Mooie kleren
Hi Brandine, Dank je wel! Fijn dat je de kleding mooi vindt. Hopelijk tot snel!
Hi Annie, Dank je wel! Fijn om te horen dat je tevreden bent! Hopelijk tot snel!
Alles is naar wens verlopen
Hi Yvonne, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor je review en hopelijk tot snel!
snelle levering goede maten mooie producten
Hi Joke, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel was, de maten goed passen en je tevreden bent met de producten. We hopen je snel weer te verwelkomen!
De kledinglijn van Nicolette zit erg goed en valt mooi. Ook werd er heel snel geleverd. Dus erg tevreden!
Hi Karin, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kledinglijn van Nicolette Kluijver! We zijn blij dat de pasvorm goed is en de levering snel was. Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn!
Netjes geleverd en mooie spullen blij mee!
Hi Anita, Wat fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling! Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Zal zeker vaker bestellen
Hi Tiny, Wat geweldig om te horen! We kijken ernaar uit je vaker te mogen verwelkomen. Bedankt voor je vertrouwen en tot snel!
heel mooie producten mooie prijs en snel geleverd
Hi Joke, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de producten, de prijs en de snelle levering. Hopelijk tot snel!
Product zoals omschreven, snel geleverd. Prima service.
Hi Marion, Bedankt voor je fijne review! We zijn blij dat alles naar wens was en dat je snel je product ontvangen hebt. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!
Goed geholpen en aanbod is echt steeds leuker!
Beste, Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent! We doen ons best om het aanbod steeds te vernieuwen en leuk te houden. Bedankt voor je positieve review en hopelijk tot snel!
Ik winkel graag voor mijn twee dochters bij terstal. Goede prijs kwaliteit verhouding
Hi Paola, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankopen bij Terstal! We doen ons best om altijd goede prijs-kwaliteit te bieden, voor jou en je dochters. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen!
Bestellen gaat altijd makkelijk en snel in huis!
Hi Daantje, Bedankt voor je fijne review! We zijn blij dat het bestellen altijd soepel verloopt en je snel je bestellingen in huis hebt. Hopelijk tot snel!
Fijne website, makkelijk te bestellen
Hi Priscilla, Wat fijn om te horen dat je de website gebruiksvriendelijk vindt! We doen ons best om het bestelproces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bedankt voor je review!
Leuke kleding , leuke prijzen
Hi Jolande, Dank je wel voor je positieve review! Fijn dat je onze kleding en prijzen leuk vindt. We hopen je snel weer te verwelkomen!
Snel verzonden en ontvangen
Hi Anne, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de verzending snel was. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Terstal.nl heeft een duidelijke overzichtelijke website. Levering was snel. Dus geweldig.
Beste, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We doen ons best om de website gebruiksvriendelijk te maken en de levering snel te laten verlopen. Bedankt voor je positieve review!
Leuke verrassende collectie en altijd verrassend goed in de prijs!
Hi Monique, Wat een mooie review, dank je wel! Fijn dat je onze collectie zo waardeert en blij bent met de prijs-kwaliteitverhouding. We doen ons best om je steeds te verrassen!
Snelle afhandeling goed product
Hi Albert, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en goed is verlopen. Veel plezier met je product en hopelijk tot snel!
Fijn personeel goed geholpen
Beste, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je goed geholpen bent door ons team. Hopelijk zien we je snel weer!
Ze hebben leuke kleding voor leuke prijzen. Soms lijkt een dezelfde artikel in een ander kleur afwijkend te zijn in maten maar je kunt makkelijk ruilen in de winkel. Ter stal krijgt geen 5 sterren van mij omdat ik voor een retour 5 euro moet betalen. Dat vind ik echt geen goede service. Hierdoor merk ik wel dat mij hindert om aankopen te doen.
Beste, Bedankt voor je eerlijke feedback! Fijn om te horen dat je onze kleding en prijzen leuk vindt. We begrijpen dat retourkosten een punt van aandacht kunnen zijn. Het retourneren kan ook altijd in het dichtstbijzijnde filiaal, dit is kosteloos. Hopelijk mogen we je weer verwelkomen in onze winkel of webshop!
Altijd aardige en behulpzame dames als personeel, leuke acties, fijne levering, goed retourbeleid
Hi Brigitte, Wat een mooie review, dank je wel! We zijn blij dat je onze service en acties waardeert. Ons team doet altijd hun best om klanten goed te helpen. Hopelijk zien we je snel weer!
2 pakken gekocht van Nicolette Kluyver van Travelstof zit heerlijk goede stof die niet kreukt zit perfect zo blij mee!!
Hi Marja, Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met de Travelstof pakken van Nicolette Kluijver! Ze zitten inderdaad heerlijk en blijven mooi zonder te kreuken. Veel plezier ermee en bedankt voor je fijne review!
Fijn als er ook mode is voor grote maten.
Beste, Bedankt voor je feedback! We streven ernaar om mode toegankelijk te maken voor iedereen en nemen je opmerking mee. Hopelijk vind je in de toekomst iets dat perfect bij je past!
Ik vind de travelstof lijn geweldig en mooie kleuren en de keuze uit de verschillende modellen.
Hi Sylvia, Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze Travelstof collectie. We doen ons best om een mooie variatie aan kleuren en modellen aan te bieden. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel!
Snel en netjes
Hi Miranda, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk zien we je snel weer terug
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo