima service. En de vliegen al werkt PERFECT met lauwwarm water. Na een paar dagen al een boel dode vliegen in de val.

• Klantenservice

Snelle goede levering heb al wat muizen mee gevangen

Product voldoet helemaal

Product is helemaal top, met twee dagen al succes. Alleen een mail met track en trace was handig geweest.

Prima verlopen

Snel geleverd, netjes verpakt. Bestellen ging simpel

perfect en snelle levering

perfect en snelle levering

• Klantenservice

Het product is prima precies wat ik er van verwachte

• Klantenservice

Bestelling geplaatst, na een week geen enkel bericht

Ik heb een bestelling geplaats op 27 juli van een bedrag van : 26,39, niet al te groot maar ik heb niks ontvangen en geen enkele bevestiging van mijn bestelling ik heb enkel deze mail voor het beoordelen van de service. Nou dan is het zeker geen 10

Zeer tevreden.

Zeer goed product tegen muggenlarven besteld en zeer snel geleverd.

goede muizevallen

de enkele vallen zijn perfect , echter de muizevallen 2 in 1 zak,daar mag de opening van het plastic kaasbevestiging wel iets groter. nu kan er niet veel aan bevestigd worden

Prima produkt

Goed de verhouding instructie opvolgen en het onkruid verdwijnt en er komt een mooi grasveld voor terug.

Snel besteld en geleverd

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Het enige wat miste is een opvulling in de overdoos. Artikel was niet beschadigd maar rammelde in overdoos.

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

+31 85 065 5452

Over AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl