Correct

Ondanks dat communicatie ( mail) niet goed verliep, heb ik het gevoel dat HTB, Erik eigenlijk, heel vriendelijk, behulpzaam en meedenkend voor de klant zijn. Netjes, ondanks alle drukte! Gr. Lav

Keurig behandeld

Zeer nette dame aan de chat en daarna aan de telefoon! Keurig conform afspraak teruggebeld! Wisten precies te vertellen wat ik na mijn uitleg moest hebben. Super snelle levering Een dikke 10

Goede service, snel geleverd!

Prima service.

Zeer vriendelijk

Keurig te woord gestaan en snel terug gebeld.

deskunig

Zijn accuraat en zijn deskunig

Klantgericht

Korte lijnen, meedenken met klant.

Prima prijs duidelijke site

Duidelijke site en snel/goed geleverd. Prima prijs

Top geholpen

Snelle en behulpzame mensen.

Grote keuze wisselstukken en prima service

Niet altijd éénvoudig de juiste ref. van wisselstukken te vinden. Maar geen probleem, effen bellen, en er wordt een tekening via mail toegestuurd. 2 uur later werden de stukken al verzonden, de volgende dag geleverd. Prima. Misschien de site nog wat verder ontwikkelen en foto's aanvullen.

Goede service en snelle verzending.

Geweldig!

Ik had onderdelen (tijdschakelaar en kruimellade) besteld voor mijn tosti apparaat en deze paste niet helemaal. Ik kon mijn tosti apparaat opsturen en hij heeft het helemaal passend gemaakt en hij werkt weer. Hiervoor zijn geen kosten in rekening gebracht, service van de zaak.

Zeer correct

Duidelijke informatie en heldere communicatie

Zeer goede en vlotte service!

Onderdelen welke niet in de webshop stonden via mail kunnen bestellen en zeer vlot geleverd. Erg behulpzaam.

Kwaliteit en snelheid

Sublieme service

Goeiemorgen, Mijn pitco sg 18 werkte niet meer, en toen vond ik op internet de site htb emmen, ik belde ernaar en kreeg Eric aan de telefoon en legde mijn probleem uit , Eric zei wat ik moest vervangen en waar ik op moest letten en door zijn uitleg en instructies en de wisselstukken werkt mijn friteuse terug prima!! Dus duizendmaal dank aan Eric voor de moeite want heb heb hem toch zeker tien keer gecontacteerd . Dus voor mij een topscore, kan niet beter !! mvg Traiteur Moerman

Op een vriendelijke manier goed geholpen.

Goed advies, onderdelen na 3 werkdagen binnen.

Fantastische service!

Had een koffie machine gekocht bij Eric, netjes geleverd. Maar bij aansluiten bleek dat de machine niet werkte. Eric heeft de auto genomen en 300 km enkele reis gereden om een andere machine te brengen, top service!

gewoon Goed

Onderdeel besteld, betaald en meteen de volgende dag in huis, duidelijke beschrijving en goede foto's

Ik ben heel tevreden over uw service

Ik ben heel tevreden over uw servce

alleen maar positief

werd goed te woord gestaan en correct snel geholpen

HTB Emmen is gemakkelijk onderdelen uitzoeken, betaling en snel van levering

Ik had een onderdeel nodig voor een koffie apparaat, kon deze makkelijk vinden op de web site, makkelijk besteld en betaald waarna het onderdeel een paar dagen via de post geleverd is. Perfect, snel en betaalbaar. Prima bedrijf om zaken mee te doen.

Goede en snelle service

Snelle en goede service

Geweldige service met passie voor het vak

In een woord; Top. Een bedrijf dat meedenkt met de klant.

Prima levering goed verpakt

Goede afhandeling