Goede voorraad in de winkels, voor elke beurs bereikbaar! Mooie collectie van Nicolette. Kwaliteit is beter dan je zou verwachten voor die prijs.
Hi Marjo, Dank je wel voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de voorraad in de winkels en de collectie van Nicolette. We streven er altijd naar om mooie kleding te bieden die voor iedereen toegankelijk is, en het is fijn om te weten dat je de kwaliteit waardeert. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Dames-, heren- en kinderkleren ruime keuze.
2 broeken gekocht, op 1 broek zat het alarm nog op, gelukkig kon het alarm er in de winkel afgehaald worden
Hi Monique, Dank je wel voor je feedback! Het spijt ons dat het alarm per ongeluk op de broek zat, maar we zijn blij dat het snel in de winkel opgelost kon worden. We stellen je geduld en begrip op prijs en hopen je de volgende keer een nog soepelere ervaring te bieden!
Variatie aan verschillende collecties, oogt mooi kwaliteit is meestal goed. Ook leuke feestcollecties en verschillende soorten stijlen wat goed past bij iedereen. Ga zeker vaker bestellen!
Hi Juliana, Bedankt voor je enthousiaste review! We zijn blij te horen dat je de variatie in onze collecties waardeert en dat je tevreden bent met de kwaliteit en de verschillende stijlen die we aanbieden. We doen ons best om voor ieder wat wils te hebben, en het is geweldig om te weten dat je van onze feestcollecties hebt genoten. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen voor je volgende bestelling!
Mijn ervaring met jullie webshop, is mij zeker bevallen. En in de toekomst zal ik zeker jullie webshop weer bezoeken.
Hi Märith, Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent met je ervaring bij onze webshop. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen verwelkomen en je opnieuw van dienst te kunnen zijn.
Goed geholpen, mijn maat zat er niet bij wel op een pop. Deze gepakt vaak meegemaakt dat dat niet de bedoeling is. Dus voor mij fijn om zo geholpen te worden.
Hi Evelien, Bedankt voor je fijne review! We zijn blij om te horen dat je zo goed geholpen bent en dat je de juiste maat hebt kunnen vinden, zelfs als deze niet direct op de rekken stond. We doen ons best om altijd met je mee te denken en de beste service te bieden, en het is fijn dat je dit hebt ervaren. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Hi Jeanet, Het is fijn om te horen dat u onze snelle service waardeerde.
Als ik in de winkel kom of als ik online bestel, ervaar ik altijd een goede service van ter Stal
Hi Bianca, Dank je wel voor je mooie review! We zijn ontzettend blij dat je zowel in de winkel als online altijd tevreden bent met de service van ter Stal. We doen ons best om onze klanten de beste ervaring te bieden, en het is geweldig om te weten dat je dit hebt ervaren. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Veels te leuke kleding weer.
Hi Simone, Wat een leuke reactie, bedankt! Fijn om te horen dat je de kleding weer zo leuk vindt. We hopen je snel weer te mogen verrassen met nieuwe stijlen!
Mooie kleding en leuke aanbiedingen.
Hi Joyce, Heel erg bedankt voor je positieve review. Wij kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.
De levering van de bestelling was snel en de kleding is van goede kwaliteit
Hi Karin, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van de kleding. We streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Super snel geleverd en mooi verpak. Mooie kwaliteit onisie
Hi Heidy, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, de mooie verpakking en de kwaliteit van het product. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
snelle verzending
Beste, Het is fijn om te horen dat u onze snelle service waardeerde.
Top outfits
Hi Esther, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de outfits. We doen ons best om een mooie collectie aan te bieden, en het is fijn om te weten dat deze in de smaak valt. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!
Makkelijk te bestellen, snelle levertijd en prima artikelen.
Hi Mathilde, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat het bestelproces voor u makkelijk was, de levering snel ging en dat u tevreden bent met de artikelen. We streven er altijd naar om onze klanten de beste ervaring te bieden, en het is fijn om te weten dat we dit voor u hebben kunnen waarmaken. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!
Fijne jas, goede pasvorm
Hi Ria, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de jas een goede pasvorm heeft en dat u tevreden bent met uw aankoop. We streven er altijd naar om producten van hoge kwaliteit aan te bieden, en het is fijn om te weten dat de jas aan uw verwachtingen voldoet. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Snelle verzending
Hi Gerrit, Het is fijn om te horen dat u onze snelle service waardeerde.
Je kan er leuke kinderkleding kopen.
Hi Ilona, Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met ons aanbod kinderkleding. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Leuke items voor jong en oud
Beste, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat onze items geschikt zijn voor jong en oud. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor meer leuke aankopen.
Mooie broeken en snelle levering
Hi Deborah, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de broeken en de snelle levering. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Nu de terStal uit ons dorp is verdwenen vindt ik het fijn om kleren online te bestellen. Dit is overzichtelijk en duidelijk. Shoppen is nu zo gepiept!
Hi Hilde, Wat fijn om te horen dat je de online winkelervaring prettig vindt! We begrijpen dat het wennen is na het vertrek van de fysieke winkel, maar we zijn blij dat je onze website als overzichtelijk en duidelijk ervaart. We doen ons best om het shoppen zo gemakkelijk mogelijk te maken, en het is geweldig om te weten dat je daar van geniet! Bedankt voor je positieve feedback en we hopen je snel weer online te mogen verwelkomen!
Het is leuk winkelen bij TerStal. Vriendelijk personeel en..... vriendelijke prijzen.
Hi Ad, Wat fijn om te horen dat je het winkelen bij TerStal als prettig hebt ervaren! Bedankt voor je compliment over ons vriendelijke personeel en de aantrekkelijke prijzen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze winkel!
Zo blij dat de kwaliteit, maat, kleur enz goed zijn. Zelfs boven verwachting!
Hi Suzanne, Wat geweldig om te horen dat de kwaliteit, maat en kleur zelfs boven je verwachtingen waren! We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent. Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Een fijne winkel met mooie prijzen en snelle bezorging
Hi Geertje, Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze prijzen en de snelle bezorging. We doen ons best om een fijne winkelervaring te bieden en hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!
Hi Sanne, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven.
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo