Ondanks dat communicatie ( mail) niet goed verliep, heb ik het gevoel dat HTB, Erik eigenlijk, heel vriendelijk, behulpzaam en meedenkend voor de klant zijn. Netjes, ondanks alle drukte! Gr. Lav
Erg bedankt Lav voor de mooie beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Zeer nette dame aan de chat en daarna aan de telefoon! Keurig conform afspraak teruggebeld! Wisten precies te vertellen wat ik na mijn uitleg moest hebben. Super snelle levering Een dikke 10
Erg bedankt Bart voor de mooie beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Prima service.
Erg bedankt Simon voor de mooie beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Keurig te woord gestaan en snel terug gebeld.
Erg bedankt Herman voor de mooie beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Zijn accuraat en zijn deskunig
Erg bedankt Gerrit voor de mooie beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Korte lijnen, meedenken met klant.
Erg bedankt Anton voor de mooie beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Duidelijke site en snel/goed geleverd. Prima prijs
Erg bedankt Dennis voor de geweldige mooie beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Snelle en behulpzame mensen.
Bedankt Decha voor de geweldige mooie beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Niet altijd éénvoudig de juiste ref. van wisselstukken te vinden. Maar geen probleem, effen bellen, en er wordt een tekening via mail toegestuurd. 2 uur later werden de stukken al verzonden, de volgende dag geleverd. Prima. Misschien de site nog wat verder ontwikkelen en foto's aanvullen.
Erg bedankt Stephane voor de geweldige mooie beoordeling. We zijn bezig met een nieuwe Webshop en hopen deze binnenkort online te gaan zetten, Hopelijk gaat bestellen nog eenvoudiger ! Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Goede service en snelle verzending.
Ik had onderdelen (tijdschakelaar en kruimellade) besteld voor mijn tosti apparaat en deze paste niet helemaal. Ik kon mijn tosti apparaat opsturen en hij heeft het helemaal passend gemaakt en hij werkt weer. Hiervoor zijn geen kosten in rekening gebracht, service van de zaak.
Erg bedankt Esther voor de geweldige mooie beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Duidelijke informatie en heldere communicatie
Erg bedankt Eduard, voor de mooie beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Erg bedankt Mischa voor de mooie beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Onderdelen welke niet in de webshop stonden via mail kunnen bestellen en zeer vlot geleverd. Erg behulpzaam.
Erg bedankt Hendrik Jan voor de mooie beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Kwaliteit en snelheid
Erg bedankt voor de mooie beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Goeiemorgen, Mijn pitco sg 18 werkte niet meer, en toen vond ik op internet de site htb emmen, ik belde ernaar en kreeg Eric aan de telefoon en legde mijn probleem uit , Eric zei wat ik moest vervangen en waar ik op moest letten en door zijn uitleg en instructies en de wisselstukken werkt mijn friteuse terug prima!! Dus duizendmaal dank aan Eric voor de moeite want heb heb hem toch zeker tien keer gecontacteerd . Dus voor mij een topscore, kan niet beter !! mvg Traiteur Moerman
Erg bedankt Thomas voor de erg mooie beoordeling. Wij wensen jullie natuurlijk veel frituurplezier met de gerepareerde Pitco SG18. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Goed advies, onderdelen na 3 werkdagen binnen.
Erg bedankt Peter voor de mooie beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Had een koffie machine gekocht bij Eric, netjes geleverd. Maar bij aansluiten bleek dat de machine niet werkte. Eric heeft de auto genomen en 300 km enkele reis gereden om een andere machine te brengen, top service!
Erg bedankt Stefan voor de mooie beoordeling. Wij wensen jullie natuurlijk veel koffieplezier met de nieuwe machine. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Onderdeel besteld, betaald en meteen de volgende dag in huis, duidelijke beschrijving en goede foto's
Erg bedankt Rik voor jou beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Ik ben heel tevreden over uw servce
Erg bedankt Henrik voor jou beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
werd goed te woord gestaan en correct snel geholpen
Erg bedankt Gerard voor de mooie beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Ik had een onderdeel nodig voor een koffie apparaat, kon deze makkelijk vinden op de web site, makkelijk besteld en betaald waarna het onderdeel een paar dagen via de post geleverd is. Perfect, snel en betaalbaar. Prima bedrijf om zaken mee te doen.
Erg bedankt Jeroen voor de mooie beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Snelle en goede service
Erg bedankt Fam. Westra voor de erg mooie beoordeling en de koffie met uitsmijter die ik heb mogen eten tussen de middag. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
In een woord; Top. Een bedrijf dat meedenkt met de klant.
Erg bedankt Ite voor de erg mooie beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Goede afhandeling
Na telefonisch contact met u te hebben gehad bleek het onderdeel reeds aan u geleverd te zijn om 12:35. Wij zijn uiteraard blij dat u het element voor u koffiemachine heeft ontvangen en deze weer perfect werkend kunt gebruiken. Uiteraard helpen wij u graag weer in de toekomst.
Originele beoordeling
Verzending kan van mijn part wat sneller!