Mooie aanbieding en snel geleverd.

Zag online een mooie sale-aanbieding; besteld en zeer snel geregeld. Artikelen bevallen goed; mooie kleding voor een kleine prijs.

Heel prettig ervaring.

Servicegericht personeel, handelde mijn retournering heel prettig af.

Geweldig.

Ze zijn altijd behulpzaam en vriendelijk. Ook als je iets besteld.

Ruim retourbeleid altijd scherpe prijzen

Mooie collectie en betaalbaar en snelle perfecte levering.

Zoals altijd ben ik blij met ter Stal

Moet wel goed zoeken in de winkel maar personeel is zeer behulpzaam.

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Mooie spijkerbroeken die ook nog eens lekker zitten

Wel ok

Kwaliteit kleding niet best

Snel bezorgd, goede service.

Bestellen en bezorgen ging vlot. Ook retourneren in de winkel was snel en prettig. Fijne winkel.

niet tevreden

had mijn truien online besteld, en na 12 dagen was de bestelling er eindelijk,vond dat wel lang duren,ook na uitleg waaarom.Daarna ook gelijk na passen de truien in de winkel retour gebracht, de armen waren veel te lang en de lengte vee te kort die kwam net niet op mijn de hoogte van mijn heupen uit, dat zit niet lekker.helaas.

Goed makkelijk

Makkelijk bestellen en snel binnen

Makkelijk fijn en altijd goed

Makkelijk te bestellen en altijd blij de producten

Goede service Betaalbare prijzen

Mooie kleding

Mooie kleding, het is alleen lastig inschatten qua maat en mijn zoons konden niet beslissen “ twijfelaars” Ik kan niet naar de winkel momenteel om te ruilen. Dus heb daarom een groot deel terug gestuurd.

Makkelijk te bestellen. Snelle levering.

Ik heb precies gekregen wat ik besteld heb. Vr groet Marijke

Altijd behulpzaam

Fijne winkel. Netjes en geordend.

Niet altijd snel helaas

Goede service meestal

Een enkele keer gaat er wat fout bij de bestelling

uitstekend

Producten snel en goed verpakt geleverd. Goede kwaliteit zoals ik had verwacht.

Hele goede ervaring

Snel geleverd en toen ik iets terugstuurde, werd dit heel snel verwerkt en kreeg het geld supersnel terug! Echt top!

Prettige website en overzichtelijk

De website ziet er goed uit! Ik kan alles goed vinden en het bestellen gaat ook gemakkelijk.

pakketje is niet bezorgd

Het pakketje is verzonden door DHL en de bezorger heeft niet de moeite genomen om aan te bellen. Het pakket lag dus in een ander dorp op een afhaalpunt waar ik door de feestdagen en een weekje weg niet heen kon. Nu is mijn pakket retour gezonden. Ik had liever gekozen voor PostNL of afhalen in de winkel. Dat laatste heb ik eens eerder gedaan maar toen duurde het een week voordat het pakket er lag, daarom heb ik dat niet meer gedaan.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo